Kolko GB
Re: Kolko GB
Maximálne 15,8GB denne.. 
Je to však teoretická rýchlosť, všetko závisí od vyťaženia linky..
Je to však teoretická rýchlosť, všetko závisí od vyťaženia linky..
Re: Kolko GB
Pri takejto rychlosti mas bud Turbo 1 = 2GB alebo mas Turbo 2 = neobmedzene. Pozri sa na zmluve ktory program mas. Ak by si chcel vediet kolko toho si preniesol, tak na stranke moj.t-com.sk sa prihlas loginom a heslom do netu a uvidis to tam po rokoch , mesiacoch , dnoch.Martin502 napísal:Kolko GB môžem sťiahnutnuť ak mám 1.5MBIT Od T-Comu??
No ale ja mám od nich net Maxi Štart a tento program bol v roku 2006 takže tak :)Ja som za tento mesiac prenesol 40GB a začal mi isť úplne pomali ledva načítal stranku a ťahal do 140KB/S.Oni sú debili píšu dátovo neobmedzený mne ked toto niekto povie tak si myslím že môžem sosnúť aj 10000GB a ked sú žebráci majú napísať počet predplatených dát 40GB a hned by to bolo iné 
debili? hmm? dalsi co osocuje...Martin502 napísal:No ale ja mám od nich net Maxi Štart a tento program bol v roku 2006 takže tak :)Ja som za tento mesiac prenesol 40GB a začal mi isť úplne pomali ledva načítal stranku a ťahal do 140KB/S.Oni sú debili píšu dátovo neobmedzený mne ked toto niekto povie tak si myslím že môžem sosnúť aj 10000GB a ked sú žebráci majú napísať počet predplatených dát 40GB a hned by to bolo iné
Pri programe Maxi Start mas net neobmedzeny od 16:00 do 24:00 + vikendy a sviatky (nie som isty), mimo tohoto casu ho mas spoplatneny. Pokial v tom case stiahnes nonstop, tak ti nikto nic nepovie. Ked ti to ide pomalsie, moze to byt bud agregaciou alebo zahltenim linky z tvojej strany (vyssi upload, viac PC, spyware, ad-ware,...). Ale ako mas v poste nadomnou, az take brutalne spomalenie to nie je...
Pokial chces presne vediet na com si, tak vypni vsetky programy ktore ti vyuzivaju net, ak mas viac PC nechaj pusteny len jeden a zmeraj si rychlost povedzme na dsl.cz (to je asi najpresnejsie)