pochybujem všetko je to len brrr haf, rasizmus, nemám ho rád lebo je škaredý a zblý bflblefblb fašista jeden, nepodstatná youtube hviezda.
Samozrejme, že nie. Lenže ten "článok" je po prvé dosť smerovaný na US reálie, ale po druhé, je tam asi stovka rôznych tvrdení, dojmov, krátkych analýz v x oblastiach. Keby to mal človek analyzovať, tak mu to zaberie minimálne pol dňa a na to nemám ani čas, ale ani chuť. Naozaj si svoj čas vážim, som tu dobrovoľne, nie som za to nikým platený, takže môžem reagovať na to, čo chcem. A najmä, sme na diskusnom fóre, čiže sa oveľa lepšie reaguje na nejaké čiastkové tvrdenie vyprodukované užívateľom fóra a nie v zmysle, že niekto hodí pod. článok a že na: reaguje. O to viac, keď ide o notoricky známe postavičky, z ktorých má pol internetu srandu, lebo sú to najmä egoisti a chorí ľudia. Niečo ako keby som sem dal tie x - stranové články a analýzy Perného, že na, vyvracajte, vetu po vete. Kto by to robil? No asi nikto.
Napríklad, ja môžem tvrdenie že Antifa a jej odnože sú teroristické organizácie podložiť dokumentami a video záznamami, ktoré keby sem mám dať všetky, tak to je na tri strany.
Najprv zadefinuj, čo si si vlastne pod "Antifa" predstavuješ. Aké má odnože? Potom môžeš pokračovať v tom dokumentovaní, samozrejme, v príslušnej téme. Budeme mať o zábavu postarané.