Nieco na tom pravdy bude, aj ked myslim, ze nie 7 ale 8 je optimum. Ked spim dlhsie ako 9 hodin, tak som potom cely den unaveny akokeby som spal malo.meander napísal:zdrave je spat 7 hodin. max. potom akonahle clovek spi dlhsie, je to pruser.
Telo sa zapne na dalsi rezim a uz je viac a viac znova unaveny.
Kolko hodin spite?
Re: Kolko hodin spite?
-
PhYs0c
King
- Kontaktovať používateľa:
ja som dnes spal od pol 3 do pol 4 cize 13 
//edit: taak a dnes som nespal ani pol hodinu

//edit: taak a dnes som nespal ani pol hodinu
-
Eru
Light Professional
Obyčajne sa to pohybuje od tých 5 do 7 hodín. cez víkend nemám problém dať 12 
ja spim zial menej ako 5
- ked chce clovek vela penazi tak musi aj vela makat
inak som to dal do online testu (http://www.datum-smrti.sk) a este plus fajcenie, vela kavy a vyslo mi ze sa nedozijem ani 50tky
...vela prace je nanic ked sa clovek nedozije doby ked uz nebude musiet makat ale len oddychovat
//ta stranka je platena, ak nechcete minut 1.6 €, tak s tym ani nestracajte cas
inak som to dal do online testu (http://www.datum-smrti.sk) a este plus fajcenie, vela kavy a vyslo mi ze sa nedozijem ani 50tky
Naposledy upravil/-a Gothar v 08 apr 2013, 12:53, upravené celkom 1 krát.
Dôvod: dodatok o plateni
Dôvod: dodatok o plateni
mne vyslo 69.95 rokov
to som spokojny 
Spať chodim počas pracovneho tyzdna asi o 22:30, vstavam medzi 6:00 - 7:00 (podla pocasia, ci musim ist busom, alebo to dam na bicykli
)
-
mato951
Star
Cez týždeň chodím spávať o 21:00 a vstávam o 4:20, 4:48 odchádzam do roboty a o 5:00 už makám. O cca 13:00 idem domov a clé pobede mám pre seba s posilovnu 
Ja chodím spávať tak o 01:00 a o tej šiestej už vstávam, čiže spánok väčšinou pod 5 hodín. Poobede nespím NIKDY.
Chodím spať neskoro, lebo mám rád keď ľahnem a zaspím, keby idem o nejakej jedenástej, tak sa hodinu obraciam, zbytočne...
Chodím spať neskoro, lebo mám rád keď ľahnem a zaspím, keby idem o nejakej jedenástej, tak sa hodinu obraciam, zbytočne...
Spat vzdy po polnoci -0:00 - 1:00 budicek pred 7. Tych 6-7 hodin. Slofika poobede tak 5krat do roka aj to ak mam vacsinou nadchu/teplotu. Je to strata casu a aj tak najlepsie z celeho spanku je lezanie po prebudeni v posteli takze. 
-
lowmanek
Light Professional
Spat chodim okolo 1-2 a vstavam o 5:30...poobede vzdy spim aspon 1-2 hodiny
cez týžden 7 hodín (02.00-09.00) a cez víkend to záleží od povinností, ale minimálne 8-12 hodín 
-
Eritrea
Star
podla toho, odkedy pracujem a mam frajera v usa kt. kym pride z prace je u nas polnoc tak menej ako 7 a to mi nestaci ani nahodou...ked som nepracovala tak kludne 12
milujem spanok...
Ako dlho to tak robis a ako sa rano citis? Poobedny spanok ta osviezi alebo proste musis si lahnut lebo si nemozny.lowmanek napísal:Spat chodim okolo 1-2 a vstavam o 5:30...poobede vzdy spim aspon 1-2 hodiny
-
lowmanek
Light Professional
Asi pol roka, rano ako-tak vstanem, v momente ked nastupim do autobusu, tak som mrtvy, ale po ceste zo stanice do skoly nastava znovuzrodenie
Potom, o takej piatej uz citim, ze by som si mal ist lahnut a nedokazem byt koncetrovany...ked sa vyspim (cca do 7), tak som schopny sa ucit az do tej 1-2, jak keby som mal znovu rano 
lowmanek, máš to dosť podobne ako ja, akurát chodím spat co najskôr (22:00-23:00) a vstavam o 5:15 + potom ešte cca hodina "spánku" v autobuse.
Ako si písal, cesta z autobusovej stanice je vždy novuzrodenie
Ako si písal, cesta z autobusovej stanice je vždy novuzrodenie
Cez týždeň chodím spať okolo pol 11 a vstávam o 5:30. Cez výkend idem spať okolo 1 no vždy si davám budík na 8 hodín spánku aby som stihol čo chcem. Problém je že väčšinou sa mi z postele nechce a tak spím až do poobedia 
-
Yos
Professional
Uplne stebou suhlasim. Citelna unava sa ku mne dostava okolo 1, kedy si zapinam serial, ktory ma uz pripravi na spanok tak, ze sa nemusim pol hodinu obraciat v posteli a rozmyslat na hovadinami. Zaspim okamzite. Priatelka mi strasne zavidi, ze zaspim asi za minutu od toho, co si lahnem do postele a na druhej strane tomu vobec nechape, ako to dokazem:DHensym napísal:Ja chodím spávať tak o 01:00 a o tej šiestej už vstávam, čiže spánok väčšinou pod 5 hodín. Poobede nespím NIKDY.
Spím skoro vždy 8.
-
Kok
Light Professional
snazim sa spat tych 8 hodin, nie vzdy je to mozne tak niekedy spim 6-7 a potom to dotiahnem ked mam den off
Zaujimave, ked som to robil ja, tak mam pocit ze to bolo free.panko napísal:ja spim zial menej ako 5- ked chce clovek vela penazi tak musi aj vela makat
inak som to dal do online testu (http://www.datum-smrti.sk) a este plus fajcenie, vela kavy a vyslo mi ze sa nedozijem ani 50tky...vela prace je nanic ked sa clovek nedozije doby ked uz nebude musiet makat ale len oddychovat