"..A my sme im spravili thread, v kt. sme napisali, aby klikli sem-tam, ale ze nemusi kazdy a stale, ze nam to len pomoze..."
A práve pre toto vás mohli vyhodiť, nie kvôli vysokému počtu klikov za deň.
Kolko zarabas s Google ADSENSE
-
Lord PROXI
King
- Kontaktovať používateľa:
no som zistil zavaznu vec ... Lucenec je zapadnuta diera ...
Dneska po par hodinach som obehal banky ktore su v LC, minimalne by som cakal iba 8tyzdnou, a poplatky ze odhadom 30% z ceny by som zaplatil banke ...
Vo vecsine na mna cumely ze co chcem, potom na sek, ako by tam bolo 100mil $ a nic, ze oni taketo neberu a pod ...
nepoviem par dni pockat, oki, ale 8tyzdnou ( minimalne ) je psycho
Dneska po par hodinach som obehal banky ktore su v LC, minimalne by som cakal iba 8tyzdnou, a poplatky ze odhadom 30% z ceny by som zaplatil banke ...
Vo vecsine na mna cumely ze co chcem, potom na sek, ako by tam bolo 100mil $ a nic, ze oni taketo neberu a pod ...
nepoviem par dni pockat, oki, ale 8tyzdnou ( minimalne ) je psycho
-
Pantagruel
Star
-
agy
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
20 tisic klikov denne sa aj mne zda uplne nerealne....
to by to forum muselo mat statisticky navstevnost minimalne 100x tolko .
ma tvoje forum 2 000 000 UIP denne? ... myslim ze je to dost prehnane
... ku klikacim skupnam
. .. kedze uz adsense dlho nemam kvoli blbosti.
Mozem z vlastnej skusenosti povedat ze nejake podvody u googlu nikomu nevidu .. alebo pravdepodobnost ze to vide je asi taka ako vyhrat 131 melonov... v sportke.
Takze ak mate web na ktorom s adsense zarobite aspon nieco, tak neskusajte radsej ziadne podfuky, lebo pridete aj o to minimum.
to by to forum muselo mat statisticky navstevnost minimalne 100x tolko .
ma tvoje forum 2 000 000 UIP denne? ... myslim ze je to dost prehnane
... ku klikacim skupnam
Mozem z vlastnej skusenosti povedat ze nejake podvody u googlu nikomu nevidu .. alebo pravdepodobnost ze to vide je asi taka ako vyhrat 131 melonov... v sportke.
Takze ak mate web na ktorom s adsense zarobite aspon nieco, tak neskusajte radsej ziadne podfuky, lebo pridete aj o to minimum.