Konšpirácie naše každodenné

Diskusie na politické témy...
slay
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Konšpirácie naše každodenné

Príspevok od používateľa slay »

To, že je človek architekt, nič neznamená. Lebo skúsenosť so stavaním takých výškových budov má promile architektov. A ani tí nemajú dokonalé informácie o konštrukcii WTC, lebo jedna vec je čo sa deklaruje a druhá čo je skutočnosť. Certifikovaná oceľ, všetko ako má byť.. to je blbosť. Skutočnú pravdu o tom ako boli postavené WTC vedia len ľudia, ktorí za to boli priamo zodpovední. A tým nemyslím robošov ani nejakých plánovačov elektrických zástrčiek. Len oni vedia či to čo bolo vyúčtované bolo skutočne aj realizované. To je vec prvá.

Vec druhá je, že jednoducho model nikdy neodkáže 100% vierohodne predpovedať niečo ako náraz lietadla do budovy. Až také vymakané to nie je. Robia sa tam len odhady odhadov z odhadov, tak ako všade inde. Bulharské konštanty a expertné posudky typu "malo by to vydržať". Ale pravda je, že hovno vedia, kým to nenastane.

Tretia vec, ktorú načrtol Billy, ale dosť nešťastne podal, ako keby nepoznal občanov hojko.com je tých 1500 architektov. To je čistý populizmus, blud. O ničom nehovoriace číslo. Sprostosť, ktorou sa môže riadiť len tupec. Prečo? Lebo architekt je normálny človek. Jediné čo majú spoločné je, že prešli nejakým vzdelávaním, ale to je asi tak všetko. Sú medzi nimi takí, ktorí ešte nepostavili ani garáž aj takí čo majú 30 rokov praxe. Sú takí čo stavali akurát tak rodinné domky aj takí ktorí stavali mrakodrapy. Sú medzi nimi kresťania, ateisti, hinduisti aj židia. Sú tam aj takí čo veria na ezoteriku, mimozemšťanov a možno aj na vesmírnych lidi, ale sú aj takí čo neveria ničomu. Sú tam duševne labilní jedinci v takej miere ako aj v ostatnej populácii...

Jednoducho to, že sa 1500 debilkov pobratovalo, neznamená vôbec nič. Môžu mať pravdu, nemusia. Je to jedno, tipujú rovnako ako vy. Nevedia o nič viac. Osobne poznám veľmi dobre troch architektov plus jedného statika s fakt veľmi dlhou praxou. A srandoval som s nimi o WTC a nič jednoznačné som sa nedozvedel, nerobím z toho záver. Možno sa všetci zhodneme na tom, že to bolo zvláštne, ale nie nemožné. Je to to isté ako keď golfista trafí z kilometra jamku na jeden šup, na okne v nemocnici sa vymrazí panenka mária, alebo si niekto opíše čísla narodenia svojich detí, prvý krát v živote podá športku a bum.. proste hovno.

Argumentov tu padlo z oboch strán dosť, ak chcete veriť na iluminátov prosím, ak veríte vyjadreniu Alkaidy ktorá prijala po útokoch zodpovednosť verte tomu.. je to úplne jedno.
Billy
Star
Star

Príspevok od používateľa Billy »

TommyHot napísal: Ktora nie je anonymna a niektorym teoreticky moze skomplikovat karieru, ci osobny zivot.
Je mnoho sposobov, ako podporit taketo spolky aj anonymne, napriklad ako Mark Felt odhalil zlociny pocas Watergate. O tom sa mozes handrkovat, no tu v skutku nejde o ziadne pocty ludi, ktori podporuju nejaky spolok. Otazka je, preco ich nepodporuje podstatne viac ludi? Jednoducha odpoved - tito ludia od roku 2004 neprisli s nicim novym. Vsetky ich tvrdenia boli uz stokrat omielane a milionkrat vyvratene. Preco konecne nepridu s niecim prevratnym? Stale iba "roztavena ocel", "termit", "volny pad", "slabe poziare", "ine mrakodrapy toto a hento", "sami povedali ze idu strhnut budovu", bla bla bla... Preco stale iba opakuju to iste ako papagaji? Tie tvrdenia o najdeni ciastociek nanotermitu a ocelovych ciastociek boli skutocnymi odbornikmi vyvratene hned niekolko hodin po tom, ako vydali tie papiere. Preco si to neobhajili poriadne?
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

Ja na konspiracie neverim, ale wtc7 to je iny pribeh. Videl som na nete riadene demolacie a par z nich sa nepodarilo (= cast nostnikov sa odpalila trochu neskor, alebo vobec) a budova sa bud nezrutila do seba, ale do vacsej vzdialenosti okolo, alebo ostala nahnuta na par nosnikoch a ani za toho boha padnut. Co tym chcem povedat je, ze ak by sa aj oslabil niektory z nosnych pilierov pricinou poziaru (co je udajny zaver vysetrovania), tak fyzika ta nepusti. Sam si videl ako padla ta budova - "nic" (v hentakych rozmeroch) jej zo spodu nekladlo odpor. Neviem co si mal v skole z fyziky, ale ak dobre znamky, tak minimalne nemozes verit sprave, ze sa budova za niekolko sekund zrutila do seba kvoli jednemu nosnemu pilieru, bez toho, aby ti v hlave nezablikala nejaka kontrolka, ze nieco nie je s kostolnym poriadkom.

//autoeditácia príspevku (07 Dec 2012, 18:47)
Billy mas nejake dokumenty o tom? Rad by som to videl aj z druhej strany. Dik.
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

sry ziadny niggas,ale ta cierna moderatorka co o tom blekotala v priamom prenost v tv,niekto tu uz daval video.
slay
Addict
Addict

Son-Goku napísal:sry ziadny niggas,ale ta cierna moderatorka co o tom blekotala v priamom prenost v tv,niekto tu uz daval video.
To je ten istý prípad ako ten čo "videl" raketu pri pentagone..
Billy
Star
Star

TommyHot napísal:Billy mas nejake dokumenty o tom? Rad by som to videl aj z druhej strany. Dik.
https://www.youtube.com/user/RKOwens4/v ... rid&view=0
http://debunking911.com/pull.htm
http://technet.idnes.cz/zahadny-pad-bud ... chnika_pka

Z obycajnych video dokumentov sa nejak extra vela informacii ziskat neda.
Son-Goku napísal:sry ziadny niggas,ale ta cierna moderatorka co o tom blekotala v priamom prenost v tv,niekto tu uz daval video.
Odpovies mi aj na moju otazku? Ako by sa v BBC dozvedeli, ze budova padla, naco by im Bush a ostatni zainteresovani tu informaciu vobec zdelovali a preco by ju oni odvysielali? To im zavolali z Bieleho Domu, ze "ahojte BBC, prave ideme zhodit WTC 7, ale este to nehovorte, pockajte s tym 20 minut" a oni sa pomylili a nejak sa preriekli pred obrazovkou?
M4jk1:-)
Professional
Professional

Príspevok od používateľa M4jk1:-) »

billy po tej poslednej vete co si napisal ti poradim jednu vec vypni internet
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

To by som skôr radil tým, ktorí na Internetoch trávia celý svoj čas nad šírením konšpirácií, aj keď z toho nič nemajú...
Billy
Star
Star

M4jk1:-), internet vypnem hned ako mi niekto vysvetli logiku toho konania.
Korag
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Korag »

TommyHot napísal: Billy mas nejake dokumenty o tom? Rad by som to videl aj z druhej strany. Dik.
Ano Billy ma super videa z druhej strany, maly hacik, ak on co sem postol povazuje za videa co maju vyvratit bushov najazd na dvojicky tak to radsej ani nepozeraj, sam sa pozri ako si ho vlastni uzivatelia vydislajkovali a pritom on sam mi isiel hovorit ze tu davam garazove videa, pricom ten kanal co sem dal nema o nic vacsiu hodnotu a dovernost ako moje garazove videa.

//autoeditácia príspevku (08 Dec 2012, 11:20)
A vobec co je to za blbu otazku? Preco by ti mal odpovedat? Jemu Bushova agenda nieco poslala, ma s nimi nieco spolocne? Vsimol si jednu z mnohych nezrovnalosti odpalenia dvojiciek Americanmi a ty sa ho pytas tak aby nevedel odpovedat, typicka zaslepenost.
Billy
Star
Star

Korag napísal: Ano Billy ma super videa z druhej strany, maly hacik, ak on co sem postol povazuje za videa co maju vyvratit bushov najazd na dvojicky tak to radsej ani nepozeraj, sam sa pozri ako si ho vlastni uzivatelia vydislajkovali a pritom on sam mi isiel hovorit ze tu davam garazove videa, pricom ten kanal co sem dal nema o nic vacsiu hodnotu a dovernost ako moje garazove videa.

//autoeditácia príspevku (08 Dec 2012, 11:20)
A vobec co je to za blbu otazku? Preco by ti mal odpovedat? Jemu Bushova agenda nieco poslala, ma s nimi nieco spolocne? Vsimol si jednu z mnohych nezrovnalosti odpalenia dvojiciek Americanmi a ty sa ho pytas tak aby nevedel odpovedat, typicka zaslepenost.
Ano, su to garazove videa, no nie tvariace sa ako nieco viac. A to ze tam je vela disslike-ov znamena iba jedinu vec - ze konspiracnym teoriam stale veri vela ludi a a to zase znamena este jednu vec, ktoru si mozes vyvodit sam...

Precitaj si este raz, na co som sa ho pytal, kludne aj viackrat.
Korag
Professional
Professional

No neviem a videa z druhej strany sa ako tvaria? :D Inac? Nie tie dislike-y tam maju svoj zmysel, pozrel som si par top commentov a vidim ze ten autor toho channel-a je uplne mimo, tolko k tomu a ze vela ludi veri konspiracnym teoriam, konkretne tejto je len dobra vec, aspon niekde to tak je.

Precital a stale nerozumiem tvojej blbej konstraproduktivnej otazke, na ktoru nemoze odpovedat, pretoze nie je zasvateny do Bushovych odpalov a ich planov, posielat nejaku tajnu spravu BBC o par minut skor nez sa to stane, takze tentokrat si precitaj ty moju odpoved a normalne odpovedaj.
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

paci sa mi ako aurgumentuje matt damon fanda ze 1500 architektov je hovno ze nic.ale tunak sa bil do prs ze 10 ludi co videlo lietadlo vrazit do pentagonu je dost predsa :D:D.10 ludi zo 10 melonov musime verit predsa
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Nechcem sa pliesť do samotnej diskusie, to je vaša lajna, ale k tomu matematickému pomeru - koľko ľudí dohromady videlo v danom momente scénu lietadla s pentagonom a koľkí z nich v pomere k iným niečo tvrdili? A 1500 architektov vs. stotisíce/milióny iných architektov je úplne iná vzorka. Preto porovnávaš neporovnateľné.
Billy
Star
Star

Son-Goku, porovnavat jablka s hruskami ta mali odnaucit na zakladnej skole, ak si ju este neukoncil alebo ani nezacal, tak sem nepis.
Korag
Professional
Professional

seth82 napísal:Nechcem sa pliesť do samotnej diskusie, to je vaša lajna, ale k tomu matematickému pomeru - koľko ľudí dohromady videlo v danom momente scénu lietadla s pentagonom a koľkí z nich v pomere k iným niečo tvrdili? A 1500 architektov vs. stotisíce/milióny iných architektov je úplne iná vzorka. Preto porovnávaš neporovnateľné.
Lol je vidiet ze vlakno diskusie vobec nesledujes, povedali snad ze stotisice dalsich s tym nesuhlasia? Za to ze sa skryvaju a povedia si doma svoj nazor, neznamena ze automaticky suhlasia s ofic. verziou, vyzadovalo sa jasne preverenie nasledkov z 11 septembra ale komisia za ten dlhocizny cas nic rozumne nevyhlasila, to je normalne podla teba?
slay
Addict
Addict

Trilióny architektov bojujú za pravdu o dvojičkách, prilietajú z vesmíru, vyliezajú z kanálov, je ich všade strašne veľa.. milóny a miliardy prvotriednych odborníkov s 50 ročnou praxou útočiaaa.. poznajú každý centimeter wtc.. každú šrúbku či nit.. je konieeec.. aaahhh

MAYDAY MAYDAY .. už sa to nedá vydržaať.. :surrender: ..

:lol: lol tí traja architekti čo si skutočne prečítali oficiálnu verziu sa pod ňu určite aj podpísali.. a ani ty si ju nevidel a trepeš tu sprostosti..
Billy
Star
Star

Nie je to normalne, pretoze Hnutie za klamstva o 9/11 by nedosiahlo nic tym, ze by bolo vyhlasene nove vysetrovanie. Vyhrali by iba v pripade, ze vysetrovanie preukaze pravdivost ich teorii. A to sa nikdy nestane. Tieto hnutia a spolky za "pravdu" o 9/11 nemaju jediny dokaz na podporu ich teorii, stale iba opakuju dookola tie iste 5 rokov stare argumenty a preto ich nikto triezvy neberie vazne. Fatky su fakty a tie obstoja pri akomkolvek objektivnom vysetrovani.
Korag
Professional
Professional

Tak nech sa spusti nove vysetrovanie teda, ked je to take banalne a nie je co riesit, oficialna verzia je tiez stale ta ista a nezmenila sa, pritom tam je dier a nezrovnalosti ovela viac ako v konspiracnej alebo inzinierskej verzii.
Billy
Star
Star

Korag: takze ty mas precitanu a dokladne nastudovanu celu niekolko tisic stranovu spravu NIST o pade WTC 1 a 2 a tiez 800 stranovu spravu o pade WTC 7? Tak to uz je o inom...
Napísať odpoveď