Konšpirácie naše každodenné

Diskusie na politické témy...
beardie
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Konšpirácie naše každodenné

Príspevok od používateľa beardie »

su unudeni
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

pentagon je plny konspiratorov
>v iraku su predsa ZHN
>curinda povedal taktiez
mARILYN mANSON
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa mARILYN mANSON »

Slay, mňa by skôr zaujma tvoja motivácia a tvoj názor. Ospravedlnujem sa nečítal som celú diskusiu, takže možno si sa k tomu už vyjadroval. Odsudzuješ všetky konšpiračné teorie už len s princípu, lebo sú to konšpiračne teorie a idú napr. proti tomu čo sa hovorí v správach, čo tvrdí vláda a politici, alebo pripúšťaš že niektoré môžu byť aj pravdivé, prípadne niečo, alebo aspoň časť z toho môže byť pravda.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Samozrejme, že nejaká časť môže byť pravda, resp. sa obtrieť o pravdivý základ. Ale to je asi tak všetko.
slay
Addict
Addict

Príspevok od používateľa slay »

mARILYN mANSON napísal:Slay, mňa by skôr zaujma tvoja motivácia a tvoj názor. Ospravedlnujem sa nečítal som celú diskusiu, takže možno si sa k tomu už vyjadroval. Odsudzuješ všetky konšpiračné teorie už len s princípu, lebo sú to konšpiračne teorie a idú napr. proti tomu čo sa hovorí v správach, čo tvrdí vláda a politici, alebo pripúšťaš že niektoré môžu byť aj pravdivé, prípadne niečo, alebo aspoň časť z toho môže byť pravda.
Ja som to už tu veľa krát hovoril. Baví ma písať si, diskutovať a tak, chápeš sociálny kontakt s rôznymi existenciami :) Ale vôbec mi nezáleží na tom, čo si kto bude na konci myslieť, ja tu nemám žiaden cieľ, mňa baví tá samotná cesta. Dokonca, starší si tu iste pamätajú, že som viac krát chcel odísť. To boli fázy keď som si plne uvedomoval, že celé toto tu nemá vôbec žiaden zmysel. No ale potom som prišiel na to, že mi je to vlastne jedno a chodím sem kvoli tomu písaniu a diskusii ako takej, trošku sa ponaťahovať a tak :D..
mARILYN mANSON
Medium Professional
Medium Professional

Ja som to už tu veľa krát hovoril. Baví ma písať si, diskutovať a tak, chápeš sociálny kontakt s rôznymi existenciami :) Ale vôbec mi nezáleží na tom, čo si kto bude na konci myslieť, ja tu nemám žiaden cieľ, mňa baví tá samotná cesta. Dokonca, starší si tu iste pamätajú, že som viac krát chcel odísť. To boli fázy keď som si plne uvedomoval, že celé toto tu nemá vôbec žiaden zmysel. No ale potom som prišiel na to, že mi je to vlastne jedno a chodím sem kvoli tomu písaniu a diskusii ako takej, trošku sa ponaťahovať a tak :D..
Dá sa to povedať aj tak že sa na nich aj zabávaš? Alebo skôr že sa na ních Práve zabávaš? A to znamena že ťa v podstate ani nezaujma detaili, alebo samotna teoria?
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Napríklad ja sa na konšpirátoroch zabávam. Pretože ich životné teória stoja na vratkých nohách - ešte vratkejších ako je to, čo nám denno-denne ponúkajú mainstreamové médiá, u nich aspoň viem, že ak informujú o tom, že sa na ceste strieskali 3 autá, tak že sa to fakt stalo.
slay
Addict
Addict

mARILYN mANSON napísal: Dá sa to povedať aj tak že sa na nich aj zabávaš? Alebo skôr že sa na ních Práve zabávaš? A to znamena že ťa v podstate ani nezaujma detaili, alebo samotna teoria?
Ak si všimneš, moja argumentácia vychádza takmer vždy z toho, že len logicky napádam tvrdenia oponentov na ktorých stoja teórie. A v príbehu plnom logických defektov, niečo logicky napadnúť nie je problém. Ja nemám problém uveriť teórii pokiaľ prejde základným sedliackym rozumom. Ale pokiaľ mi niekto nevie vysvetliť, prečo nikto nevidel uprostred mesta raketu letiacu tesne nad zemou, ako tá raketa povaľala lampy, prečo vôbec by niekto raketu použil a vystavil sa tak riziku ak má k dispozícii lietadlo a podobne, tak mu jednoducho nemôžem uveriť, že tam tá raketa bola. Ak mi niekto nevie povedať ako sa dá hodinu vyhorievajúcim termitom odpáliť obrovský mrakodrap na milimeter presne, bez zvukových a svetelných efektov a navyše tej expertne nastavenej náloži ani nevadí náraz lietadla a horenie beznínu, tak mu proste neverím. Ak mi nevedia ani vysvetliť ako dostaneš tony výbušnin nepozorovane do budovy takým spôsobom, že ich doslova musíš nalepiť na obnažené nosníky. Tak je to blbosť. Rovnako je blbosť ak ma niekto presviedča o tom istom pri WTC7. Najlepšia tajná služba len tak, zo srandy vyhodí budovu a dúfa že si to nikto nevšimne? To mali tak presne vyrátané, že ju ofrézujú trosky z WTC? A to tým náložiam vo vnútri ta devastácia a požiar nevadili? Tiež vybuchli bez zvuku a svetla? Detonované budovy sa mrvia od spodu, nie od vrchu, prečo je to tu naopak? Drvivá väčšina ľudí čo tu píšu ešte poriadny mrakodrap ani nevideli. A už vôbec je obrovský problém vysvetliť práve takúto podobu útoku, "že pád dvojičiek".. aký mali motív na presne takúto realizáciu? Kľudne mohli nahádzať bomby do smetných košov po NewYorku, Washingtone neviem kde a odpáliť ich naraz aspoň 50, a to by nikto niajako nenapadol. Ale nie, oni zrealizujú úplne neuskutočniteľný plán, na ktorý by potrebovali tisíc ľudí, ktorí by do teraz museli hrobovo mlčať a ešte by museli byť aj sociopati čo vraždia bez problémov svojich. A na čo to všetko? Kvôli Afganistanu? Kvôli strašeniu verejnosti? Prosím vás, je už viac než 10 rokov potom a čo? Prečo stačilo na Irak len povedať že majú bio zbrane a na Kaddafiho že je škaredý, ale na Afghanistan bolo treba tento cirkus?

Proste je tam milion otázok, ktoré musia byť zodpovedané, inak sú napriklad vyššie spomínané teorie úplný ale úplný bullshit a je úplne jedno koľko hlupáčikov im verí. A takto sa dá napadnúť skoro každá blbosť čo tu miestna partia paranoidných detí s nábehom na schizu vytvorí :D. No a ja sa proste rád pozerám na to ako ľudia dokážu svoje vzdušné hrady obraňovať do poslednej kvapky krvi. To ma skutočne baví a fascinuje. Lebo ak by som ja niečo tvrdil a niekto to takto napadol, tak neexist, že by som bol taký pako, že tomu budem veriť ďalej. Ale títo smelo ďalej kričia. A to je proste fascinujúce. A možno niekto bude chcieť argumentovať aká blbá je oficiálna verzia.. lenže tú som tu ja nikdy neobhajoval. Nikdy som netvrdil čo je pravda, ale vždy som vedel označiť čo nie je pravda. A to je podstatný rozdiel medzi mnou a konšpiracionistami.
matki
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa matki »

Jasne Slay a Lady Gaga ma trojuholnik na krku len tak nahodou, co ? ?
:D
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Tak tak, to určite nemôže byť náhoda. :D
Korag
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Korag »

Prosim ta slay ty ako modrak co za vsetko vini socializmus, by si sa mal najmenej ozyvat, pretoze si len ovecka jednej strany, nic viac.
mARILYN mANSON
Medium Professional
Medium Professional

Bežne sa len tak niekoho nezastávam, a slaya už minimalne, ale vypysovať si tu do modrých, červených, oranžových je asi tak na úrovni krčmových ožranov, kde tvoj príspevok asi aj patrí. Nikdy som si nevšimol že by sa Slay vyjadril k príslušnosti, sympatí k nejakej strane. A to že kritizuje Fica a Komunizmus to hned s neho nerobý hned fanúšika SDKU. Tak isto útočiť na niekoho v téme o konš. teoriach údajnou politickou príslušnosťou je podľa mňa znak zúfalstva a primitivizmu. To ťa naozaj nenapadlo vytianuť nič trápnejšie? A pojem ovca? To už je dnes taký otrepaný pojem že už začína byť starý.
Korag
Professional
Professional

Ja som s tym nezacal, on tu stale vypisuje na komunizmus a socializmus a stale vini jednu stranu, tak preco by mal on spochybnovat konspiracne zmyslanie, je to presne to iste a teba kritizujem za gramatiku, najprv si prelistuj prispevok, nez niec vypustis.

//autoeditácia príspevku (01 Mar 2013, 22:09)
A nikdy si to nevidel? :D Pozri sa do temy politika, Ficova vlada a poriadne si prelistuj, je evidentne ze nadrza pravici, a vsetko protikladne obvinuje, s takym clovekom je skoda reci.
mARILYN mANSON
Medium Professional
Medium Professional

Kritizovať gramatiku, to naoazj už nemaš čo by si napísal? Mimochodom čo má spoločné jeho kritika komunizmu, socializmu a konspiracne zmyslanie, sú to predsa 2 rozlične témy. Či, to sa cítiš jeho kritikou soc. a kom. tak dotknutý a urazený že máš potrebu si zarýpať a označiť ho pojmami čo absolútne nemaju nič spoločne s aktualne preberanou témou?

//Tak ja si to uvedomujem, ale to je snáď rozdiel ovca jednej strany a nadržiavať pravici. To či je so slayom možná diskusia alebo nie, nejdem riešiť. Ja tak isto v mnohých veciach so slayom nesuhlasím, ale neriešim to a neútočim na neho týmto spôsobom. Ja by som to ukončil. Ospravedlnujem sa za OT.
Korag
Professional
Professional

Ale ma, prelistuj si temy a pozri sa co sa tu prebera, jedno z druhym suvisi, preto je to aj radene pod jedec diskusny celok, on tiez casto odbacal napr. pri teme WTC7 11sep na 21.12 a podobne kraviny.
// Aj ja, len sa pozri ako mna nazyval v diskusiach a celkovo, jeho prispevky tomu aj nasvedcovali a ta jeho ''nadradenost'' bola citit pomaly v kazdej vete.
slay
Addict
Addict

Korag napísal:Prosim ta slay ty ako modrak co za vsetko vini socializmus, by si sa mal najmenej ozyvat, pretoze si len ovecka jednej strany, nic viac.
-V každých voľbách do teraz som volil inú stranu.
-Socializmus neviním za všetko. Označil som ho za hlavného vinníka dnešnej socio-ekonomickej medzery medzi západnou a východnou európou.

//autoeditácia príspevku (02 Mar 2013, 14:04)
Aj ja, len sa pozri ako mna nazyval v diskusiach a celkovo, jeho prispevky tomu aj nasvedcovali a ta jeho ''nadradenost'' bola citit pomaly v kazdej vete.
Ak by si dokázal viesť diskusiu ako normálny človek, viedol by som ju aj ja. Všimni si, že sú tu už starší useri, ktorí majú síce odlišné názory ako ja, ale naše vzájomné diskusie zájdu do nejakého miniflameu len výnimočne. Má to dva príčiny. Prvá je, že dokážu písať zrozumiteľne a v rámci spoločenských konvencií. A druhá je, že ich príspevky napriek tomu, že sú opozičné k mojim aj prinášajú nejakú informačnú hodnotu, ktorú možno oceniť a toho usera rešpektovať.

Pri všetkej úcte, ty máš štýl písania ako keby si bol na chate Counter Strikeu, tvoj príspevok je zvyčajne bez akejkoľvek pridanej hodnoty - tzn. daš sem buď link na video alebo článok, ktorý následne nedokážeš po kritike obhájiť, alebo len podpichuješ ako v tejto téme a práve teraz. Za čo myslíš, že ťa tu mám ja, ale aj ostatní rešpektovať?

Ak ja napíšem tvrdenie, že socializmus viním zo socioekonomickej medzery medzi západom a východom a tvoj post je v zmysle "ty si vymetený modrák lebo si to myslíš a si ovca a bla bla".. tak uznaj, že za toto si zaslúžiš len dešpekt a pohŕdanie za spam. Mne osobne by ani tak nevadili invektívy, to považujem za príjemné spestrenie, ale bolo by fajn, ak by si k tej invektíve pridal aj nejaký protiargument. Inak nie je o čom s tebou diskutovať.
Korag
Professional
Professional

Mna vobec nezaujimaju vase zabomysie vojny a aku stranu ty volis, to som ti ani nikdy nevycital, hovorim tu o tom ako za vsetko obvinujes Fica a jeho vladu a tvaris sa ako keby pravica mala vsetko vyriesit, este, nechapes ze ziadna politicka strana tu nic nezmeni a je jedno ci to je Fico alebo, SAS, Sdku, vzdy to bude rovnake, preto tie tvoje duchaplne urazky na konspiratorov, by sa dali pouzit aj na teba, ale hlavne ze si tu nad vsetkymi nadradeny, tvoj posledny prispevok je toho dokazom.
Prosim ta aka kritika? :D Co si ty kedy vyvratil, z tvojej strany som sa viac ako zvastov a omacky okolo danej problematiky nikdy nedockal. To ze sem ovcas hodim video alebo link ti vadi? Robi to tak polovica fora, niekedy je lepsie nepovedat k tomu nic, ako napriklad tvoje konstrukcne basne, ktore by sa dali napisat aj do jedneho riadku? Naco pises jednu myslienku v 10 riadkoch? Mas nejaky komplex a preto sa tu musis stale nadradovat nad ostatnymi? Mne to tak pripada.
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

Korag napísal:jedno ci to je Fico alebo, SAS, Sdku, vzdy to bude rovnake
Nikdy to nebude rovnaké - aspoň s ohľadom na právnu "kultúru" akú nám priniesol doc. JUDr. Robert Fico CSc.
Je mi ľúto zmien v zákonníku práce, je mi ľúto toho, že sa odložil program ztransparentnenia nemocníc ( na ktorý názov si nespomeniem na požiadanie vyhľadám) len preto aby sa mohli naňho čerpať eurofondy a pritom mal byť už tento rok spustený, 5 ročná koncipientúra efektívne zlikviduje materstvo/karíeru pre ženy a zneprístupní školy, riešenie vyvlastnenia poisťovní je na plač rovnako ako arbitráž, lekári ktorí vďaka istotám už nesmú štrajkovať inak dostanú pokuty, alebo pôjdu do vezenia, zdravotnícki pracovníci, ktorým sa zvýšil maximálny možný počet odpracovaných hodín, umožnenie lekárniam, aby poskytovali priame zľavy na lieky čím sa ´výrazne posilnilo postavenie (myslím že dvoch) lekární spadajúcich pod pentu a oslabili malé lekárne zastrešené SLEK-om.... a to som vyberal naozaj z brucha podľa toho čo mi prišlo na jazyk.

Pravica mala aj dobré nápady.
slay
Addict
Addict

Som dnes narazil na toto. O sionistických protokoloch (ako http, ftp a tak..)

http://www.uloz.to/xqFajFg/a9rd42e-tmp-pdf
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Napísať odpoveď