koniec viazanosti DSL. aky novy?
koniec viazanosti DSL. aky novy?
Chcel by som sa poradiť. Konči mi net doteraz som mal DSL DATA 2000, bol som celkom spokojny, mne netreba velmi rychlly net, ja vela nestahujem staci mi aky mam, ale terza mi konci, a xcem sa spytat nemam v tom jasno, možem vyuzivat DSL bez pevnej linky? ak ano je to lacnejsie?
myslim že sa tu nic ine nenajde Vranov nad Toploukukiak napísal:Mozes vyuzivat aj bez (t-com.sk), ale je to myslim este o par desiatok korun drahsie![]()
Ak ti nevadi cena, tak pokracuj kludne DSL, pokial nemate v meste nejakych lepsich local providerov, pripadne chello..
a este sa xcem spytat ci sa mi oplatibrat notebook cez t-com, su tam same acery. . nneviem ci to je idealna znacka notebookov, mne sa najviac HP pozzdava, tak xcem vedeit ci sa oplati zobrat cez t-com, alebo normalne cez obchod, ale na splatky to potrebujem
-
kukiak
Addict
- Kontaktovať používateľa:
neviem ci tam maju nejaku akciu, ze ti to daju za vyraznejsiu lacnejsiu cenu ak si zoberes aj net, ale neviem... Ak ti nehraju rolu peniaze, radsej sa poobzeraj po topicoch nizsie, su celkom aktualne kde sa vyberali NBmateu napísal:myslim že sa tu nic ine nenajde Vranov nad Toplou
a este sa xcem spytat ci sa mi oplatibrat notebook cez t-com, su tam same acery. . nneviem ci to je idealna znacka notebookov, mne sa najviac HP pozzdava, tak xcem vedeit ci sa oplati zobrat cez t-com, alebo normalne cez obchod, ale na splatky to potrebujem
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
azer = sh*t, hp = draha kvalitka, lenovo/iBm = menej draha kvalita, fujitsu-siemens = pokus o kvalitu a dobra cena, asus = [dam sem skor udajne, kto chce vygoogli si] robia sa v tej istej fabrike ako HPcka a maju o dost lepsie ceny, je to tiez pokus...v kocke tak nejakmateu napísal:myslim že sa tu nic ine nenajde Vranov nad Toplou
tak aku znacku odporucas?uplink napísal:azer = sh*t, hp = draha kvalitka, lenovo/iBm = menej draha kvalita, fujitsu-siemens = pokus o kvalitu a dobra cena, asus = [dam sem skor udajne, kto chce vygoogli si] robia sa v tej istej fabrike ako HPcka a maju o dost lepsie ceny, je to tiez pokus...v kocke tak nejak...o ano toshiba = fajn zostavy, ale zalostne zla zivotnost...[je to skoro ako acer, ked sa tam daco moze po***** tak sa to po****...]