no ver mi ze hosting to pokryje urciteagy napísal:Kolko zarabas??? ... ale nie![]()
dodal som, ak chce ... zaujima ma kolko ludi na to klikne, ked forum ma taku navstevnost
BTW, preco sa potom zakladala tema Kolko zarabas s adsense
Kolko zarabas s Google ADSENSE
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: :))
-
hojko
Site Admin
kukiak: V pravidlach nie je nikde pisane, ze sa nemozu zverejnovat zarobky. Jedine sa nemoze zverejnovat pocet klikov a nasledna suma za kliky + pocet zobrazeni.
Pre toho co sa pytal na zarobok: Je to tu od decembra, takze tie zisky su kolisave, ocakaval som viac od toho, ale ak si to mam porovnat s nejakym Aukrom a podobne..., tak Google je na tom asi 10x lepsie
Pre toho co sa pytal na zarobok: Je to tu od decembra, takze tie zisky su kolisave, ocakaval som viac od toho, ale ak si to mam porovnat s nejakym Aukrom a podobne..., tak Google je na tom asi 10x lepsie
-
zvonenie33
Light Professional
inac mal by som navrh ze by sa urobila jedna tema kde by sa neviedla diskusia ale pisali by sa len klucove slova k pravnicky pripadom a chudbutiu mam dojem ze niekto uvadzal ze su to najzarabajucejsie kilky a ludia kotri by chceli by tam raz za cas prisli a klikni na to... bola by to akasi pospora pre forum. Co ty na to hojko?
edit: vsimol som si ze moj 234. prispevok
edit: vsimol som si ze moj 234. prispevok
-
zvonenie33
Light Professional
-
zvonenie33
Light Professional
-
Lord PROXI
King
mna tak napadlo... co takto sa dohodnut dajme tomu 10ludi co sa hraju s adsensom a kazdy mi kazdemu kazdy den poklikal? nebolo by to vynosne? mozno pre vas je to nic takych 10klikov denne, ale ja mam tak 2 dolare mesacne zarobok
no a to nic moc... uz to vidim, ze k- lebo chcem nepoctivo zarabat na googli
nuz ale ja bych to bral 
Tzv. "klikacie komunity" niesu ziadny novy objav. Pokial mas aspon aku-taku navstevnost stranok (tzn. dost zobrazeni reklam bez kliknuti), aby si nemal prilis napadne velke CTR, je to dobry napad. Ale musi sa s tym opatrne. Ono tie mechanizmy na odhalovanie takychto aktivit su celkom pokrocile a nieje vynimkou, ked celu takuto "komunitu" google vyhodi z programu AdSense.turtlak69 napísal:mna tak napadlo... co takto sa dohodnut dajme tomu 10ludi co sa hraju s adsensom a kazdy mi kazdemu kazdy den poklikal?
-
p4ra
Redeemer
Nerob to. My sme mali AdSense, po 3 dnoch nas zabanovali. Toto je sucasny stav ludi, kt. mame registrovanych na fore We have 22,583 registered members a dokopy je na servri viac, ako 125.000 kont. Cize odhadom (bolo to v decembri, nemam uz statistiky) na nase reklamy klikalo denne aspon jeden krat 20.000 uzivatelov. Niekedy mozno aj viac. Google to bral, ako cheat a boli sme zabanovani, skoda. Pekne by sa z toho dal financovat server alebo aspon jeho cast.
ano tieto komunity su a je ich vela. ale funguju na inom principe. zvycajne ide o to, ze uzivatel pride na stranku a hned klikne na reklamu a potom to hned vypne. v takom pripade je to jasne. hlavne ke to tak robi vacsina uzivatelov. ale keby slo o dajme tomu 10 ludi (alebo nech nezerem 5) a kazdy by trosku aj "prezrel" (poklikal na dake podstranky) a potom klikol na reklamu a tam este poklikal niekde, tak myslim, ze uspech zaruceny 
hojko: no neviem ci nebrani... je to reklama a nechcel som sem hadzat link na stranku hned... btw ak by niekto chcel poklikat tak http://kaktus.q-azy.sk alebo... hmm neviem kde dalej som dal reklamu... kto chce, nech hodi stranku a na oplatku poklikam ja
samozrejme nebolo by zle dodrzat bezpecnostne opatrenia (vid hore). podla mna su tie techniky postavene na tom, ze ked niekto pride na stranku a hned klikne na reklamu tak je to jasne alebo ked pride zrazu 10 ludi a kazdy hned klikne...
//edit: idealne by bolo s dynamickou IP. ja mam chello, takze ja to s tym klikanim nemozem prehanat...
hojko: no neviem ci nebrani... je to reklama a nechcel som sem hadzat link na stranku hned... btw ak by niekto chcel poklikat tak http://kaktus.q-azy.sk alebo... hmm neviem kde dalej som dal reklamu... kto chce, nech hodi stranku a na oplatku poklikam ja
//edit: idealne by bolo s dynamickou IP. ja mam chello, takze ja to s tym klikanim nemozem prehanat...
-
hojko
Site Admin
p4ra: Tomu co si napisal ani sam urcite neveris. 20 tisic kliknuti na ten pocet je nerealny, ak to bolo 500 kliknuti, tak uz to by sa dalo povazovat a vzhladom na to, ze mate zahranicne forum, tak sa tam zobrazuju zahranicne reklamy, ktore su dobre platene a tych 500 kliknuti by dokazalo spravit v pohode 500 dolarov denne. Ale taka miera prekliku je na forach uplne nerealna, jedina za predpokladu, ze uzivatelia boli informovani o tom, aby klikali a podobne. Ak sa tu na fore spravi 40 kliknuti za den, tak to uz povazujem za uspech, co je pri cenach slovenskych inzertov dost bieda.
-
p4ra
Redeemer
hojko, potrapim admina, kt. robi spolu so mnou, ak sa mi podari najst statistiky, hodim ich sem a rad (i ked pochybujem, ze ich este mame, to sme boli u spolocnosti ThePlanet a teraz sme u Softlayer). Tie cisla, o kt. som tu hovoril su velmi realne. Preto som povedal, ze to vydrzalo az 3 dni. A my sme im spravili thread, v kt. sme napisali, aby klikli sem-tam, ale ze nemusi kazdy a stale, ze nam to len pomoze. Kedze sme boli prvy server svojho druhu a kazdy ho chcel zachranit, tak vsetci klikali.
A len tak OT, z donacii, kt. sme mali od hracov sme zozbierali viac, ako 40.000 USD. (od augusta 2006, do decembra 2006)
A len tak OT, z donacii, kt. sme mali od hracov sme zozbierali viac, ako 40.000 USD. (od augusta 2006, do decembra 2006)