Koniec 24-mesačnej viazanosti DSL internetu od T-Comu.

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
lubo28
Light Expert
Light Expert

Koniec 24-mesačnej viazanosti DSL internetu od T-Comu.

Príspevok od používateľa lubo28 »

Začiatkom mája mi končí 24-mesačná viazanosť DSL internetu od T-Comu,konkrétne DSL Flat Home Basic-teraz po novom sa ten program volá Internet Maxi Klasik.Po skončení viazanosti si ho nechcem predĺžiť,proste ho chcem zrušiť.Moja otázka znie,či treba túto skutočnosť oznámiť T-Comu,alebo proste po skončení 24-mesačnej viazanosti mi Internet jednoducho odpoja.
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Oznam to.
juslik
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa juslik »

ani by ta nemali preco odpojit..ta viazanost tam nieje na to by ta po 24 mesiacoch opojili ona je tam na nieco ine..
turtlak
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa turtlak »

viazanost sluzi len na to, aby si nemohol skor ako o dva roky ist k inemu ISP a tym by prisiel T-com o peniaze atd. takze si to poistia viazanostou a maju od teba iste peniaze. ked viazanost zrusis, tak pokuta to vynahradi. takze maju tie prachy iste a mozu s nimi manipulovat. to sa im samozrejme oplati. ale ked sa ti skonci, tak to neznamena, ze ta pridu odpojit. viazanost a doba vyuzivania sluzby je nieco uplne ine :) ty mozes net vyuzivat este hocikolko. ale ked si bez viazanosti, tak s tym mozes seknut kedykolvek a ist k inemu ISP. no a oni prilis nemaju sancu vediet, ze ty chces ist k inemu ISP a tak ti pojde net dalej a dalej budu chodit faktury. treba to fakt ohlasit.
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

K akemu providerovi pojdeš? Napíš cenu a rýchlosť (v porovnaní s ST) :)
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

turtlak napísal:viazanost sluzi len na to, aby si nemohol skor ako o dva roky ist k inemu ISP a tym by prisiel T-com o peniaze atd. takze si to poistia viazanostou a maju od teba iste peniaze. ked viazanost zrusis, tak pokuta to vynahradi. takze maju tie prachy iste a mozu s nimi manipulovat. to sa im samozrejme oplati. ale ked sa ti skonci, tak to neznamena, ze ta pridu odpojit. viazanost a doba vyuzivania sluzby je nieco uplne ine :) ty mozes net vyuzivat este hocikolko. ale ked si bez viazanosti, tak s tym mozes seknut kedykolvek a ist k inemu ISP. no a oni prilis nemaju sancu vediet, ze ty chces ist k inemu ISP a tak ti pojde net dalej a dalej budu chodit faktury. treba to fakt ohlasit.
ale ja som si napriklad dal net od Tcomu bez viazanosti vysolil som im sice nejake tie tisicky teda presne 4000sk ale mam to bez viazanosti...
Napísať odpoveď