Kolko hodin spite?
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: Kolko hodin spite?
V priemere to je maximalne 7 hodin. A je jedno, ci je to pracovny tyzden alebo vikend.
Cez týždeň sa snažím tých 8-9 hodín, cez víkendy spím aj 12 hodín ale to už mám nastavaný záchranný budík 
V pondelok vždy a pravidelne zaspávam o 4-5 nad ránom a o 6:30 vstávam a únavu vôbec necítim
V pondelok vždy a pravidelne zaspávam o 4-5 nad ránom a o 6:30 vstávam a únavu vôbec necítim
-
Chesterka
Light Star
Cez týždeň chodím spávať až po polnoci a vstávam o 6 ráno ale stačí mi to v pohode a cez víkend si doprajem statočne v priemere tak 10 hodín asi 
Cez tyzden tak 7 a cez vikend 8-10. Ale cez leto nie je problem spat od polnoci az do 13:00 
cez týždeň okolo 7 hodín, cez víkend častokrát viac, tých 9 hodín
No teraz som začal po kratšej prestávke opäť cvičiť, takže za každých okolností minimálne 8 hodín a ak sa dá, tak potiahnem aj viac, do tých 9.
-
Anem
Star
Snažím sa každý deň spať osem hodín. Cez týždeň chodím spať asi okolo 22:30 prinajhoršom 23:30 a vstávam o 7:20 a potom všetko rýchlo rýchlo a utekám do školy 
-
p4ra
Redeemer
Komu je dobre.
Ja chodim spavat tiez 22:00-22:30, ale vstavam 5:30-5:45.
cez týždeň chodím spávať medzi 23:00-0:00 a vstávam o 6:30, cez víkendy spím do 9:00-10:00 
Zaspím okolo 3. až 4. hodiny ráno a vstávam okolo 8. až 9.
Chodím spať okolo 22:00 a ráno vstavam pred siedmou
paneboze to preco tak skoro?p4ra napísal:Komu je dobre.Ja chodim spavat tiez 22:00-22:30, ale vstavam 5:30-5:45.
Ja spim tak 9 hodin denne.
-
p4ra
Redeemer
Lebo chodim do prace do Bratislavy. Aby som stihol v pohode vlak, mohol sa najest, osprchovat sa, prejst sa na stanicu (ak nespim u priatelky) a tak. Je to len sila zvyku.
-
Nadeo
Guru wannabe
Chodim spavat okolo polnoci a do skoly vstavam okolo 7:20
To je čo za debilnú otázku ? Ty si asi nikdy nepracoval, respektíve nebrigádoval.Frco napísal: paneboze to preco tak skoro?
Ja spim tak 9 hodin denne.
zdrave je spat 7 hodin. max. potom akonahle clovek spi dlhsie, je to pruser.
Telo sa zapne na dalsi rezim a uz je viac a viac znova unaveny.
Telo sa zapne na dalsi rezim a uz je viac a viac znova unaveny.
Vieš to aj niečím podložiť, že je zdravé spať max. 7 hodín ? Alebo len tak tliachaš.
chodim spat okolo polnoci az jednej rano a zobudzam sa o 7-11, podla toho ako musim. uz ma to celkom stve, spankom takto zabijam velku cast produktivnej casti dna..
inac pre ludi, ktory si chcu zlepsit spanok a veci s tym spojene: http://www.stevepavlina.com/blog/category/sleep/ . aj ked som tam teraz nasiel zopar somarin ako clanok o astralnom cestovani(co to tam robi mi fakt nie je jasne), tak tam mozete najst zopar uzitocnych tipov.
inac pre ludi, ktory si chcu zlepsit spanok a veci s tym spojene: http://www.stevepavlina.com/blog/category/sleep/ . aj ked som tam teraz nasiel zopar somarin ako clanok o astralnom cestovani(co to tam robi mi fakt nie je jasne), tak tam mozete najst zopar uzitocnych tipov.
v posl. dobe som sa utvrdil v tom, ze ak po tyzdni, kedy spim v priemere 6-7.5 hodiny pride vikend, kedy spim okolo 10 hodin, tak som vkuse unaveny. Cize cim dlhsie spim, tym som viac unaveny
-
Scorpion90
King
V pracovne dni mam rovnaky rezim, nic moc tedap4ra napísal:Komu je dobre.Ja chodim spavat tiez 22:00-22:30, ale vstavam 5:30-5:45.
Vo volnom case chodim spat okolo polnoci a vstavam medzi 8:30-9:00