LuksKE napísal:
V poriadku, je to spôsob ako ich tam dostať aj osadiť.
ALE... (dopíšem to ráno, lebo mám v hlave úvahu ale teraz sa mi ju nechce písať

)
čiže ale..
Prečo sa nikde neobjavili výpovede ľudí, ktorí tam tie bomby kládli? Jeden človek to určite nemohol spraviť, musel to by nejaký tím x ľudí. Ani po 11 rokoch sa nenašiel nikto kto by prehovoril o tom, že tam kládol nálože, alebo že vie o ľuďoch, ktorí tam kládli nálože a opíše spôsob ako. Snáď nechcete tvrdiť, že americká vláda im platí doživotnú rentu za mlčanlivosť, či ich dala všetkých vystrieľať, či náhodou tí ľudia sa nachádzali vo WTC v osudný deň aj keď vedeli, že sú tam nálože.
Ďalej, ako zamaskovali tie nálože, keď ich už tam namontovali. To nikomu neprišlo nič podozrivé, ani údržbárom, ochranke, zamestnancom? Nové káble, prípadne vysielače, nejaké "krabice" na ZNK, narezanie pilierov, atď. Opäť žiadne výpovede ľudí o niečom takom, ktorí tam boli, pracovali a prežili. (aspoň o nich neviem, ak sú rád si ich prečítam)
Úprimne, aby ste odpálili 100 poschodový mrakodrap takýmto spôsobom, predpokladám žeby na to trebalo rozmiestniť nálože na každé piate podlažie (dajme tomu, to som len strelil). Budovy sa začali rúcať od vrchu, teda od miest nárazu k zemi, časti nad nárazmi rozbíjali budovu na ktorú padali. Ak by odpálili nálože, tak by celá budova klesala naraz, nie? Či vybuchovali postupne? To dokázali nastaviť, ale nedokázali to ututlať... Všimnite si , že časti budov nad nárazmi začnú padať vcelku, tam už nálože neboli? Čiže vláda nadrbala nálože do WTC cca do 70. až 80. podlažia a povedala pilotom lietadiel, nech si odpočítajú 20-30 poschodí zhora a tam nech to napália. Samozrejme, v tej rýchlosti akou letí lietadlo si pilot všime aj akú kávu sekretárka robí.
Neverím tomu, žeby výbušniny nevybuchli predčasne v prípade takýchto teplôt a plameňov aké tam boli, alebo že sa pri náraze a následnom horení nepoškodili detonačné systémy výbušnín.
Na záver ešte k veddyho hlodu o ŽB budove ktorá takto sama spadnúť nemôže. WTC mali jedinečnú konštrukciu, ich obvodový plášť bol nosný, čo nebýva zvykom pri výškovkách. Nosné jadro, nosný obvodový plášť a stropné priehradové nosníky, všetko z ocele. Betón tam bol v podstate na okrasu. Dokonca aj ESB sa líšil konštrukčne od WTC, preto porovnávanie typu "tak žiadna budova spadnúť nemohla" je podľa mňa scestné.
A stále sme pri tom, že najbohatšia a najmocnejšia krajina sveta nevie spraviť jeden teroristický útok poriadne, tak aby každý uveril oficiálnej verzii, že táto krajina si vymyslí ZHN v Iraku, ale nevie ich tam nastrčiť aby sa to potvrdilo.