Konšpirácie naše každodenné

Diskusie na politické témy...
Korag
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Konšpirácie naše každodenné

Príspevok od používateľa Korag »

IvanSk napísal:
Číslo jedna v histórii neprirodzených smrtí je smrť zapríčinená vlastnou vládou. Najviac ľudí na svete zomrelo rukami vlastnej vlády. Vojny sú optori tomu nič.
Trefa do cerneho, staci sa zamysliet nad tymto faktom a 11 september z toho vyjde len ako slaby odvar historickych vlastizradnych atentatoch.
Co ma napada, tak napr. vely poziar v Rime, kedy bez dokazov Nero obvinil krestanov(zidov) a dalej to pospustalo viacero udalosti a zmenili chod v dejinach. Alebo potom vyvrazdenie vlastnych radov v Katyni, kde pocet umrti daleko prevysovalo tych ''par ludi'' vo dvojickach.
Billy
Star
Star

Príspevok od používateľa Billy »

zelovoc napísal:ale pad som videl v priamom prenose a padalo to volnym padom. rychlejsie by to uz asi neslo. a wtc7 tak isto
Na to si ako prisiel? Ved si staci vsimnut, ze trosky, ktore padali vzduchom, dopadli na zem ovela skor ako sa zrutila cela veza. Volny pad by trval 9,22 sekund, no juzna veza padala 15 sekund (a to sa ani nepocita vnutorne jadro, ktoreho velka cast ostala po pade este chvilu stat) a severna 22 sekund, co je viac ako dvojnasobny cas rychlosti volneho padu. WTC 7 padala rychlostou volneho padu iba 2,25 sekund.

IvanSk napísal: Konšpirácií na preberanie je dosť. Možeš mi prosím ťa prezradiť, kde sú chemické a biologické zbrane z Iraku kôli ktorým tam zomrelo kopec nevinných američanov a nevinných iračanov?
Na toto som sa uz raz pytal aj ja, ale trochu inak a nikto z vas mi neodpovedal.
Billy napísal:Ked uz Amici dokazali spravit tak rafinovany a prepracovany plan ako zamienku utoku na Afganistan, preco nespravili nic s tym, ze v Iraku sa ziadne zbrane hromadneho nicenia nenasli? Preco na seba nechavaju zahanbene utocit ludi s tym, ze dovody utoku na Irak su nezmyselne? Preco proste do Iraku nepodstrcili nejake ZHN s arabskym popisom a nepovedali, ze ich tam nasli?
matki
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa matki »

A preco vlastne to mnozstvo vybusnin nenarvali do par desiatok aut a neodpalili to naraz vo velkych mestach ? To by bola taka panika, ze by Bush mohol zautocit na cely svet, preco to tak komplikovali ? A este co ak by nahodou netrafili WTCcko ? To by to tiez odpalili,alebo ako ?
mLuks
Addict
Addict

Príspevok od používateľa mLuks »

LuksKE napísal: V poriadku, je to spôsob ako ich tam dostať aj osadiť.
ALE... (dopíšem to ráno, lebo mám v hlave úvahu ale teraz sa mi ju nechce písať :D )
čiže ale..
Prečo sa nikde neobjavili výpovede ľudí, ktorí tam tie bomby kládli? Jeden človek to určite nemohol spraviť, musel to by nejaký tím x ľudí. Ani po 11 rokoch sa nenašiel nikto kto by prehovoril o tom, že tam kládol nálože, alebo že vie o ľuďoch, ktorí tam kládli nálože a opíše spôsob ako. Snáď nechcete tvrdiť, že americká vláda im platí doživotnú rentu za mlčanlivosť, či ich dala všetkých vystrieľať, či náhodou tí ľudia sa nachádzali vo WTC v osudný deň aj keď vedeli, že sú tam nálože.

Ďalej, ako zamaskovali tie nálože, keď ich už tam namontovali. To nikomu neprišlo nič podozrivé, ani údržbárom, ochranke, zamestnancom? Nové káble, prípadne vysielače, nejaké "krabice" na ZNK, narezanie pilierov, atď. Opäť žiadne výpovede ľudí o niečom takom, ktorí tam boli, pracovali a prežili. (aspoň o nich neviem, ak sú rád si ich prečítam)

Úprimne, aby ste odpálili 100 poschodový mrakodrap takýmto spôsobom, predpokladám žeby na to trebalo rozmiestniť nálože na každé piate podlažie (dajme tomu, to som len strelil). Budovy sa začali rúcať od vrchu, teda od miest nárazu k zemi, časti nad nárazmi rozbíjali budovu na ktorú padali. Ak by odpálili nálože, tak by celá budova klesala naraz, nie? Či vybuchovali postupne? To dokázali nastaviť, ale nedokázali to ututlať... Všimnite si , že časti budov nad nárazmi začnú padať vcelku, tam už nálože neboli? Čiže vláda nadrbala nálože do WTC cca do 70. až 80. podlažia a povedala pilotom lietadiel, nech si odpočítajú 20-30 poschodí zhora a tam nech to napália. Samozrejme, v tej rýchlosti akou letí lietadlo si pilot všime aj akú kávu sekretárka robí.
Neverím tomu, žeby výbušniny nevybuchli predčasne v prípade takýchto teplôt a plameňov aké tam boli, alebo že sa pri náraze a následnom horení nepoškodili detonačné systémy výbušnín.

Na záver ešte k veddyho hlodu o ŽB budove ktorá takto sama spadnúť nemôže. WTC mali jedinečnú konštrukciu, ich obvodový plášť bol nosný, čo nebýva zvykom pri výškovkách. Nosné jadro, nosný obvodový plášť a stropné priehradové nosníky, všetko z ocele. Betón tam bol v podstate na okrasu. Dokonca aj ESB sa líšil konštrukčne od WTC, preto porovnávanie typu "tak žiadna budova spadnúť nemohla" je podľa mňa scestné.

A stále sme pri tom, že najbohatšia a najmocnejšia krajina sveta nevie spraviť jeden teroristický útok poriadne, tak aby každý uveril oficiálnej verzii, že táto krajina si vymyslí ZHN v Iraku, ale nevie ich tam nastrčiť aby sa to potvrdilo.
veddy
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa veddy »

Ešte raz: "Žiadna železobetónová budova takto sama nemôže spadnúť. Rýchlosťou voľného pádu. "
Pozri si pád tých budov a zamysli sa.
Budovy boli zo železobetónu. Mohli by takto spadnúť bez ďalších príčin?
Do budovy narazí lietadlo budova sa trochu zatrasie a potom stojí ako by sa nechumelilo.
Ale potom! Sčista jasna!
Behom 20 sekúnd, železobetónová budova s výškou 420 m ľahne za 20 sekúnd popolom.
Na nasledujúcom videu si pozri pád začína na 1:21 min.

V akej najvyššej budove si bol?
Mal si pocit že by mohol byť z nej, bez ďalších príčin, za 20 sekúnd popol?
Billy
Star
Star

veddy napísal:Budovy boli zo železobetónu.
Neboli. A co furt mate s tym rozdrvenim na popol? Trosky vezi boli roztrusene na ploche 60 000 metrov stvorcovych a ich odpratavanie trvalo 9 mesiacov.
veddy
Medium Star
Medium Star

Pozeral som si ešte raz to video.
Neuveriteľné ani ten prach nestačí tak rýchlo padať ako rýchlo sa rozpadá ten železobetón.
Žeby sa takto ten železobetón rozpadal, rýchlejšie ako padá prach, pod vlastnou váhou?
Alebo snáď boli tie dvojičky postavené z pieskovca? Nemôžem oponovať, nenavštívil som ich.
Ale myslím si, že keby boli z pieskovca, tak by spadli skôr, než by ich postavili.
mLuks
Addict
Addict

veddy
Mám pocit že si konšpiračný troll.
Voľný pád vysvetllil Billy. ZNK (zvislé nosné konštrukcie) WTC neboli ŽB.
The tube-frame design, earlier introduced by Fazlur Khan, was a new approach that allowed more open floor plans than the traditional design that distributed columns throughout the interior to support building loads. The World Trade Center towers used high-strength, load-bearing perimeter steel columns called Vierendeel trusses that were spaced closely together to form a strong, rigid wall structure, supporting virtually all lateral loads such as wind loads, and sharing the gravity load with the core columns. The perimeter structure containing 59 columns per side was constructed with extensive use of prefabricated modular pieces each consisting of three columns, three stories tall, connected by spandrel plates.
The core of the towers housed the elevator and utility shafts, restrooms, three stairwells, and other support spaces. The core of each tower was a rectangular area 87 by 135 feet (27 by 41 m) and contained 47 steel columns running from the bedrock to the top of the tower. The large, column-free space between the perimeter and core was bridged by prefabricated floor trusses. The floors supported their own weight as well as live loads, providing lateral stability to the exterior walls and distributing wind loads among the exterior walls.[33] The floors consisted of 4 inches (10 cm) thick lightweight concrete slabs laid on a fluted steel deck. A grid of lightweight bridging trusses and main trusses supported the floors.
Betón sa tu spomína len pri stropoch. zdroj: wiki
A ako aj napísal Billy, trosky padali voľným pádom a boli na zemi skôr ako samotná veža.
A skús odpovedať na:
Ešte mi vysvetli, kto, ako a kedy tam navláčil toľko výbušnín, aby to odpálilo mrakodrap. A skús popísať ako si predstavuješ, že prebiehalo umiestňovanie náloží na nosné konštrukcie.
veddy
Medium Star
Medium Star

Nejaké mesiace bola vymenená bezpečnostná služba vo WWT1,2 a tiež mali nanútené dovolenky - bežný zamestnanci.
Takisto v noci sa tam nepohybovalo veľa ľudí.

Takže železná a oceľová konštrukcia popadala do seba v priebehu 10-20 sekúnd.
Údajne túto konštrukciu roztopilo lietadlo.
To by znamenalo, že tá konštrukcia sa po celej svojej výške, vnútri budovy pomaly topila.
A potom keď už bola dostatočne mäkká, tak sa naraz, v jednom momente celá roztiekla a budova tak spadla za 10-20 sekúnd.

//autoeditácia príspevku (23 Mar 2013, 16:00)

6:50 to čo vidím na tomto videu je prach a popol

//autoeditácia príspevku (23 Mar 2013, 16:01)
Ohňostroj - http://assets.natgeotv.com/Shows/13943.jpg
Billy
Star
Star

veddy napísal: Údajne túto konštrukciu roztopilo lietadlo.
To by znamenalo, že tá konštrukcia sa po celej svojej výške, vnútri budovy pomaly topila.
A potom keď už bola dostatočne mäkká, tak sa naraz, v jednom momente celá roztiekla a budova tak spadla za 10-20 sekúnd.
:smt043 :smt043 :smt043
veddy
Medium Star
Medium Star

BBC reportovalo pád wtc7, pred tým ako wtc7 spadlo. laugh out loud
mLuks
Addict
Addict

Nejaké mesiace bola vymenená bezpečnostná služba vo WWT1,2 a tiež mali nanútené dovolenky - bežný zamestnanci.
Takisto v noci sa tam nepohybovalo veľa ľudí.
O tej bezpečnostnej službe - uviesť zdroj? V noci sa tam nepohybovalo veľa ľudí - tvoja domienka? A vo WTC 7 nebola vymenená bezp. služba? Tam sa bomby len tak objavili. Skús, tiež odpovedať na 4. post na tejto strane (môj post), nechcem ho zbytočne citovať.
Takže železná a oceľová konštrukcia popadala do seba v priebehu 10-20 sekúnd.
Údajne túto konštrukciu roztopilo lietadlo.
Narazilo lietadlo, poškodilo ZNK na jednej strane, horel letecký benzín, horel papier, drevo, plasty, koberce a všetko možné čo tam bolo a môže sa to vznietiť. Toľko horľavých látok na jednom mieste, na podporu a rozšírenie požiaru.
Pozri si video:
http://youtu.be/bMZ-nkYr46w ...od 1:45 je tam animácia
Teória o pretavení konštrukcie je podľa mňa oveľa reálnejšia z praktického aj z logického hľadiska ako tie výbušniny.
veddy
Medium Star
Medium Star

Jedna otázka:
Chceš poznať pravdu alebo vyhrať argumentáciu??
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

A ty vieš ako posúdiť, čo je a čo nie je pravda?
mLuks
Addict
Addict

veddy:
:smt044 Už nič, toto mi stačí...
veddy
Medium Star
Medium Star

Viem odlíšiť domnienky od faktov a mám vynikajúce analytické schopnosti.
Takže, chceš poznať pravdu alebo vyhrať argumentáciu?
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Počuj, nemáš ty niečo spoločné s užívateľom Famine? Jeho trolly sú síce o dosť viac krikľavé, ale pomaly ale isto sa k jeho úrovni približuješ...

Ináč, ak "vieš odlíšiť domnienky od faktov a máš vynikajúce analytické schopnosti", mal by si už dávno žiadať o prácu v CERNe, tam majú dosť veľa otázok a domnienok ohľadom božskej častice, takých géniov ako ty potrebujú...
veddy
Medium Star
Medium Star

V CERNe pracujem.
Ale k téme, stále si mi neodpovedal na otázku.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

A ja som senátor v ráde Jedi.

Ja som na niečo neodpovedal? Ako tak pozerám, tak tie veci si rozoberal s niekým iným, urob si poriadok v threade...
Famine
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Famine »

Seth82: noze povedz ty kde si bol ten den! Iba sa vies do mna navazat!
Napísať odpoveď