kopia iphonu
kopia iphonu
oplati sa nieco take vobec kupit ? 
Re: kopia iphonu
Vživote nekupuj žiadnu kopiu...
1) ked sa to pokazi, nieje servis
2) nikdy to nedosahuje parametre originalu
3) nevieš konkretne aprametre
4) nepredaš to
1) ked sa to pokazi, nieje servis
2) nikdy to nedosahuje parametre originalu
3) nevieš konkretne aprametre
4) nepredaš to
A ja neuznavam iphone s toho titulu ze tomu davaju ze je to komunikator iked je to nieco imidzovo spravene pre deturence a skoro to nic nedokaze... nebyt hackerou(myslim tym vec menom "jailbreak") ten mob nic "nevie" brcho ho dostal na pausal z prace (robi v aplle....2 dni sa pohral a teraz to tu lezi kazdy kdo pride ze jeeej ifon pohra sa a ze stacilo miRattata napísal:pravdepodobne nema take poziadavky na telefon, kedze jak sledujem tvoje prispevky ty ich mas doma asi 10
OT:10 je slabe cislo origos pouzivam Omniu a n5140
isto, iphone z predajne nedokaze skoro nic, to s tebou plne suhlasim a tiez sa chytam za hlavu ako je ta hracka nedotiahnuta dokonca zo strany apple.
No jeho modifikacne schopnosti (jailbreak-NERUSI zaruku) su na takej urovni akej sa o vacsine MT dnesnej doby stale moze len snivat (i ked maju lepsie technicke parametre) a ked sa s nim clovek pohra, ako ty hovoris, tak to je omnoho vyuzitelnejsia vec ako 90 percent inych MT.
mozno trocha ot://ale ked niekto zacne s recami: iphone nema mms, iphone nema video, iphone nema vypnutie autokorekcie, iphone ma vsetko platene a iphone nevim co, tak rozprava bludy, pretoze iphone to vsetko dokaze ale takisto ako windows ktory tazi z milion ludi ktori vyrabaju kvalitne programy a modifikacie a cracky aj iphone tazi z obrovskej zakladne kvalitneho Dev timu vdaka comu strci napr symbian do riti. Staci len chcet.
No kto nevie nepochopi a bude sa hadat, kto vie, vie o com hovorim....
No jeho modifikacne schopnosti (jailbreak-NERUSI zaruku) su na takej urovni akej sa o vacsine MT dnesnej doby stale moze len snivat (i ked maju lepsie technicke parametre) a ked sa s nim clovek pohra, ako ty hovoris, tak to je omnoho vyuzitelnejsia vec ako 90 percent inych MT.
mozno trocha ot://ale ked niekto zacne s recami: iphone nema mms, iphone nema video, iphone nema vypnutie autokorekcie, iphone ma vsetko platene a iphone nevim co, tak rozprava bludy, pretoze iphone to vsetko dokaze ale takisto ako windows ktory tazi z milion ludi ktori vyrabaju kvalitne programy a modifikacie a cracky aj iphone tazi z obrovskej zakladne kvalitneho Dev timu vdaka comu strci napr symbian do riti. Staci len chcet.
Pre teba a "stopa-u" nechcem to tu riesit uz zaciname dost OTRattata napísal:isto, iphone z predajne nedokaze skoro nic, to s tebou plne suhlasim a tiez sa chytam za hlavu ako je ta hracka nedotiahnuta dokonca zo strany apple.
prva veta je dost vystizna a vlastne aj druha jailbreak vela riesi na tom mobe otom potom preto som dal hore to "nic" do uvodzoviek
a dalej pls rieste cez sukromnu rad sa podelim a aj dozviem nove veci
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
TraiTor:poprosim ta o fakty, ktore priblizuju HTC a Nokiu (FUCKiU) k muzskemu osadenstvu a podla coho usudzujes, ze iphone je pre deti. Ak zavidis, a nemozes si ho dvolit, tak zavid niekde inde. Chcem vediet proste vyhody spominanych. Upozornujem, ze HTC mam sluzobny a Nokiu E90 som smaril von oknom.cakam na reakcie. (dufam, ze sa nezacnes ohanat chybajucim MMS, BT, IrDA, atd)
to stym "muzstvom" som myslel ze je predajny trh zamerany na muzouseth82 napísal:TraiTor:poprosim ta o fakty, ktore priblizuju HTC a Nokiu (FUCKiU) k muzskemu osadenstvu a podla coho usudzujes, ze iphone je pre deti. Ak zavidis, a nemozes si ho dvolit, tak zavid niekde inde. Chcem vediet proste vyhody spominanych. Upozornujem, ze HTC mam sluzobny a Nokiu E90 som smaril von oknom.cakam na reakcie. (dufam, ze sa nezacnes ohanat chybajucim MMS, BT, IrDA, atd)
Takze takto mam Omniu stala ma 10 a iphone si "nechcem" dovolit s vlastnych potrieb pouzivania toho mobu
HTC touch HD ??? az teraz by som nadnim rozmyslal ked mu konecne vysla aktualizacia ktora zabezpeci nesekanie pri banalnych otvoreniach SMS emailu a inych blbotiach ( ale zas ta cena je podla mna dost ) a co myslis ze nadchcne nejaku zenu taky mobil ?pretie su vyklapacky a tie LG co maju zrkadielko
Nokie sem neplet
a to ze nevytahuj mms a tie blbosti co ti mam nato povedat ? kupim mob ktory je pekny "stylovy" ale nic nedokaze a ked spravim "jailbreak" (tak stratim zaruku) a mozem si to dat do mixeru ked sa mi to posere
//strata zaruky podla moznosti
jj kamosa mam v tmobe a povedal ze ak to v nejakom DMU abo DFU(nepocul som presne) nevymazes tak nie ale ak ste sikovny mne jednoRattata napísal:s jailbreakom stratis zaruku? pouc ma...
//mazem to z vrchu to ze stratis zaruku inak to tam bolo keby nieco
presne ako vravis, jednoduchym ukonom na pc z iphonu dostanes vsetky stopy jailbreaku... ked uz si niekto vie urobit jailbreak vie si urobit aj restore, a neni to ziadna veda, su na to jednoduche navody.
Okrem toho uz mam aj znameho co reklamoval jailbreaknuty iphone v t-debile a bez problemov mu to vymenili.
Okrem toho uz mam aj znameho co reklamoval jailbreaknuty iphone v t-debile a bez problemov mu to vymenili.
zas som o nieco mudrejsiRattata napísal:presne ako vravis, jednoduchym ukonom na pc z iphonu dostanes vsetky stopy jailbreaku... ked uz si niekto vie urobit jailbreak vie si urobit aj restore, a neni to ziadna veda, su na to jednoduche navody.
T-debil
-
seth82
Darca
ahahahahah...takze jailbreakom stracam zaruku...nice. Dalej, ake zakladne funckie? Je celkom zaujimave, ze jewtube, pocasie a dalsie hovadiny zacali HTC od vyroby (teda sorry, mrkvosoft) davat az po vydani ajfounu. A nehnevaj sa - ty sa ides chvalit s Omniou? HA HA HA. A este furt si mi tu nedal ziaden priklad, v com je akoze tebou spominane lepsie.
som sa opravil vidno jak citas vlaknoseth82 napísal:ahahahahah...takze jailbreakom stracam zaruku...nice. Dalej, ake zakladne funckie? Je celkom zaujimave, ze jewtube, pocasie a dalsie hovadiny zacali HTC od vyroby (teda sorry, mrkvosoft) davat az po vydani ajfounu. A nehnevaj sa - ty sa ides chvalit s Omniou? HA HA HA. A este furt si mi tu nedal ziaden priklad, v com je akoze tebou spominane lepsie.
A mozem sa chvalit bo to je komunikator a iphone je mobil
a co ake aplikacie myslim ze hovorime o mobiloch takych vymozenosti kde neni potrebne viac menej co ma vsebe(software) ale co donho nainstalujes
co sa tyka jailbreaku, tak su dva tabory. jedny tvrdia ze sa to da naprvavit do povodneho stavu, iny ze v ram pamati ostava stopa takze sa da softom detekovat ci si sa vrtal vo fone abo ne aj ked si ho dal do povodneho stavu.
je to vecna otazka a su ludia so skusenostami co ich poslali do prdele na reklamacke ked mali jailbreaknuty soft a su aj taky co to v poho vyreklamovali ... staci si ceknut nejake fora s iphonom.
co sa tyka toho co dokaze a co nedokaze. chalani, treba si hlavne uvedomit pre koho bol iphone spraveny - pre americanov. pre tych co maju v kazdej rodine kameru tak na co im bude natacanie videa. pre tych co vsetko posielaju mailom, tak naco su im preboha MMs. osobne som MMS posielal krat v zivote takze mi to vobec nechyba. to iste s datovymi sluzbamy, ked si kupis iphone a bez datovej sluzby tak je ti total na hovno, zasa americky vymysel, ked maju wifiny na kazdom rohu, takze tak
osobne by som ako student do ineho fonu ani nesiel, splna moje zakladne parametre ... mam v nom vsetko, hudbu, filmy, perfektny net, velku obrazovku
no a okrem posielania sms a volania mi ku stastiu nic viac nechyba. mala kravina a o zabavu na ceste na intrak a spat vo vlaku mam postarane az az. na drujes trane nie kazdy si moze povedat, ze toto by sa mi siklo, ved nestoji par korun (to je velke minus, ale ako u kazdeho vyrobku od jablka sa kruto plati za znacku).
co je ale velke plus je touchflo display a to mi nevyvrati nik, tam sa moze aj omnia schovat pod zem
je to vecna otazka a su ludia so skusenostami co ich poslali do prdele na reklamacke ked mali jailbreaknuty soft a su aj taky co to v poho vyreklamovali ... staci si ceknut nejake fora s iphonom.
co sa tyka toho co dokaze a co nedokaze. chalani, treba si hlavne uvedomit pre koho bol iphone spraveny - pre americanov. pre tych co maju v kazdej rodine kameru tak na co im bude natacanie videa. pre tych co vsetko posielaju mailom, tak naco su im preboha MMs. osobne som MMS posielal krat v zivote takze mi to vobec nechyba. to iste s datovymi sluzbamy, ked si kupis iphone a bez datovej sluzby tak je ti total na hovno, zasa americky vymysel, ked maju wifiny na kazdom rohu, takze tak
osobne by som ako student do ineho fonu ani nesiel, splna moje zakladne parametre ... mam v nom vsetko, hudbu, filmy, perfektny net, velku obrazovku
co je ale velke plus je touchflo display a to mi nevyvrati nik, tam sa moze aj omnia schovat pod zem
-
will.i.am
Darca
amen, dojal si majatmz napísal:co sa tyka jailbreaku, tak su dva tabory. jedny tvrdia ze sa to da naprvavit do povodneho stavu, iny ze v ram pamati ostava stopa takze sa da softom detekovat ci si sa vrtal vo fone abo ne aj ked si ho dal do povodneho stavu.
osobne by som ako student do ineho fonu ani nesiel, splna moje zakladne parametre ... mam v nom vsetko, hudbu, filmy, perfektny net, velku obrazovkuno a okrem posielania sms a volania mi ku stastiu nic viac nechyba. mala kravina a o zabavu na ceste na intrak a spat vo vlaku mam postarane az az. na drujes trane nie kazdy si moze povedat, ze toto by sa mi siklo, ved nestoji par korun (to je velke minus, ale ako u kazdeho vyrobku od jablka sa kruto plati za znacku).