Kontaktne sosovky
Re: Kontaktne sosovky
daval by som si pozor na vypary...jednoznacne ochranne okuliare...ale ty myslis asi ze napr. nejaky vypar pokrci a znehodnoti sosovku? ak sa bojis takejto veci, jednoducho si ich daj dolu....alebo napis vyrobcovi
Nj, a ja si dam svoje -3.5ky dole, a mam sa hrat s kyselinou, hej?
Ale jasne, mam ochranne okuliare, no predsa vypary sa nezastavia na okuliaroch..
-
xH4wK
Chcel by som vas upozornit na najhorsie a najdrahsie kvapky na trhu http://www.lekaren-nonstop.sk/tovar/213 ... kapky-10ml
Su to najhorsie kvapky ake som kedy mal, po nich je oko este suchsie doslova sa mi sosovka prilepila na oko, mam neprijepny suchy pocit v oku, NEODPORUCAM
Su to najhorsie kvapky ake som kedy mal, po nich je oko este suchsie doslova sa mi sosovka prilepila na oko, mam neprijepny suchy pocit v oku, NEODPORUCAM
-
jamesiq
Medium Star
Je nutne tie kvapky do oci pouzivat? Este som ziadne nepouzil a ani mi nechybaju.
-
xH4wK
Nie je to nutne ... ale ja pracujem za PC v klimatizovanom priestore takze mam relativne casto pocit sucheho oka.
no buduci tyzden idem konzultovat s mojou oftalmologickou, tak uvidim co mi povie...
je daka lacnejsia a zaroven rovnako kvalitna alternativa k tymto sosovkam http://www.sosovky-kontaktne.sk/2/386/a ... oviek.html?
paci sa mi, ze ich staci vyberat raz za 5 dni, ale cenu by som zniesol aj nizsiu...
je daka lacnejsia a zaroven rovnako kvalitna alternativa k tymto sosovkam http://www.sosovky-kontaktne.sk/2/386/a ... oviek.html?
paci sa mi, ze ich staci vyberat raz za 5 dni, ale cenu by som zniesol aj nizsiu...
ja pouzivam http://www.sosovky-kontaktne.sk/?shop_a ... menu_type=
ale 30 dni ich nenosim, zvacsa si ich po nejakom tyzdni vyberiem, ocistim... a tiez som si aj kupil kvapky do oci, pretoze mi niekedy rano pripadali stuhnute (ono sa to casom uvolni, ale ja som clovek netrpezlivy
)
//a btw je to super veci na take chaty, festivaly, ale aj dlhe vecery, ked sa vam s tym vecer nechce bavkat
ale 30 dni ich nenosim, zvacsa si ich po nejakom tyzdni vyberiem, ocistim... a tiez som si aj kupil kvapky do oci, pretoze mi niekedy rano pripadali stuhnute (ono sa to casom uvolni, ale ja som clovek netrpezlivy
//a btw je to super veci na take chaty, festivaly, ale aj dlhe vecery, ked sa vam s tym vecer nechce bavkat
-
Stoporko
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Lubos: šošovky a chémia nejdú dokopy. My máme na fakulte zakázaný vstup do labákov so šošovkami na očiach. Buď si vtedy daj okuliare alebo nechaj tú robotu tak. Výpary chemikálií môžu dosť značne poškodiť šošovky, vysušiť ich (to najmä kyseliny) a tvoje oči sa tomu nepoďakujú. Nosím jednodňové šošovky keď idem športovať a na bežný život mám okuliare. Ale aj tak niekedy tŕpnem, ako sa zachová antireflexná vrstva na sklách od Rodenstocku pri práci v labáku. Zatiaľ to zvláda, tak klop klop klop.
no denno-nocne budem potrebovat cim skor, lebo o par dni idem taborit do certa a miestnej vode verit nebudem... a okuliare neprichadzaju do uvahy, kedze na horskom slnku by to bez slnecnych brily bola pre oci vrazda...elessar napísal:ja pouzivam http://www.sosovky-kontaktne.sk/?shop_a ... menu_type=
ale 30 dni ich nenosim, zvacsa si ich po nejakom tyzdni vyberiem, ocistim... a tiez som si aj kupil kvapky do oci, pretoze mi niekedy rano pripadali stuhnute (ono sa to casom uvolni, ale ja som clovek netrpezlivy)
a tiez diskoteky a koncerty niesu pre okuliare najvhodnejsie... a cim menej krat za sa s nimi budem musiet natahovat tym lepsie...
//autoeditácia príspevku (12 Aug 2010, 15:53)
no tak zacal som sa doslova morit s ucenim sa zakladania a vyberania... ako do certa potlacit ten zmurkavy reflex?!
nic sa neboj, hlavne klud a rozvahu...o 2 tyzdne si budes moct prstom chodit po oku ako keby sa nic nedialo 
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Pridrzat si viecko prstami. Jednoduche a efektivnejackb napísal:no tak zacal som sa doslova morit s ucenim sa zakladania a vyberania... ako do certa potlacit ten zmurkavy reflex?!
no zatial oko zavriem ked uz mam prilozit okraj sosovky... a mam na to cas do stredy...
-
jamesiq
Medium Star
Neni to nic zlozite zahvilu si budes moct skrabat oko

Re: šošovky
ahoj, ospravedlňujem sa ale som v šošovkách začiatočník, ako prosím spoznám treba v tomto obchode na kontaktné šošovky, že sú tie šošovky mesačné týždenný alebo denný? Nemôžem to tam nájsť, možno sa blbo pozerám 
zase mam "blondavu chvilku": ked sosovky nemam zalozene musim ten roztok vymienat?
lebo momentalne sa snazim naucit sa skrabkat si oko kym si ich zacnem zakladat a vykladat...
kde ich nemas zalozene?
mas sosovky v puzdre + roztok, sosovky si das do oci, roztok vylejes, vecer das sosovky do puzdra, zalejes roztokom...
mas sosovky v puzdre + roztok, sosovky si das do oci, roztok vylejes, vecer das sosovky do puzdra, zalejes roztokom...
Nemam ich zalozene v ociach, lebo este neverim tomu, ze ich aj vytiahnem... :-/
Neboj, určite ich vytiahneš. Mne to tiež trvalo prvý večer trochu dlhšie, ale teraz mi to už ide za pár sekúnd. Pozeraj sa pri tom do zrkadla. 
jackb: niekedy ked dojdem domov moc pod parou, nechcem sahat do oka /som rad ze stojim/ tak si ich nevyberiem, rano ako sa zobudim mam hmlu
tak 2-3 hodky. ale ak vyberiem, ocistim, vratim, vsetko v poho... ale nedoporujem, len v nevyhnutnych pripadoch. na ake sa pytas, skusenosti nemam, ale radsej by som vyberal...