Kolko GB

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
Martin502
Medium Expert
Medium Expert

Kolko GB

Príspevok od používateľa Martin502 »

Kolko GB môžem sťiahnutnuť ak mám 1.5MBIT Od T-Comu??
OdinHel
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa OdinHel »

zalezi od programu kt. od nich mas...??...

- napr. Turbo1 ma myslim 2GB mesacne
Turbo2 vsak uz ma neobmedzene
brm
Darca
Darca

Re: Kolko GB

Príspevok od používateľa brm »

Maximálne 15,8GB denne.. ;)

Je to však teoretická rýchlosť, všetko závisí od vyťaženia linky.. :)
marat01
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Re: Kolko GB

Príspevok od používateľa marat01 »

Martin502 napísal:Kolko GB môžem sťiahnutnuť ak mám 1.5MBIT Od T-Comu??
Pri takejto rychlosti mas bud Turbo 1 = 2GB alebo mas Turbo 2 = neobmedzene. Pozri sa na zmluve ktory program mas. Ak by si chcel vediet kolko toho si preniesol, tak na stranke moj.t-com.sk sa prihlas loginom a heslom do netu a uvidis to tam po rokoch , mesiacoch , dnoch. :)
Martin502
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Martin502 »

No ale ja mám od nich net Maxi Štart a tento program bol v roku 2006 takže tak :)Ja som za tento mesiac prenesol 40GB a začal mi isť úplne pomali ledva načítal stranku a ťahal do 140KB/S.Oni sú debili píšu dátovo neobmedzený mne ked toto niekto povie tak si myslím že môžem sosnúť aj 10000GB a ked sú žebráci majú napísať počet predplatených dát 40GB a hned by to bolo iné :x
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Pises, ze tahal 140KB/s = 1120kbps, to mi nepride ako nejake brutalne spomalenie.
marat01
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa marat01 »

Martin502 napísal:No ale ja mám od nich net Maxi Štart a tento program bol v roku 2006 takže tak :)Ja som za tento mesiac prenesol 40GB a začal mi isť úplne pomali ledva načítal stranku a ťahal do 140KB/S.Oni sú debili píšu dátovo neobmedzený mne ked toto niekto povie tak si myslím že môžem sosnúť aj 10000GB a ked sú žebráci majú napísať počet predplatených dát 40GB a hned by to bolo iné :x
debili? hmm? dalsi co osocuje...
Pri programe Maxi Start mas net neobmedzeny od 16:00 do 24:00 + vikendy a sviatky (nie som isty), mimo tohoto casu ho mas spoplatneny. Pokial v tom case stiahnes nonstop, tak ti nikto nic nepovie. Ked ti to ide pomalsie, moze to byt bud agregaciou alebo zahltenim linky z tvojej strany (vyssi upload, viac PC, spyware, ad-ware,...). Ale ako mas v poste nadomnou, az take brutalne spomalenie to nie je...
Pokial chces presne vediet na com si, tak vypni vsetky programy ktore ti vyuzivaju net, ak mas viac PC nechaj pusteny len jeden a zmeraj si rychlost povedzme na dsl.cz (to je asi najpresnejsie)
Napísať odpoveď