koniec viazanosti DSL. aky novy?

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
mateu
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

koniec viazanosti DSL. aky novy?

Príspevok od používateľa mateu »

Chcel by som sa poradiť. Konči mi net doteraz som mal DSL DATA 2000, bol som celkom spokojny, mne netreba velmi rychlly net, ja vela nestahujem staci mi aky mam, ale terza mi konci, a xcem sa spytat nemam v tom jasno, možem vyuzivat DSL bez pevnej linky? ak ano je to lacnejsie?
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Mozes vyuzivat aj bez (t-com.sk), ale je to myslim este o par desiatok korun drahsie :?
Ak ti nevadi cena, tak pokracuj kludne DSL, pokial nemate v meste nejakych lepsich local providerov, pripadne chello..
mateu
Medium Star
Medium Star

kukiak napísal:Mozes vyuzivat aj bez (t-com.sk), ale je to myslim este o par desiatok korun drahsie :?
Ak ti nevadi cena, tak pokracuj kludne DSL, pokial nemate v meste nejakych lepsich local providerov, pripadne chello..
myslim že sa tu nic ine nenajde Vranov nad Toplou :-D
a este sa xcem spytat ci sa mi oplatibrat notebook cez t-com, su tam same acery. . nneviem ci to je idealna znacka notebookov, mne sa najviac HP pozzdava, tak xcem vedeit ci sa oplati zobrat cez t-com, alebo normalne cez obchod, ale na splatky to potrebujem
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

mateu napísal:myslim že sa tu nic ine nenajde Vranov nad Toplou :-D
a este sa xcem spytat ci sa mi oplatibrat notebook cez t-com, su tam same acery. . nneviem ci to je idealna znacka notebookov, mne sa najviac HP pozzdava, tak xcem vedeit ci sa oplati zobrat cez t-com, alebo normalne cez obchod, ale na splatky to potrebujem
neviem ci tam maju nejaku akciu, ze ti to daju za vyraznejsiu lacnejsiu cenu ak si zoberes aj net, ale neviem... Ak ti nehraju rolu peniaze, radsej sa poobzeraj po topicoch nizsie, su celkom aktualne kde sa vyberali NB ;).
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

mateu napísal:myslim že sa tu nic ine nenajde Vranov nad Toplou :-D
azer = sh*t, hp = draha kvalitka, lenovo/iBm = menej draha kvalita, fujitsu-siemens = pokus o kvalitu a dobra cena, asus = [dam sem skor udajne, kto chce vygoogli si] robia sa v tej istej fabrike ako HPcka a maju o dost lepsie ceny, je to tiez pokus...v kocke tak nejak :)...o ano toshiba = fajn zostavy, ale zalostne zla zivotnost...[je to skoro ako acer, ked sa tam daco moze po***** tak sa to po****...]
mateu
Medium Star
Medium Star

uplink napísal:azer = sh*t, hp = draha kvalitka, lenovo/iBm = menej draha kvalita, fujitsu-siemens = pokus o kvalitu a dobra cena, asus = [dam sem skor udajne, kto chce vygoogli si] robia sa v tej istej fabrike ako HPcka a maju o dost lepsie ceny, je to tiez pokus...v kocke tak nejak :)...o ano toshiba = fajn zostavy, ale zalostne zla zivotnost...[je to skoro ako acer, ked sa tam daco moze po***** tak sa to po****...]
tak aku znacku odporucas?
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

mateu napísal:tak aku znacku odporucas?
vyber si, hp, ibm, asus...ak chces nieco solidne na kancelarsku pracu tak hp/lenovo[ibm], ak chces na hry tak asus :)
mateu
Medium Star
Medium Star

uplink napísal:vyber si, hp, ibm, asus...ak chces nieco solidne na kancelarsku pracu tak hp/lenovo[ibm], ak chces na hry tak asus :)
kancearska praca, urcite, okej diki
Napísať odpoveď