kopia iphonu

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
BHALL
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok

kopia iphonu

Príspevok od používateľa BHALL »

oplati sa nieco take vobec kupit ? :?:
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

Re: kopia iphonu

Príspevok od používateľa Dunlop »

Vživote nekupuj žiadnu kopiu...
1) ked sa to pokazi, nieje servis
2) nikdy to nedosahuje parametre originalu
3) nevieš konkretne aprametre
4) nepredaš to
Rattata
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Rattata »

5, oplieskas to o zem a vyhodis z okna
Rattata
Light Professional
Light Professional

pravdepodobne nema take poziadavky na telefon, kedze jak sledujem tvoje prispevky ty ich mas doma asi 10 :)
BHALL
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa BHALL »

praveze frcim na n70... rozmyslal som nad tym... ale tak to vyzera ze skoncim pri lg ku990
Rattata
Light Professional
Light Professional

ale ja som nereagoval na teba v tom druhom poste. Bud si kup origi iphone alebo si kup nieco ine, fejky nekupuj, v elektronike sa to rozhodne neoplati.
TraiTor
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TraiTor »

Rattata napísal:pravdepodobne nema take poziadavky na telefon, kedze jak sledujem tvoje prispevky ty ich mas doma asi 10 :)
A ja neuznavam iphone s toho titulu ze tomu davaju ze je to komunikator iked je to nieco imidzovo spravene pre deturence a skoro to nic nedokaze... nebyt hackerou(myslim tym vec menom "jailbreak") ten mob nic "nevie" brcho ho dostal na pausal z prace (robi v aplle....2 dni sa pohral a teraz to tu lezi kazdy kdo pride ze jeeej ifon pohra sa a ze stacilo mi :D ) prepac ze ho beriem tak pesimisticky jeto moj nazor a myslim ze niekomu sa take nieco paci a urco sa najde vela nadsencou co si tu hracku za 5tisic kupia....

OT:10 je slabe cislo origos pouzivam Omniu a n5140 ;) ale predavam kupujem mam tu vela mobou na ksef... a vela ludi zamnou chodi z odblokovanim abo zmenenim menu... proste pracicky ;) tak sa nediv pls :)
Stopa
King
King

Príspevok od používateľa Stopa »

lg ku990 by som urcite nebral ak ma taky dotykovy display ako prada, sice da sa ale je tam neskutocny rozdiel iphone vs. prada (v prospech iphone samozrejme)
a traitor: zadefinuj "skoro to nic nedokaze" ty expert, z tych dolezitych veci mu momentalne chyba asi len prenos suborov cez bluetooth
Rattata
Light Professional
Light Professional

isto, iphone z predajne nedokaze skoro nic, to s tebou plne suhlasim a tiez sa chytam za hlavu ako je ta hracka nedotiahnuta dokonca zo strany apple.

No jeho modifikacne schopnosti (jailbreak-NERUSI zaruku) su na takej urovni akej sa o vacsine MT dnesnej doby stale moze len snivat (i ked maju lepsie technicke parametre) a ked sa s nim clovek pohra, ako ty hovoris, tak to je omnoho vyuzitelnejsia vec ako 90 percent inych MT.

mozno trocha ot://ale ked niekto zacne s recami: iphone nema mms, iphone nema video, iphone nema vypnutie autokorekcie, iphone ma vsetko platene a iphone nevim co, tak rozprava bludy, pretoze iphone to vsetko dokaze ale takisto ako windows ktory tazi z milion ludi ktori vyrabaju kvalitne programy a modifikacie a cracky aj iphone tazi z obrovskej zakladne kvalitneho Dev timu vdaka comu strci napr symbian do riti. Staci len chcet.

No kto nevie nepochopi a bude sa hadat, kto vie, vie o com hovorim....
TraiTor
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Rattata napísal:isto, iphone z predajne nedokaze skoro nic, to s tebou plne suhlasim a tiez sa chytam za hlavu ako je ta hracka nedotiahnuta dokonca zo strany apple.

No jeho modifikacne schopnosti (jailbreak-NERUSI zaruku) su na takej urovni akej sa o vacsine MT dnesnej doby stale moze len snivat (i ked maju lepsie technicke parametre) a ked sa s nim clovek pohra, ako ty hovoris, tak to je omnoho vyuzitelnejsia vec ako 90 percent inych MT.

mozno trocha ot://ale ked niekto zacne s recami: iphone nema mms, iphone nema video, iphone nema vypnutie autokorekcie, iphone ma vsetko platene a iphone nevim co, tak rozprava bludy, pretoze iphone to vsetko dokaze ale takisto ako windows ktory tazi z milion ludi ktori vyrabaju kvalitne programy a modifikacie a cracky aj iphone tazi z obrovskej zakladne kvalitneho Dev timu vdaka comu strci napr symbian do riti. Staci len chcet.

No kto nevie nepochopi a bude sa hadat, kto vie, vie o com hovorim....
Pre teba a "stopa-u" nechcem to tu riesit uz zaciname dost OT ;) aby nas admini neporiesili :)

prva veta je dost vystizna a vlastne aj druha jailbreak vela riesi na tom mobe otom potom preto som dal hore to "nic" do uvodzoviek ;) Hovorim je to zamerane na mladsiu generaciu (jak uz psychologovia hovoria ze najprv sa predajci zamerali najprv na muznu cast kupcou a teraz to preniesli na deti ktore svojimi ocami tahaju z rodicou peniaze a tak zvysuju predaj :) ) tiez som stych ze ked mam mob tak potrebujem mat vnom to najlepsie a to akymkolvek sposobom ale myslim ze kupit mobil stym ze musim nanom este makat aby vobec siel ale ako mne je jedno nech to niekto ma jeto pekne nikomu zo srdca neberiem jeho lasku :)

a dalej pls rieste cez sukromnu rad sa podelim a aj dozviem nove veci :)
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

TraiTor:poprosim ta o fakty, ktore priblizuju HTC a Nokiu (FUCKiU) k muzskemu osadenstvu a podla coho usudzujes, ze iphone je pre deti. Ak zavidis, a nemozes si ho dvolit, tak zavid niekde inde. Chcem vediet proste vyhody spominanych. Upozornujem, ze HTC mam sluzobny a Nokiu E90 som smaril von oknom.cakam na reakcie. (dufam, ze sa nezacnes ohanat chybajucim MMS, BT, IrDA, atd)
TraiTor
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

seth82 napísal:TraiTor:poprosim ta o fakty, ktore priblizuju HTC a Nokiu (FUCKiU) k muzskemu osadenstvu a podla coho usudzujes, ze iphone je pre deti. Ak zavidis, a nemozes si ho dvolit, tak zavid niekde inde. Chcem vediet proste vyhody spominanych. Upozornujem, ze HTC mam sluzobny a Nokiu E90 som smaril von oknom.cakam na reakcie. (dufam, ze sa nezacnes ohanat chybajucim MMS, BT, IrDA, atd)
to stym "muzstvom" som myslel ze je predajny trh zamerany na muzou :) a teraz je na deti ktore tahaju z rodicou peniaze :)

Takze takto mam Omniu stala ma 10 a iphone si "nechcem" dovolit s vlastnych potrieb pouzivania toho mobu ;) a urco si ho mozem dovolit 5-7 tisicovy mobil nemyslis ?? :)(a jeden mi tu lezi vyzsie spominany brchou :)) ale otom inde kolko kdo ma peniazi ;)
HTC touch HD ??? az teraz by som nadnim rozmyslal ked mu konecne vysla aktualizacia ktora zabezpeci nesekanie pri banalnych otvoreniach SMS emailu a inych blbotiach ( ale zas ta cena je podla mna dost ) a co myslis ze nadchcne nejaku zenu taky mobil ?pretie su vyklapacky a tie LG co maju zrkadielko :D
Nokie sem neplet :) myslim ze sa bavime o vyzsej triede ako symbiany ;)
a to ze nevytahuj mms a tie blbosti co ti mam nato povedat ? kupim mob ktory je pekny "stylovy" ale nic nedokaze a ked spravim "jailbreak" (tak stratim zaruku) a mozem si to dat do mixeru ked sa mi to posere ;)

//strata zaruky podla moznosti :D
Rattata
Light Professional
Light Professional

s jailbreakom stratis zaruku? pouc ma...
TraiTor
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Rattata napísal:s jailbreakom stratis zaruku? pouc ma...
jj kamosa mam v tmobe a povedal ze ak to v nejakom DMU abo DFU(nepocul som presne) nevymazes tak nie ale ak ste sikovny mne jedno ;) myslim ze sa uz najde nejaky machr (nwm nevyznam sa vtom nerobil som este taketo veci s iphone ;) )

//mazem to z vrchu to ze stratis zaruku inak to tam bolo keby nieco ;)
Rattata
Light Professional
Light Professional

presne ako vravis, jednoduchym ukonom na pc z iphonu dostanes vsetky stopy jailbreaku... ked uz si niekto vie urobit jailbreak vie si urobit aj restore, a neni to ziadna veda, su na to jednoduche navody.

Okrem toho uz mam aj znameho co reklamoval jailbreaknuty iphone v t-debile a bez problemov mu to vymenili.
TraiTor
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Rattata napísal:presne ako vravis, jednoduchym ukonom na pc z iphonu dostanes vsetky stopy jailbreaku... ked uz si niekto vie urobit jailbreak vie si urobit aj restore, a neni to ziadna veda, su na to jednoduche navody.

Okrem toho uz mam aj znameho co reklamoval jailbreaknuty iphone v t-debile a bez problemov mu to vymenili.
zas som o nieco mudrejsi ;) ale moj nazor to nemeny prepac ale ten mob ma vobec "neocaril"

T-debil :D ruzovka premna ale jediny putak na tieto vianoce ;) tie 75% zlavy sa im podarili (200viac mam + Giga net a platim ani ne 500sk... 20sms ma moc netrapi nejaku branu na sms a neni problem aj z mobu :P )
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

ahahahahah...takze jailbreakom stracam zaruku...nice. Dalej, ake zakladne funckie? Je celkom zaujimave, ze jewtube, pocasie a dalsie hovadiny zacali HTC od vyroby (teda sorry, mrkvosoft) davat az po vydani ajfounu. A nehnevaj sa - ty sa ides chvalit s Omniou? HA HA HA. A este furt si mi tu nedal ziaden priklad, v com je akoze tebou spominane lepsie.
TraiTor
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

seth82 napísal:ahahahahah...takze jailbreakom stracam zaruku...nice. Dalej, ake zakladne funckie? Je celkom zaujimave, ze jewtube, pocasie a dalsie hovadiny zacali HTC od vyroby (teda sorry, mrkvosoft) davat az po vydani ajfounu. A nehnevaj sa - ty sa ides chvalit s Omniou? HA HA HA. A este furt si mi tu nedal ziaden priklad, v com je akoze tebou spominane lepsie.
som sa opravil vidno jak citas vlakno ;) njn "mrkvosoft" to nedal podla mna to tam davalo sonycko do tych HTC ;) ja to napr na omnii nemam :)
A mozem sa chvalit bo to je komunikator a iphone je mobil ;)
a co ake aplikacie myslim ze hovorime o mobiloch takych vymozenosti kde neni potrebne viac menej co ma vsebe(software) ale co donho nainstalujes :roll:
jatmz
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jatmz »

co sa tyka jailbreaku, tak su dva tabory. jedny tvrdia ze sa to da naprvavit do povodneho stavu, iny ze v ram pamati ostava stopa takze sa da softom detekovat ci si sa vrtal vo fone abo ne aj ked si ho dal do povodneho stavu.
je to vecna otazka a su ludia so skusenostami co ich poslali do prdele na reklamacke ked mali jailbreaknuty soft a su aj taky co to v poho vyreklamovali ... staci si ceknut nejake fora s iphonom.
co sa tyka toho co dokaze a co nedokaze. chalani, treba si hlavne uvedomit pre koho bol iphone spraveny - pre americanov. pre tych co maju v kazdej rodine kameru tak na co im bude natacanie videa. pre tych co vsetko posielaju mailom, tak naco su im preboha MMs. osobne som MMS posielal krat v zivote takze mi to vobec nechyba. to iste s datovymi sluzbamy, ked si kupis iphone a bez datovej sluzby tak je ti total na hovno, zasa americky vymysel, ked maju wifiny na kazdom rohu, takze tak ;)
osobne by som ako student do ineho fonu ani nesiel, splna moje zakladne parametre ... mam v nom vsetko, hudbu, filmy, perfektny net, velku obrazovku :) no a okrem posielania sms a volania mi ku stastiu nic viac nechyba. mala kravina a o zabavu na ceste na intrak a spat vo vlaku mam postarane az az. na drujes trane nie kazdy si moze povedat, ze toto by sa mi siklo, ved nestoji par korun (to je velke minus, ale ako u kazdeho vyrobku od jablka sa kruto plati za znacku).
co je ale velke plus je touchflo display a to mi nevyvrati nik, tam sa moze aj omnia schovat pod zem :)
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

jatmz napísal:co sa tyka jailbreaku, tak su dva tabory. jedny tvrdia ze sa to da naprvavit do povodneho stavu, iny ze v ram pamati ostava stopa takze sa da softom detekovat ci si sa vrtal vo fone abo ne aj ked si ho dal do povodneho stavu.
je to vecna otazka a su ludia so skusenostami co ich poslali do prdele na reklamacke ked mali jailbreaknuty soft a su aj taky co to v poho vyreklamovali ... staci si ceknut nejake fora s iphonom.
co sa tyka toho co dokaze a co nedokaze. chalani, treba si hlavne uvedomit pre koho bol iphone spraveny - pre americanov. pre tych co maju v kazdej rodine kameru tak na co im bude natacanie videa. pre tych co vsetko posielaju mailom, tak naco su im preboha MMs. osobne som MMS posielal krat v zivote takze mi to vobec nechyba. to iste s datovymi sluzbamy, ked si kupis iphone a bez datovej sluzby tak je ti total na hovno, zasa americky vymysel, ked maju wifiny na kazdom rohu, takze tak ;)
osobne by som ako student do ineho fonu ani nesiel, splna moje zakladne parametre ... mam v nom vsetko, hudbu, filmy, perfektny net, velku obrazovku :) no a okrem posielania sms a volania mi ku stastiu nic viac nechyba. mala kravina a o zabavu na ceste na intrak a spat vo vlaku mam postarane az az. na drujes trane nie kazdy si moze povedat, ze toto by sa mi siklo, ved nestoji par korun (to je velke minus, ale ako u kazdeho vyrobku od jablka sa kruto plati za znacku).
co je ale velke plus je touchflo display a to mi nevyvrati nik, tam sa moze aj omnia schovat pod zem :)
amen, dojal si ma :cry: sam by som to nenapisal krajsie
:plus:
Napísať odpoveď