To ako sa človek k takej databáze dostane?seth82 napísal:Neviem a popravde sa mi to hľadať nechce - poslúž si napríklad na jstor http://www.jstor.org/ . Tie zdroje nemajú nič spoločné s univerzitami (opäť dôkaz toho, čo som napísal vyššie) - nie sú vyhradené, sú to vedecké a akademické zdroje odvšadiaľ - z časopisov, z kníh (knihy sú rozdelené na voľne stiahnuteľné časti), z výskumov laboratórií, organizácií - proste odvšadiaľ, kde sa niečo vedecké alebo akademické produkuje...Diskusie tam nie sú, sú to iba zdroje dokumentov, nie fóra.
Na záver - nie, nikomu odtiaľ nestiahnem nič, lebo nie.
Konšpirácie naše každodenné
Re: Konšpirácie naše každodenné
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Cez výskum na istých univerzitách...
Môžeš špecifikovať? Pokojne aj SS.
V roku 2014, keď sa USA zosype, budú všetky sprisahania 20. a 21. storočia odhalené a viníci postavený pred súd 
Menovite:
Sprisahanie proti JFK
Falošné pristátie na Mesiaci
Sabotáž 9/11
A nespočet ďaľších, možno aj väčších...
Menovite:
Sprisahanie proti JFK
Sabotáž 9/11
you wish
prajem si tak, ale úprimne si aj myslím, že sa tak stane..
//autoeditácia príspevku (02 Okt 2013, 23:43)
Controlled Worldwide Economic Collapse
//autoeditácia príspevku (02 Okt 2013, 23:43)
Controlled Worldwide Economic Collapse
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
Rozhodol som sa radšej tento príspevok zaradiť sem, myslím že sa to tu viac hodí, aj napriek tomu že sa týmito témami bežne nezaujmam.
Dnes vyšla v celku zaujmavá správa.
http://tech.sme.sk/c/6956631/zavrazdili ... otiek.html
Myslíte že v tom môžu mať prsty zahraničné tajne služby? Napr. taký mossad alebo cia boli viac krát obvinený z podobných utokov.
Myslíte že v tom môžu mať prsty zahraničné tajne služby? Napr. taký mossad alebo cia boli viac krát obvinený z podobných utokov.
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
najskor mossad, ten uz pozabijal zopar profesorov, riadiacich pracovnikov a inych.mARILYN mANSON napísal:Rozhodol som sa radšej tento príspevok zaradiť sem, myslím že sa to tu viac hodí, aj napriek tomu že sa týmito témami bežne nezaujmam.
1. Som mal pocit, že už si to predsa dávno odhalil nie? Veď všade po internete sú tisíce textov a stránok.veddy napísal:V roku 2014, keď sa USA zosype, budú všetky sprisahania 20. a 21. storočia odhalené a viníci postavený pred súd
Menovite:
Sprisahanie proti JFK
Sabotáž 9/11
2. Nehovorí sa "vinníci", ale "vinári". A ubezpečujem ťa, že títo vždy trávia relatívne veľa času pred sudom, na sude, pod sudom a tak podobne.
Odhalil Slay odhalil, ale poniektorý to ešte neodhalili..
A čas, keď to odhalia prichádza
//autoeditácia príspevku (03 Okt 2013, 22:41)
Mossad, SS, KGB, NKVD - tieto majú niečo spoločné.. žeby príťažlivú povesť?
A čas, keď to odhalia prichádza
//autoeditácia príspevku (03 Okt 2013, 22:41)
Mossad, SS, KGB, NKVD - tieto majú niečo spoločné.. žeby príťažlivú povesť?
Škoda námahy. On to nevysvetlí. Veci, čo sa mu nehodia jednoducho ignoruje. Na to si treba pri argumentácii s jemu podobnými zvyknúť.
Ja mám dôkazy o sfalšovaných fotografiách "z povrchu Mesiaca" z misie Apollo11.
Podozrenie, ktoré toto sfalšovanie, vrhá na let človeka na Mesiac mi stačí, aby som si vytvoril názor.
A môj názor je taký, že sa snažia niečo utajiť.
A každý, kto považuje tie fotografie za falzifikáty, má tiež taký názor!
Tak neodvádzajte pozornosť od týchto dôkazov skôr, ako sa k ním jasne vyjadríte.
Potom môže prejsť k ďalším materiálom(dôkazom). Nebudeme tu predsa miešať "páté cez deváté".
Ľudia, ktorý nechcú odhaliť pravdu, niečo skrývajú!!
Podozrenie, ktoré toto sfalšovanie, vrhá na let človeka na Mesiac mi stačí, aby som si vytvoril názor.
A môj názor je taký, že sa snažia niečo utajiť.
A každý, kto považuje tie fotografie za falzifikáty, má tiež taký názor!
Tak neodvádzajte pozornosť od týchto dôkazov skôr, ako sa k ním jasne vyjadríte.
Potom môže prejsť k ďalším materiálom(dôkazom). Nebudeme tu predsa miešať "páté cez deváté".
Ľudia, ktorý nechcú odhaliť pravdu, niečo skrývajú!!
My neodvádzame pozornosť. To naopak robíš Ty. My sa Ťa pýtame, ako vieš spochybniť experiment, ktorým sa dá jednoducho dokázať, že tam boli?
Ty si tu vykrikoval, že vieš dokázať taký jednoduchý technologický podvod. Tak to predsa urob nie? Veď budeš slávny.
Ukáž mi prosím Ťa, tie "dôkazy" o sfalšovaných fotografiách. Si profesionálny grafik, fotograf, máš relevantné skúsenosti s úpravou fotografií a skúmania ich pravosti alebo okdiaľ si si vycucal, že boli falšované? Lebo to niekto napísal? Videl si niekedy reálne originály záberov?
Takže ti položím niekoľko jednoduchých otázok s ktorými môžeš pracovať:
1. Dokáž, že fotografie sú falzifikáty, to že ich Ty považuješ neznamená že naozaj sú(sám si napísal, že niektorí ľudia ich považujú za falzifikáty a to predsa nie je dôkaz, keďže niektorí ľudia považujú aj Aštara Šerana za skutočného).
2. Vyvráť nám technologicky laserový lunárny experiment.
3. Vysvetli prečo ZSSR počas studenej vojny nespochybnili, že sa to udialo.
Ty si tu vykrikoval, že vieš dokázať taký jednoduchý technologický podvod. Tak to predsa urob nie? Veď budeš slávny.
Ukáž mi prosím Ťa, tie "dôkazy" o sfalšovaných fotografiách. Si profesionálny grafik, fotograf, máš relevantné skúsenosti s úpravou fotografií a skúmania ich pravosti alebo okdiaľ si si vycucal, že boli falšované? Lebo to niekto napísal? Videl si niekedy reálne originály záberov?
Takže ti položím niekoľko jednoduchých otázok s ktorými môžeš pracovať:
1. Dokáž, že fotografie sú falzifikáty, to že ich Ty považuješ neznamená že naozaj sú(sám si napísal, že niektorí ľudia ich považujú za falzifikáty a to predsa nie je dôkaz, keďže niektorí ľudia považujú aj Aštara Šerana za skutočného).
2. Vyvráť nám technologicky laserový lunárny experiment.
3. Vysvetli prečo ZSSR počas studenej vojny nespochybnili, že sa to udialo.
-
seth82
Darca
Veddy: Už si nám tu vysvetlil ten technologicky jednoduchý podvod? Nože, veď daj. (narážam na ten laser)
//karmista: Vykýchni si oko. AK ti niečo vadí, daj si ma do ignore a svoje žvásty vypisuj veddymu, aby konečne odpovedal. Ak si prečítaš príspevky vyššie, zistíš, že nie som sám, kto odpoveď očakáva. Ak môžu spamovať konšpirátori, môžeme aj my. Now get off my Internets.
//karmista: Vykýchni si oko. AK ti niečo vadí, daj si ma do ignore a svoje žvásty vypisuj veddymu, aby konečne odpovedal. Ak si prečítaš príspevky vyššie, zistíš, že nie som sám, kto odpoveď očakáva. Ak môžu spamovať konšpirátori, môžeme aj my. Now get off my Internets.
Lunar laser ranging retroreflector je jednoduchy podvod.
Na umiestnenie zariadenia nepotrebujes na Mesiaci ludsku posadku, dokaze to aj robot.
A teraz: Preco boli fotky z misii Apollo upravovane a falsovane?
Na umiestnenie zariadenia nepotrebujes na Mesiaci ludsku posadku, dokaze to aj robot.
A kedy tam ten robot nepozorovane poslali ?
Ty si pekný debilko. Si myslíš, že na poslanie robota na Mesiac v 60.tych rokoch stačil čínsky ohňostroj alebo čo? Vyslať zo Zeme sondu, ktorá dokáže umiestniť na Mesiac zariadenie by bola aj v roku 2013 úplne, že mega misia s neistým koncom. To aby niečo pristálo na mesiaci správnou stranou hore a nerozbilo sa je neuveriteľne zložitá vec. Na Apolle pracovali tisíce ľudí ty blbeček, z ktorých ani jednému ty nesiahaš ani po odumretú kožu na pätách. Si nula, čo si tu otiera svoju vlastnú neschopnosť o úspechy iných.veddy napísal:Lunar laser ranging retroreflector je jednoduchy podvod.
Ak by to USA fingovali, tak by nerobili 17 Apollo misií, neoblietavali by mesiac z každej strany (hlavne by ho nedokázali vidieť s odvrátenej a pod). Zmier sa s tým, boli tam, pristáli. Fotky nie sú upravované ani falšované. A hlavne, KAŽDÝ NA TO Z VYSOKA SERIE! Je mi úplne ukradnuté či tam skutočne pristáli alebo nie, nič to neznamená, je to irelevantná vec, ak by tam aj nepristáli tak čo? Sere na to pes. Nikoho to nezaujíma, či tam pristáli alebo nie. Nič od toho už dnes nezávisí. A hlavne je to taká hovadina, že si ani neviem predstaviť, že by niekto vynakladal prostriedky na to aby fingoval.
Nehovoriac o tom, že iné misie zachytili fotografie z toho miesta pristátia, ktoré sú úplne v zhode s tými z misie (v 2008 nejaká japonská misia ak si to chceš nájsť, aj nejaké iné misie NASA). Skús si nájsť niečo o Google Lunar X Prize.
Na záver ti poviem, že si hlúpy. Každý kto má tu na fore trošku rozum to vidí. Všetci sa hanbia už len za to, že po tebe musia čítať tie pripečené príspevky. Nikto ti to nepovie rovno. A aj keď ti to povie, ja viem že si je to ťažké pripustiť. Ale kamarát, fakt, skús sa zamerať na niečo inšie ako toto "fórovanie", nejde ti to, si tu na ťarchu. Využi svoju energiu na niečo čo ti pomôže nerobiť hanbu ľudskej rase, lebo toto je tragikomédia čo tu stále vypisuješ. Môja najväčšia túžba je byť schopný vysvetliť debilom, že sú debilní, ale zatiaľ sa mi to ešte nikdy nepodarilo. Prosím ťa buď prvý! Uvedom si to, sprav mi radosť a sprav tým sebe veľkú službu. Ďakujem.
-
94jakub
Guru wannabe
Inak pokiaľ viem, tak pomocou kvalitného teleskopu sa dá na mesiaci vidieť miesto pristátia so stopami po roveri. Videl som nejakú takúto snímku na nete. Neviem však, či to bolo snímané amatérskym teleskopom alebo v observatóriu, či nebodaj cez Hubbla.
//edit: Tak je to sonda Lunar Reconnaissance Orbiter, ktorá zosnímala niektoré miesta pristátia hlavne Apollo 11 a Apollo 17.
Či aj tieto obrázky sú spravené vo Photoshope?
//edit: Tak je to sonda Lunar Reconnaissance Orbiter, ktorá zosnímala niektoré miesta pristátia hlavne Apollo 11 a Apollo 17.
O tom pochybujem. Resp. áno pokiaľ ti stačí vidieť fakt, že machuľku - tak to áno. Inak je rozlíšenie slabé na nejaké detaily stôp a podobne aj hubble by s tým mal pravdepodobne problém. Ale to si len tak odhadujem vzhľadom na vzdialenosť mesiaca a rozlíšenie hubble teleskopu, možno sa mýlim. Ale na 99,5% som si istý, že mesiac je priďaleko a stopy primalé na to aby boli nejako detailne pozorovateľné.94jakub napísal:Inak pokiaľ viem, tak pomocou kvalitného teleskopu sa dá na mesiaci vidieť miesto pristátia so stopami po roveri. Videl som nejakú takúto snímku na nete. Neviem však, či to bolo snímané amatérskym teleskopom alebo v observatóriu, či nebodaj cez Hubbla.
Hmm.. tak ma napadlo, že čo by mohlo byť pozorovateľné sú tiene pri istej polohe mesiaca voči slnku tj. keď sú max. natiahnuté. To by už mohlo padnúť do pozorovateľného rozlíšenia. Také foto by mohli existovať, ale celkom určite by neuspokojili konšpiračných teoretikov.
-
94jakub
Guru wannabe
Sonda Lunar Reconnaissance Orbiter by sa mala nachádzať na orbite okolo mesiaca. Na tých snímkach je dosť dobre vidieť pristávací modul a stopy po roveri.
Dočítal som sa aj, že plánujú znova pozorovať miesta pristátia zo Zeme z nejakého veľkého observatória.
Dočítal som sa aj, že plánujú znova pozorovať miesta pristátia zo Zeme z nejakého veľkého observatória.