Koniec 24-mesačnej viazanosti DSL internetu od T-Comu.
Koniec 24-mesačnej viazanosti DSL internetu od T-Comu.
Začiatkom mája mi končí 24-mesačná viazanosť DSL internetu od T-Comu,konkrétne DSL Flat Home Basic-teraz po novom sa ten program volá Internet Maxi Klasik.Po skončení viazanosti si ho nechcem predĺžiť,proste ho chcem zrušiť.Moja otázka znie,či treba túto skutočnosť oznámiť T-Comu,alebo proste po skončení 24-mesačnej viazanosti mi Internet jednoducho odpoja.
viazanost sluzi len na to, aby si nemohol skor ako o dva roky ist k inemu ISP a tym by prisiel T-com o peniaze atd. takze si to poistia viazanostou a maju od teba iste peniaze. ked viazanost zrusis, tak pokuta to vynahradi. takze maju tie prachy iste a mozu s nimi manipulovat. to sa im samozrejme oplati. ale ked sa ti skonci, tak to neznamena, ze ta pridu odpojit. viazanost a doba vyuzivania sluzby je nieco uplne ine
ty mozes net vyuzivat este hocikolko. ale ked si bez viazanosti, tak s tym mozes seknut kedykolvek a ist k inemu ISP. no a oni prilis nemaju sancu vediet, ze ty chces ist k inemu ISP a tak ti pojde net dalej a dalej budu chodit faktury. treba to fakt ohlasit.
-
Enduro3333
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
ale ja som si napriklad dal net od Tcomu bez viazanosti vysolil som im sice nejake tie tisicky teda presne 4000sk ale mam to bez viazanosti...turtlak napísal:viazanost sluzi len na to, aby si nemohol skor ako o dva roky ist k inemu ISP a tym by prisiel T-com o peniaze atd. takze si to poistia viazanostou a maju od teba iste peniaze. ked viazanost zrusis, tak pokuta to vynahradi. takze maju tie prachy iste a mozu s nimi manipulovat. to sa im samozrejme oplati. ale ked sa ti skonci, tak to neznamena, ze ta pridu odpojit. viazanost a doba vyuzivania sluzby je nieco uplne inety mozes net vyuzivat este hocikolko. ale ked si bez viazanosti, tak s tym mozes seknut kedykolvek a ist k inemu ISP. no a oni prilis nemaju sancu vediet, ze ty chces ist k inemu ISP a tak ti pojde net dalej a dalej budu chodit faktury. treba to fakt ohlasit.