butthead napísal:ephramko, myslis ze pri takom pocte letov dokazes zapezpecit 100% nehodovost ? vzdy budu nehody , ci uz umyselne alebo vopred naplanovane. a cim blizsie k ru hraniciam tym je to viac emotivne vyostrenejsie. vidis teraz sa to stalo uprostred eu ale nevidime ze by putin obvinoval umyselne zostrelenie. teda aspon nie ja.
dr haus, ked si myslis ze patent na pravdu ma len mejnstrim, tak je to len tvoj problem.
V poslednej dobe sa mi zda, ze kvalita tvojich prispevkov dost poklesna, totiz casto reagujes na niekoho prispevok a pritom hovoris uplne o niecom inom a neviem ci je to umyselny trolling alebo sa s tebou deje nieco ine...
- Ja som nehovoril o 100% nehodovosti, ani o 100% bezpecnosti letov, ktoru si pravdepodobne mal na mysli.
- Ono je dost rozdiel, ked padne civilne lietadlo uprostred Europy, cize v lokalite kde sa naposledy bojovalo za 2.sv.vojny a je rozdiel, ked civilne lietadlo padne pri prelete nad vojnovou zonou, kde vsetky 3 strany (separatisti, ukrajinska armada a aj tzv. zeleni mužíci - neoznacene ruske specialne jednotky) maju take zbrane, aby mohli to civilne lietadlo zostrelit.
- A to ze nevidis, ze by Putil obvinil EU zo zostrelenia lietadla nizkonakladanovej nemeckej spolocnosti uprostred Alp? No a? Vsak preco by to preboha robil? Co by tym akoze ziskal? Ved by si akurat zacali na celo tukat aj ludia, ktori ho podporuju...
Ak sa potvrdi, ze skutocne za pad toho lietadla moze pilot a skutocne mal tak zavazne psychicke problemy atd., tak Lufthansa alebo kto vlastni tu spolocnosti, moze ocakavat od pribuznych milionove zaloby. To je fatalne zlyhanie, aby s lietadlom nechali letiet niekoho v takom psychickom stave a nikto si nic nevsimol, resp. mozno ani nechcel vsimnut.
Inak toto nie je prvy pripad pilota, ktory by sa takto zachoval. O samovrazde pilota sa hovori aj v pripade este nenajdeneho malajzijskeho lietadla (teda je to jedna z verzii toho, co sa mohlo stat, vzhladom na zatial zistene fakty). A ak pozeravate serial letecke katastrofy, tak tam ukazovali pripad egyptskeho lietadla, ktoreho pilot pravdepodobne umyselne naviedol lietadlo do mora, pretoze po prilete mal ist na kobercek k majitelovi spolocnosti, hovorilo sa o tom, ze to ma byt jeho posledny let - chceli ho vyhodit tesne pred odchodom do dochodku, pretoze v New Yorku dookola sexualne obtazoval zamestnankyne hotelov a uz to bolo neunosne.
Pre konspiratorov - ak je skutocne pravda a civilne lietadla je mozne vypnut alebo ovladat na dialku, preco by niekto vypinal alebo na skaly naviedol dopravne lietadlo nizkonakladovej spolocnosti uprostred EU? Za akym ucelom? Ak by skutocne take ovladanie existovalo a nejake tajne skupiny chcu nejake staty znepriatelit a zatiahnut do vojny, tak preco proste nad tym statom "nevypnu" vsetky lietadla v tom istom momente? Nasledne by sme ten stat obvinili z toho, ze zabil niekolko stoviek nasich obcanov nejakou novou tajnou zbranou, ktoru namieril na civilne lietadla na svojom uzemi...a hned by sa otvarali nuklearne sila...