Konšpirácie naše každodenné

Diskusie na politické témy...
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Konšpirácie naše každodenné

Príspevok od používateľa harrison314 »

Ale ved on svoju identitu neskryva.
A aj tak mu nic nemozu, pretoze vyuziva vakuum v zakonoch, keby je lekar, tak ho mozu za jeho rady normalne sudit, lenze on lekar nie je (nedavno zistil, ze clovek ma dve oblicky). Tito sralatani sa skryvaju za to, ze su len poradcovia, teda nevinne radia a to ci ich clovek posluchne je len na nom. Jedine na com sa da niektorych nachytat je na tom, ze neplatia dane a podnikaju na cierno.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Hm, v tom prípade by sa mali zákonodarcovia túto dieru snažiť vyplniť, keďže ide o reálny problém a relatívne masový jav. A rovno by to postihlo aj Rostásov a Zemy a Veky. To, že tieto skupiny šíria politické bludy a konšpirácie - fajn. Je to ich sloboda prejavu. Ale šírenie bludov a navádzanie na nezmysly v oblasti zdravia, liečenia a pod., to je už ohrozovanie ľudských životov a zdravia. Aj keď áno, tí ľudia to v konečnom dôsledku robia dobrovoľne. :?
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Ludi nemozes sudit za hlupost, hlavne ak ublizia sebe.
No sarlatanov... s tymi jedine vytvorit medialny tlak.
Solo_Kamen
King
King

Príspevok od používateľa Solo_Kamen »

Viem, že sa budem opakovať ale prosím, nechajte evolúciu nech robí svoju prácu.
hughito
Redeemer
Redeemer

Hm, ale tak aj činnosť šmejdov nie je dovolená a tiež by sa to dalo zvaliť skrátka na hlúposť oklamaných, detto všetky iné typy podvodov. A to ide len o peniaze. Tu ide o životy. Nevraviac o tom, že títo zmrdi z toho majú aj biznis, lebo, samozrejme, predávajú celú paletu nezmyselných doplnkov a blbostí, na ktorých riadne ryžujú.
Solo_Kamen
King
King

Nemám nič proti represii voči týmto ľuďom ale osobne si myslím, že kvalitnejšia výuka chémie na základných školách by bola omnoho efektívnejšia z dlhodobého hľadiska.
hughito
Redeemer
Redeemer

Solo_Kamen napísal:Nemám nič proti represii voči týmto ľuďom ale osobne si myslím, že kvalitnejšia výuka chémie na základných školách by bola omnoho efektívnejšia z dlhodobého hľadiska.
Ani nie chémia, ale predmet zameraný na rozvíjanie kritického /racionálneho uvažovania a zdravého skepticizmu chýba ako soľ.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

Myslím že, čo sa týka hydroxidov a kyselín, chémia na ZŠ a SŠ dostatočne vzdeláva študentov prakticky od prvej hodiny. Nazýva sa to bezpečnosť práce v laboratóriu. A keď sa aj napriek tomu niekto rozhodne spraviť si klystír so savom, tak budiš... :smt059
Solo_Kamen
King
King

hughito: to považujem za samozrejmosť. To, či je naše zaostalé školstvo schopné niečoho takého je ale na inú debatu.

ephramko, otázka potom je, koľko peňazí daňových poplatníkov by sa muselo minúť na to aby sme ochránili individuá, ktoré si nechávajú robiť klystýr so savom za prítomnosti vonných sviečok a obklopení liečivými minerálmi. :psssst: . Pomyslenie na čiastku, ktorá by na to z mojich daní musela ísť mi nerobí veľkú radosť.
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Solo_Kamen napísal:Viem, že sa budem opakovať ale prosím, nechajte evolúciu nech robí svoju prácu.
Nie nepostara.
Pretoze, bud
* to davaju svojim detom, sposobuju im hnacku, vracanie, ... ale nezabije ich to.
* davaju to svojim rodicom.
* piju to sami, no smrtelne to nie je.
* naprik tomu, ze to si vyplachuju udy bielidlom ich moderna medicina da ako tak dokopy. Ked je je zle vola sa RZS nie poradca.

Je sice par pripadov, ked na to doplatia sami, ale to sa uz stihli rozmonozit a je ich velmi malo, na jedneho takeho pripada sto dvesto dalsich, co to piju, ale neodrovnaju sa.

//autoeditácia príspevku (16 Dec 2017, 17:39)
Solo_Kamen napísal:ephramko, otázka potom je, koľko peňazí daňových poplatníkov by sa muselo minúť na to aby sme ochránili individuá, ktoré si nechávajú robiť klystýr so savom za prítomnosti vonných sviečok a obklopení liečivými minerálmi. . Pomyslenie na čiastku, ktorá by na to z mojich daní musela ísť mi nerobí veľkú radosť.
To je eticky osemetne, pretoze do rovnakej kategorie spadaju samovrahovia, fajciari, oberni ludia, ludia co maju malo pohybu, ako chces stanovit tu hranicu kedy pomoct a kedy uz nie?
Solo_Kamen
King
King

harrison314 napísal: To je eticky osemetne, pretoze do rovnakej kategorie spadaju samovrahovia, fajciari, oberni ludia, ludia co maju malo pohybu, ako chces stanovit tu hranicu kedy pomoct a kedy uz nie?
Na toto nemám nejak vyhranený názor, takže v podstate len hádžem myšlienky do placu. Preto tá moja kontradikca "nechaj ich svojmu osudu VS nemám nič proti represii voči tým, čo takto neužívajú hlúposť/neznalosť ľudí".

Myslím si, že pomáhať by sa malo ľuďom, ktorí o pomoc stoja. Ak sa alkoholik chce zbaviť svojej závislosti, určite je morálne správne mu pomôcť. Ak si ale po niekolkých zlyhaniach zase po odchode z liečebne kúpi rum v plastovom kelímku alebo si naleje do zadku savo, tak je to prípad v ktorom nemám osobne pochopenie ani chuť pomôcť.
darwin_cenz.jpg
Napríklad ak osobne poznám mentálny svet skupiny ľudí, v ktorej niekto chce bylinkami liečiť zápaľ pľúc, tak viem, že intervencia zo strany štátu sú vyhodené peniaze, k lekárovi ich s tým nikto neprinúti ísť a argumenty sa od nich odrážajú ako hrach od stteny.

edit: v tomto prípade si asi evolúcia naozaj urobí svoju prácu, kedže dotyčný podla mojich informácií potomkov nemá. Viem, že to znie hrozne ale proste popisujem situáciu. A ak by na mna chcel niekto vytiahnuť paragraf v súvislosti s pripustením vážneho zdravotného poškodenia alebo smrti, tak nie, neviem, kde býva, v živote som ho nevidel a jediná moja interakcia s ním bola, že som si z neho už predtým robil srandu v komentároch... teda, asi to bol on. Polícia je v takomto prípade bezradná, pretože si v drvivej väčšine prípadov ani pri podložení písomným dokumentom nemôžu dovoliť prehľadávať celé mesto, keď ani nemajú istotu, že býva tam, kde je nahlásený úradom.
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Solo_Kamen napísal:Na toto nemám nejak vyhranený názor, takže v podstate len hádžem myšlienky do placu. Preto tá moja kontradikca "nechaj ich svojmu osudu VS nemám nič proti represii voči tým, čo takto neužívajú hlúposť/neznalosť ľudí".
Podla mna postihovani by mali byt ti, co zneuzivaju hlupost ludi, respktyve ich zufalost (v zlej situacii tomu moze podlahnut aj velmi inteligentny clovek), ale mali by byt postihovani ti, co ju zenuzivaju.

//autoeditácia príspevku (18 Dec 2017, 20:21)
K tomu cloveku, co sa liecil bylinkami, si si isty, ze zomrel?
Solo_Kamen
King
King

harrison314 napísal:
K tomu cloveku, co sa liecil bylinkami, si si isty, ze zomrel?
Absolútne nie a ani ma to nezaujíma. Ale blbec takého kalibru na to má dobre našliapnuté pri vážnejších zdravotných komplikáciach.

Pochopím že napríklad človek s rakovinou sa chytá každej slamky a môže sa nechať uviesť do omylu... tam je na mieste trest pre človeka, ktorý zarába na tom, že niekto zomiera. Ale zápal plúc by riešil bylinkami iba blbec. Samozrejme, že iné by to bolo ak by nebola dostupná moderná medecína ale to je na inú tému.
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

O chemtralis, dobre rozobrane:
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

https://dennikn.sk/995647/pod-falosnym- ... /?ref=tit1
Veľmi som sa s tým nepáral. Založil som si falošný účet na gmaili s generickým menom Marek Bakeš a napísal som na [email protected], že som ich fanúšik a chcel by som pre nich písať. Neriešil som nič, žiadne CV, žiadne texty, ktorými by som sa mohol preukázať a dokonca ani žiadnu fotku na novom gmail účte. Veľké šance som tomu nedával, prišlo mi to príliš lacné. Vravel som si, do kelu, aký dobrý nápad a takto to flákaš.

Na druhý deň mi prišla odpoveď od šéfredaktora Hlavných správ Róberta Sopka, ktorý sa na nič nepýtal a rovno povedal, že mám skúsiť niečo napísať a uvidíme. Zbúchal som teda banálny komentár, v ktorom síce porovnávam neporovnateľné, ale tušil som, že sa mu bude páčiť: „Mainstreamové médiá pretláčali pochod študentov, ale o proteste proti Kiskovi ani ťuk“.
:smt043
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Mna to ani velmi neprekvapuje :D
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

osoba vystupujuca ako Tibor Eliot Rostas a jeho team perlia hned od zacatku roka.
kostol, spolu s dedinou, buraju kvoli tazbe hnedeho uhlia. u nas take pozname z okolia Prievidze - obec Koš
https://www.thelocal.de/20180110/histor ... -coal-mine
Prílohy
kostol.jpg
hughito
Redeemer
Redeemer

Veľmi primitívna propaganda.. ale určite aj veľmi účinná. :?
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

https://dennikn.sk/blog/1005671/hlavnes ... sialencov/

Hádam to tu ešte nebolo. Kde sú všetci tí bojovníci za pravdu :) Je to proste duševný odpad, podobne ako Slobodný Vysierač a Zjem aj Vlek. Horšie je, že poniektorí nemajú dostatočne vysoký intelekt a bez všetkého žerú čokoľvek, čo tieto bludweby vyprodukujú.
Napísať odpoveď