Konšpirácie naše každodenné

Diskusie na politické témy...
slay
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Konšpirácie naše každodenné

Príspevok od používateľa slay »

:) No, asi také niečo vidíš z orbity. Zo zeme by si čosi také podobné možno dosiahol s hubblom, si myslím. Hah sranda aj tie tiene tam sú ako som si myslel. Každopádne, týmto asi také bežných laikov s iq hojdací koník ako je veddy a podobne nepresvedčíš. Teda som si istý, že v skutočnosti ani nejestvuje žiaden dôkaz, ktorý by sa dal predložiť a presvedčil by tých čo tomu neveria. Proste nič také nie je, všetko sa dá mávnutím ruky spochybniť.
94jakub
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa 94jakub »

Tak to je jasné, že konšpirátorov nepresvedčíš. Tých by si mohol odviesť na mesiac a ukázať im ten šrot, čo tam zostal a aj tak by povedali, že to je falzifikát.
veddy
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa veddy »

Konšpirátori sú tý, ktorý stoja za sprisahaním.
Napr. Klementis bol odsúdení za sprisahanie ak sa nemýlim (Sprisahanecká skupina Rudolfa Slanského a Klementisa).
To že sa tu o tom zmieňujem neznamená, že verím tomu, že bol spravodlivo alebo nespravodlivo odsúdený.
Ničmenej fakt zostáva, že Klementis bol odsúdený a popravený za sprisahanie.
Zomrel v ranných hodinách 3.12.1952. Poprava obesením.

//autoeditácia príspevku (21 Okt 2013, 19:52)
Počúvaj Slay, tak sa bav so svojím fotrom ty debliko..
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

A ty v škole dávaj väčší pozor, hlavne na hodine slovenčiny, z tej tvojej gramatiky človeka až bolí kotrba.
veddy
Medium Star
Medium Star

Môžem ti je*ať celú slovenčinu.
Jasne rozumieš tomu čo píšem, aj keď sú tam možno gramatické chyby.
Vyjadri sa radšej k téme a neodvádzaj pozornosť..
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Nie sú tam možno, sú tam určite - keď už ani nevieš, či ich tam máš, tak to je s tebou naozaj zle - namiesto konšpirácií a bludov na Internetoch by si sa mal viac venovať svojmu jazyku. Nemám sa čo vyjadrovať k téme, vyjadril som sa k nej už dosť. Veď si tu nič normálne nenahodil, tak čo mrnčíš.
veddy
Medium Star
Medium Star

Fakt dobré, pozrite si toto:
Mimochodom Ad Hominem je už v tejto téme staré.
Nádite si inú trápnu techniku, nech sa naučíme niečo nové :D
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

V tvojom prípade a ešte zopár trollov v tejto sekcii tú rétoriku nezmením. Aj ja ti tu môžem pridať kopu videí z Youtube, napríklad:

Mna, tu máš matroš, cicaj. Nauč sa niečo nové.
veddy
Medium Star
Medium Star

Videá som už videl, ani jedno nevysvetluje ako sa môže 400 000 000 (štyristo-miliónov) kilogramov ocele a betónu rozpadnúť na trosky a prach v priebehu 15 sekúnd v dôsledku požiaru.. Toto potrebujem vysvetliť.
-------------------------------------------------------------
Tu ďaľšie zaujímavé video o sprisahaní:
mLuks
Addict
Addict

Príspevok od používateľa mLuks »

Videá som už videl, ani jedno nevysvetluje ako sa nemôže 400 000 000 (štyristo-miliónov) kilogramov ocele a betónu rozpadnúť na trosky a prach v priebehu 15 sekúnd v dôsledku požiaru..

A potom, že prečo gramatiku neovládaš, keď radšej všetky videa na YT o WTC pozeráš. Inak, už ťa prešla téma Mesiac, tak zase začínaš s WTC? :roll:
zeky
Star
Star

Príspevok od používateľa zeky »

Svoje mesačné bludy nevedel podložiť ani vyvrátiť LLRE, tak prechádza naspäť. Účelovo sa tomu vyhol, veď čo ide konšpiračným toeretikom najlepšie? V jednom kuse vyplakávajú, ako ich nikto nechce počúvať a baviť sa na ich témy a keď sa nájde niekto, kto je o tom ochotný diskutovať, tak to radšej ignorujú, pri prvom náznaku, že dotyční diskutujúci nie sú nejakí trtkovia, ktorí ich budú bez slova počúvať a hltať bludy.
pegasusss
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa pegasusss »

nazdars, čítam v dnešných dňoch kopu článkov o tom ako sa EU rozpadne, ako Amerika pokiaľ nepôjde do vojny, tak sa jej zvýši dlh a pod. .... takto, ako to funguje dnes to asi nemôže fungovať do nekonečna a preto sa pýtam, že do kedy ( hrubý odhad ) to bude fungovať .... ak spadne dolár ( dôvodov je viac prečo by sa to malo stať ), tak sa to prejaví na celom svete ( to je skôr otázka ) alebo môže prísť ďalšia super recesia podobná ako v 2009 ale oveľa tvrdšia a horšia? dik za odpovede
veddy
Medium Star
Medium Star

Podvod o prístátí na Mesiaci som jasne vysvetlil.
Resp. falšované fotografie čo indikuje, že sa snažili niečo skryť.
Čo sa snažili skryť nemôžem s istotou povedať.
Ale nemyslím si, že by sa snažili skryť, že stretli mimozemšťanov, ako niektoré konšipračné teórie hovoria.
To je nepravdepodobné a aj trochu smiešne.
Snažia sa skryť to že tam neboli.

//autoeditácia príspevku (22 Okt 2013, 9:00)
btw. Nechcel som prejsť hneď k WTC.
Chcel som trochu popísať o Sprisahaneckej skupine RUDOLFA SLANSKÉHO A KLEMENTISA.
Úprimne som čakal, že sa tu budem s niekym naťahovať, či taký existovali a že som blázon, ale nevydalo :( / :D

//autoeditácia príspevku (22 Okt 2013, 9:18)
pegasusss: To čo sa v politike a ekonomike deje nie sú náhody. Sú to dlho dopredu naplánované záležitosti.
Samozrejme nie vždy všetko vyjde podla plán. napr. Útok na Sýriu.
Málokto čakal, že by sa Británia rozhodla nezaútočiť, čo bolo asi rozhodujúce.
Amerika ostala v tom sama(možno s Francúzskom) proti Sýrii, Iránu, Číne a Rusku.
http://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/2914 ... a-nepokoje
Prichádzajúca hyperinfálcia, deflácia alebo devalvácia amerického doláru bude mať celosvetový dopad.
Bude to mať nielen oveľa horšie následky ako recesia v roku 2008, ale dokonca horšie ako veľký krach v roku 1929.
Dávať nejaké dátumy je trúfalé. To s istotou nevedia ani tý čo stoja za týmto sprisahaním.
Ako som uviedol útok na Sýriu, ktorý nevyšiel podľa plánu. A tak je všetko v sklze.
Myslím si, že to mali naplánované do konca tohto roku. Ale kvôli sklzu im to už nevyjde a budú to musieť odložiť na 2014 - 2015.
zeky
Star
Star

Príspevok od používateľa zeky »

Tak to skúsim asi ešte raz a to priamo citátom otázok, na ktoré som od teba nedostal odpoveď, keďže Tebe ani klamať neprekáža:
1. Dokáž, že fotografie sú falzifikáty, to že ich Ty považuješ neznamená že naozaj sú(sám si napísal, že niektorí ľudia ich považujú za falzifikáty a to predsa nie je dôkaz, keďže niektorí ľudia považujú aj Aštara Šerana za skutočného).
2. Vyvráť nám technologicky laserový lunárny experiment.
3. Vysvetli prečo ZSSR počas studenej vojny nespochybnili, že sa to udialo.
Kým na to neodpovieš ani sa neunúvaj postovať ďalší balast. Kde si jasne vysvetlil ten podvod?
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

veddy: Podvod o pristaní na mesiaci si nevysvetlil a už vôbec nie jasne, milý troll (viď zekyho pripomienka). Nevysvetlil si ani žiaden podvod s fotografiami. Ak si dúfal niečo o Slanskom a Klementisovi - o interných záležitostiach KSS a KSČ som písal diplomovku - nemienim sa dať stiahnuť na tvoju úroveň a baviť sa s človekom, ktorý ani nevie poriadne písať a myslí si, že keď si prečítal jeden alebo dva články, vie o nejakej téme úplne všetko.

Pán je dokonca už aj rýchlokvaseným odborníkom na ekonomiku. "Británia sa rozhodla nezaútočiť"? Hahaha, na to si prišiel kde :) Veď ty ani nevieš, čo je inflácia, deflácia, rozdiely medzi makro a mikroekonomikou - najlepšie na tom je, že už aj vieš, že niekto stojí za nejakým sprisahaním, ktoré ani nevieš, kedy a či sa udeje.

//Pre karmistu: Áno, v prípade trollov akým je veddy ad hominem používať budem. Deal with it. Ak sa ti to nepáči, vykýchni si oko.
pegasusss
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa pegasusss »

veddy napísal: pegasusss: To čo sa v politike a ekonomike deje nie sú náhody. Sú to dlho dopredu naplánované záležitosti.
Samozrejme nie vždy všetko vyjde podla plán. napr. Útok na Sýriu.
Málokto čakal, že by sa Británia rozhodla nezaútočiť, čo bolo asi rozhodujúce.
Amerika ostala v tom sama proti Sýrii, Iránu, Číne a Rusku.
http://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/2914 ... a-nepokoje
Prichádzajúca hyperinfálcia, deflácia alebo devalvácia amerického doláru bude mať celosvetový dopad.
Bude to mať nielen oveľa horšie následky ako recesia v roku 2008, ale dokonca horšie ako veľký krach v roku 1929.
Dávať nejaké dátumy je trúfalé. To s istotou nevedia ani tý čo stoja za týmto sprisahaním.
Ako som uviedol útok na Sýriu, ktorý nevyšiel podľa plánu. A tak je všetko v sklze.
Myslím si že to mali naplánované do konca tohto roku. Ale kvôli sklzu im to už nevyjde a budú to musieť odložiť na 2014 - 2015.
presne datumy nechcem, hrubý odhad stač, napr. 10 rokov alebo 5 ....
veddy
Medium Star
Medium Star

seth: To že si sa otvorene priznal, že budeš používať Ad Hominem znižuje tvoju kredibilitu na úroveň 0%. face it :)

//autoeditácia príspevku (22 Okt 2013, 9:51)
seth: Keď si taký "vzdelaný" a "múdri" čakal som, že sa ako inteligentný človek rád poďelíš o svoje vedomosti z oblasti KSS, KSČ a Sprisahaneckej skupine RUDOLFA SLANSKÉHO A KLEMENTISA.
Ale vyzerá to, že tému radšej otvárať nechceš. Prečo nechceš otvárať tému sa môžme len domnievať.
Môj názor: Ľudia, ktorý nechcú odhaliť pravdu, sú ľudia čo niečo skrývajú!
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

v tom pripade mozes pre zaciatok odpovedat na zekyho otazky, btw dvojka je jasna
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

veddy: Moju kredibilitu a jej hodnotenie nechaj na iných - tvoj názor na ňu už predsa poznám. Nie, nič ti nebudem vysvetľovať, veď máš ac24 a podobné sračky, tie ti všetko prezradia. A samozrejme, že niečo skrývam - ale odhalím to iba vám: som členom Iluminátov a aj Slobodomurárom a srdcom som Reptilián. A som aj Obama.

pegasusss: Ja iba dúfam, že tomu trollovi neveríš. Články o rozpade EÚ sú tu od jej vzniku. Každý jeden náznak krízy má byť zároveň aj náznakom pádu EÚ. Prečo si niekto myslí, že pád EÚ by niečo riešil? Logicky - ak je ekonomická situácia zlá, prečo by sa mala EÚ, ktorá ekonomických rozmach podporuje vďaka svojím základným pilierom, rozpadnúť? Aby to šlo ešte viac do kytek? To sú iba bludy ekonomických diletantov (akým je aj troll veddy), ktorí makroekonomiku nevideli ani len z vlaku.

To, dokedy môže všetko takto fungovať, nevie predpovedať nik. A nik nevie predpovedať žiaden pád, bez ohľadu na to, či USA do vojny pôjde alebo nie. Ekonomický rozmach a zníženie dlhu USA spájaný s vpádom do Sýrie je iba výplodom chorých konšpirátorov, ktorí nemajú dostatočné množstvo informácií a fištrónu na to, aby si spočítali dohromady viacero faktorov. Napríklad ten o rope - iba idiot si môže myslieť, že USA sa do Sýrie trepe kvôli nej - SPC je zčasti vlastnená Shellom, teda západným svetom, ak to tak máme nazvať, HES, ktorý je ďalším majoritným vlastníkom SPC je vlastnený Čínou a Indiou - ekonomickými partnermi USA. Neviem, prečo by sa mal dlh USA znížiť kvôli vpádu do Sýrie, v dnešnej dobe sa vojnu nevedú tak, ako za WWII, kedy bolo hospodárstvo boostované masovou výrobou zbraní - dnes je všetko v modernej technike a taktike, jedna raketa, jedna bomba, jedno diaľkovo riadené lietadielko a problémy sú vyriešené. Hádam si niekto nemyslí, že Amíci nemajú už teraz k dispozícii armádu dostatočnú na to, aby celú Sýriu zrovnala so zemou.

Teda nie, žiaden ekonomický boost by sa v prípade vpádu do Sýrie nekonal a teda dlh USA a ekonomika USA s tým nijako nesúvisia. V to veria iba slabomyseľní hlupáci, ktorí si prečítajú bludy na ac24, dolezite, nwoo.org a podobných semeništiach hlúposti a potom to bez kritického premyslenia preháňajú po fórach.

Nehovoriac o tom, že nejaký expert z ac24 dokáže bohorovne predpovedať, aký dopad by mala devalvácia amerického dolára - na to neexistujú žiadne jednoznačné modely, ide iba o klamanie trenírkami nejakého rádoby odborníka na financie.

Veddyho ignoruj, to, čo tu produkuje, sú iba bludy a spam.
veddy
Medium Star
Medium Star

posunte na 1:16 minútu
Bush: "Mojou najťažšou úloho bolo spojiť vojnu v Iraku s vojnou proti terorizmu."
Napísať odpoveď