ja mam najradsej cappuccino s mliekom a posipane skoricou pijem ju tak dva mesiace 2* denne neviem ako som bez nej mohla doteraz zit rodicia my ovsem moj navyk neustale vyhadzuju na oci ... nevadi ja ju mam rada
Kofeinove sialenstvo
-
barbie
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Kofeinove sialenstvo
kedy ste zacali pit kavu??ktoru mate najradsej? pijete cappccino horucu cokoladu caj presso standardnu kavu alebo mletu??
ja mam najradsej cappuccino s mliekom a posipane skoricou pijem ju tak dva mesiace 2* denne neviem ako som bez nej mohla doteraz zit rodicia my ovsem moj navyk neustale vyhadzuju na oci ... nevadi ja ju mam rada
-
hojko
Site Admin
Horucu cokoladu so slahackou mozem
Ale ani kapucinom nepohrdnem, no opat so slahackou alebo aspon mlieckom. Co sa tyka kavy, tak prilis nepijem, mozno tak dve-tri salky za mesiac, aj to velmi slabu (malu cajovu lyzicku kavy, dve velke cukru a este viacej slahacky).
A keby ste nevedeli, tak t0m4s3 si dava 5 cukrov do kavy!!!
A keby ste nevedeli, tak t0m4s3 si dava 5 cukrov do kavy!!!
-
erytrocyt
VIP
Takže pijem 2-3 kávy denne, je to moja neresť. Strašne mi chutí, nie je nič lepšie ako vstať, uvariť si kávu, zapáliť si cigaretku, prečítať noviny a fŕŕŕ do školy /roboty
Alebo večer, keď je západ slnka, sadnem s kávou, zapálim cigaretku a dívam sa von oknom na Košice. Totiž mám výhľad ako kráľ
. Najradšej mám klasickú popradskú, neviem,Nescafe ma nikdy neoslovilo 
-
erytrocyt
VIP
Ale veď na niečo umrieť musíšdawo napísal:Nepijem ! Kava vytahuje vodu z buniek, taze na stare kolena by som bol scvrknuty a zvraskaveny dedo ako susena svestka a to nechcem...
Tak to je jasna vec, ale kedze mam 15 tak to zatial nepotrebujem... radsej caj... ak budem starsi moze "ozavisliem" aj jaeritrocit napísal:Ale veď na niečo umrieť musíš![]()
Nie jasné, s kávou to netreba preháňať. Ale dosť ti pomôže keď v jeden deň robíš 22 hodín, prídeš domov na 2 hodiny a ideš na 16stku, v ktorej musíš obehať pol slovenka. Bez kávy to jednoducho nešlo
-
okonenipica
Zablokovaný
-
Kibo
Hardcore addict
nepijem, nepotrebujem, nechuti mi. kavu som pil asi dva krat v zivote, raz som si uvaril strasneho smrtaka do pollitrovej flase cele to vypil (ale bol som dost pod parou - to bolo na konci deviatky ZS) a potom raz na strednej z automatu a to som sa skoro potykoval. nechyba mi k zivotu a mam taky pocit, ze ju nebudem pit ani v buducnosti (sice nikdy nehovor nikdy, ale nebudem) ja som skor cajickovy
cize toto u mna nehrozi 
-
qwerty-xyz
Re: Kofeinove sialenstvo
vypi energeticky napoj za tym papaj guarana tabletky spolu s kofeinovymi a potom uvidis kofeinove sialenstvobarbie napísal:kedy ste zacali pit kavu??ktoru mate najradsej? pijete cappccino horucu cokoladu caj presso standardnu kavu alebo mletu??
(to bolo zo srandy -- neskusat !!! brutalne sa vam rozbucha srdce a ked nie ste zvyknuti tak --