Konšpirácie naše každodenné

Diskusie na politické témy...
hughito
Redeemer
Redeemer

Re: Konšpirácie naše každodenné

Príspevok od používateľa hughito »

Pinhead
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Pinhead »

Mám dosť, hughito :D :D :D ....
Chápem obavu ľudí z neistej budúcnosti, ale toto je extrém....
No nič, treba nakúpiť ešte tak za dva náklaďáky zásob a munície a 20. decembra zhromaždiť okolo seba spoľahlivých ľudí.... potom to "galaktické temno" pri ohníčku, špekačkoch a veselej pesničke nejako prečkať.... no a jako začne byť zasa svetlo, tak začať s čistením sveta od tých "neefektívnych matríc".... :) :) :D....
slay
Addict
Addict

Príspevok od používateľa slay »

Si dal škaredý link Hughito, tu je lepší:

http://karolinaloskotova.blog.cz/1211/1 ... i-21-24-12

Takto postihnuté dievčatá väčšinou volia ezoterické témy, anieli, démoni, konce sveta, energie, karmy, aštarovia a mnoho ďalších. Ostatných ľudí vnímajú tiež ako zaslepených, materialistických, neduchovných a hľadajú cesty z tohto zlého sveta do vyrovnanej, harmonickej, vysokoenergetickej, farebnej, hviezdičkovej, jednorožcovej budúcnosti.

Takto postihnutí chlapci sa zase špecializujú na konšpirácie iného druhu, ako tajné vládne projekty, pravdy o finančnom systéme, pravdy o historických udalostiach, ktoré boli vlastne úplne inak, pravdy o zákulisí buď vlád, alebo firiem (farmacutika, potravinárstvo, a pod.). Dávnejšie boli populárne košpirácie UFO, dnes už akosi zovšedneli. Títo chlapci zase hľadajú cesty, do konečne spravodlivej spoločnosti a slnečných štátov, prípadne s nejakým nacionalistickým motívom, alebo historickým naplnením.

Toľko na dnes, váš slay.
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

tito hipisaci len strasia.asi velmi vela vonnych sviecok ma doma.
mARILYN mANSON
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa mARILYN mANSON »

Slay chcel by som sa ťa niečo spítať:
1. Keď tak tvrdo vystupuješ proti konšpiračným teoriam, kritizuješ každého kdo tu niečo napíše (bez ohľadu aké je to uletené), prečo teda vlastne pravidelne prispievaš a zapájaš sa do diskusie?
2. Čo podľa teba je konšpirácia a čo podľa teba je pravda. Je podľa teba konšpirácia všetko čo sa vymyká tomu čo sa hovorí v TV, alebo ako vlastne posudzuješ čo je a nie je konšpiracia, a čomu vlastne veríš ty?
3. Tým zákulisím firiem si mal na mysli niečo ako firmu monsanto alebo veľké korporacie, alebo efektivitu farmacetuckých liekov a ich biznis?
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Konšpirácia je utajená činnosť namierená za istým účelom. Je to normálna záležitosť, preto by som tieto rôzne nezmysly ani neoznačoval ako konšpirácie. Sú to proste nezmysly.
Billy
Star
Star

Príspevok od používateľa Billy »

Naucte sa rozlisovat pojmy "konspiracia" a "konspiracna teoria".
Son-Goku
Darca
Darca

slay co tie zbrane HN v iraku, uz ich curinda s bushom nasiel? jaj to mi sme postihnuti lebo ste nam ich doteraz nenasli.
Billy
Star
Star

Son-Goku: prave to, ze ich tam nenasli, vyvracia tie vase nezmyselne konspiracne teorie.
slay
Addict
Addict

Son-Goku napísal:slay co tie zbrane HN v iraku, uz ich curinda s bushom nasiel? jaj to mi sme postihnuti lebo ste nam ich doteraz nenasli.
Hovoril som snáď niekde, niekedy, že HN v Iraku boli, sú alebo budú? Neviem prečo sa ma také niečo pýtaš, ja som nikdy útok na Irák neobhajoval, dokonca ani na Afghanistan, viem len o Lýbii, kde som povedal, že použiť armádu proti vlastným civilom je nesprávne. To sa pýtaš väčšinou len keď ti dojdú náboje a nemáš čo povedať k veci, tak ma automaticky obviníš z hocičoho čo ti príde na rozum, ako keby som stál vo všetkom za opačným názorom.

Ja nijako výboje USA neschvaľujem, skôr som ich vždy vnímal ako nutné zlo toho, že je niekto predátor. Každý ríša robila to isté. Prečo by to američania mali robiť inak? Proste to treba brať bez emócií.

Plus je otázka či o 20 rokov nebudú ľudia v Iraqu radi, že nie sú pod diktatúrou jednej rodiny, ktorá evidentne napáchala zločinov dosť. Či ženy v Afganistane nebudú radi, že im už nikto neprskne kyselinu do ksychtu, že sa môžu vzdelávať, že môžu ľudia žiť slobodnejšie ako pod nadvládou fundamentalistov z Talibanu. Otázna je aj arabská jar. Kde možno dnes to vyzerá ako peklo, ale o 20 rokov ich deti možno budú radi, že už nie sú v stredoveku. Žiadna z týchto krajín nestratila totiž svoju suverenitu, nedobil ich nikto, nikto si nezafarbil ich štát na mape svojou farbou. Určite, západ tam rozšíril svoj vplyv. Ale západ tento svet ťahá posledných tisíc rokov dopredu. Je prirodzené, že bude presadzovať svoje záujmy. Lebo toto je skutočný svet. Samozrejme každý zbytočne vyhasnutý život je zločin, to nikto nepopiera.
Son-Goku
Darca
Darca

verim ze si sa vysmieval kazdemu kto spochybnoval oficialnu spravu od CIA ze su tam zbrane,a aj keby boli tak vlastne nechapem preco to bushovi vadilo,ked ho dokzala amerika stedro dotovat chemickymi a inymi pocas vojny s iranom.ty si presne ten typ,ktory s vysmeje vsetkemu co je len trosku proti zapadnej politike.ked tak laicky pozriem na irak tak sa mi zdal za sadama bezpecnejsi ako teraz,bol to sice diktator ale bol tam relativne pokoj,ak neratame tych kurdov ktorych zabil,ale kurdov zda sa tam v laske ma malo arabasov. a okrem podpalenia vezi v kuvajte..co tym sledoval?arabska jar je tiez kapitola sama o sebe,vid moslimske bratstvo,kadafimu podavali ruky vsetci ti , ktori neskor podporovali alkaidistov.ziadna sloboda pre obyvatelov,preco by ich to malo trapit? trapilo ich snad niekedy nieco v afrike? tam vyvrazdili pol milionovu mensinu za par tyzdnov a nikto ani nepiskol.myslim ze uz pisem totalne zbytocnosti, ale podstat co som chcel napisat je ta, ze amikom a nato uz asi nikto nebude len tak verit a ich vyhlaseniam.vzdy sa tam budu vynarat konspiracky.aj Noriega bol dobry kamarat a potom ho uz odstranili.
slay
Addict
Addict

Son-Goku napísal:verim ze si sa vysmieval kazdemu kto spochybnoval oficialnu spravu od CIA ze su tam zbrane
Neviem o tom. Irak ma totiž ako téma nikdy veľmi nezaujímal.
Yogi19
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Yogi19 »

pegasusss
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa pegasusss »

čo hovorite na toto ?
Son-Goku
Darca
Darca

erupcia alebo co?
94jakub
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa 94jakub »

Čo by sme na to mali hovoriť?
Slnečná aktivita.

Radšej nám povedz, čo si o tom myslíš ty, keď už si to video sem postol.
Blur
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Blur »

Billy
Star
Star

Blur napísal:
Este kolkokrat sem tu pi*ov*** postnete?
Bobala
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bobala »

heh, pekne zhrnute :)
Kok
Light Professional
Light Professional