Koronavirus: SARS-CoV-2 (Covid-19)
Re: Koronavirus: SARS-CoV-2 (Covid-19)
Pokiaľ nemocnica vyhlási, že pacient zomrel na COVID, dostane 250 eur.
od koho? a aky je zdroj tohto tvrdenia? ci je to len dalsi tvoj vykrik do tmy a na dalsiu diskusiu standardne nebudes reagovat?
to testovanie nie je pre dôchodcov určené, majú naň ísť len ľudia od 15 do 65 rokovropman napísal: 18 jan 2021, 17:59 Tak aspon sa dochodcovia vo vasej dedine budu mat jeden vikend kde socialne vyzit. Snad nikto nebude nakazeny a nedostanu to.
Viem to od človeka, ktorý robí v Sociálnej poisťovni.
Nie je pre nich urcene, ale nemaju ani zakazane tam prist a vynimku maju len na cestu do prirody inak nemozu ist tiez ani na postu, len do najblizsich potravin a podobne. A aj tak tam dochodcovia pridu, lebo to su proste dochodcovia, tam hladat niekedy logiku v ich rozhodovani je tazke.
umyva tam zachody? co ma nemocnica so Socialnou poistovnou? okrem toho, ze su do nej platene odvody za zamestnancov?
mam pocit, ze si rebel spomenul na heslo ku svojmu povodnemu uctu.
Tento tyzden sa zase ukazalo to co ma na tejto vlade stve najviac - vsetko sa robi narychlo a na poslednu chvilu. Ako to bude s tym testovanim? Chapem ze mam na to cely tento tyzden, ale bude sa testovat aj cez vikend hromadne tak ako to bolo v novembri? Alebo musim ist teraz na niektore z tych zverejnenych testovacich miest? Alebo sa to dozviem este v priebehu tyzdna?
akýkoľkvek test, ktorý absolvuješ počas tohto týždňa aj vikendu, sa rata ako ten, ktorý potrebuješ. cez vikend nič specialne nebude, len pravde podobne samospravy otvoria viac odberných miest, keďže cez týždeň ľudia pracuju
taki7: Vacsiu pi*ovinu som zatial este necital, ako to co si teraz povedal.
Btw., mna dnes zabil moj obvodny lekar. Pisem mu mail, ze akym sposobom mi vie vystavit potvrdenie o prekonani choroby. Povedal ze sa mozem hocikedy zastavit, poplatok je 10€.
wtf? K tomuto obvodakovi som presiel od svojej pediatricky pred 5 rokmi a nikdy v zivote som ho nevidel, len som sestre pred 5 rokmi podal do ruky kartu a teraz na margo covidu s chlapom som prehodil 2 maily. 10 € od kazdeho za stempel a doslova 0 roboty, to uz hej dpc. 
Btw., mna dnes zabil moj obvodny lekar. Pisem mu mail, ze akym sposobom mi vie vystavit potvrdenie o prekonani choroby. Povedal ze sa mozem hocikedy zastavit, poplatok je 10€.
Potravinársky preukaz niečo podobné, platí sa za jeho vydanie i 15 až 20 eur.
Hensym - Vcera to bolo v spravach o tom poplatku - https://www.facebook.com/spravy.rtvs/vi ... 718772175/
ropman - Pripadas mi ako chudak, ktory nema co robit a tak len hlada dovody na frflanie. Tak ako teraz s tymi dochodcami.
ropman - Pripadas mi ako chudak, ktory nema co robit a tak len hlada dovody na frflanie. Tak ako teraz s tymi dochodcami.
-
starysomar
Hardcore addict
taki7 - nešír lži, môžeš si vyrobiť dosť vážny problém...
V Bratislave,respektive v Ruzinove budu otvorene dalsie 60 MOM. Budu fungovat ako v novembri. Skus pozriet stranku tvojho mesta alebo dediny kde byvas, urcite budu informovat tento tyzden.Gothar napísal: 18 jan 2021, 19:02 Tento tyzden sa zase ukazalo to co ma na tejto vlade stve najviac - vsetko sa robi narychlo a na poslednu chvilu. Ako to bude s tym testovanim? Chapem ze mam na to cely tento tyzden, ale bude sa testovat aj cez vikend hromadne tak ako to bolo v novembri? Alebo musim ist teraz na niektore z tych zverejnenych testovacich miest? Alebo sa to dozviem este v priebehu tyzdna?
No vitaj v realite. Buď rád, že tie 2 emaily nerátal ako "konzultáciu" a nepýta prachy aj za to.Hensym napísal: 18 jan 2021, 19:26 taki7: Vacsiu pi*ovinu som zatial este necital, ako to co si teraz povedal.
Btw., mna dnes zabil moj obvodny lekar. Pisem mu mail, ze akym sposobom mi vie vystavit potvrdenie o prekonani choroby. Povedal ze sa mozem hocikedy zastavit, poplatok je 10€.wtf? K tomuto obvodakovi som presiel od svojej pediatricky pred 5 rokmi a nikdy v zivote som ho nevidel, len som sestre pred 5 rokmi podal do ruky kartu a teraz na margo covidu s chlapom som prehodil 2 maily. 10 € od kazdeho za stempel a doslova 0 roboty, to uz hej dpc.
![]()
Autoeditácia príspevku po 8 min 12 sek:
Tentoraz asi nebudú žiadne manévre armády a vláda (štát) dodá len testy. Inak majú cele testovanie na starosti mestá/obce, takže treba sledovať stránky mesta. Predpokladám, že niekde to zvládnu na jednotku a niekde to bude katastrofa. U nás testovanie na konci novembra bola totálna katastrofa. Máme teraz jedno odberné miesto, ktoré je otvorené len 5 hodín a cez víkendy nefunguje a to je prosím pekne pre celé mesto, pre všetky obce v okolí a pre tisícky ľudí, čo tu pracujú. Ľudia tam primátorovi nadávali, že sa už posledné 3 mesiace sťažujú na to, že to 1 odberné miesto nestačí a ľudia tam dlho čakajú. Že niektoré malé obce majú svoju stále odberné miesto a že takéto okresné mesto, ktoré patrí medzi najbohatšie v SR, nie je schopné zariadiť/zaplatiť viac odberných miest. A on teraz klasicky prišiel zase s tým, že "nestihli sme sa pripraviť, vláda za to môže"...len teraz večer začali zháňať lekárov...a potom tam nasratým ľuďom primátor odpisoval, že však za 2 roky budú voľby a keď sú ľudia takí múdri a zvládli by to lepšie ako on, tak môžu kandidovať na primátora.Gothar napísal: 18 jan 2021, 19:02 Tento tyzden sa zase ukazalo to co ma na tejto vlade stve najviac - vsetko sa robi narychlo a na poslednu chvilu. Ako to bude s tym testovanim? Chapem ze mam na to cely tento tyzden, ale bude sa testovat aj cez vikend hromadne tak ako to bolo v novembri? Alebo musim ist teraz na niektore z tych zverejnenych testovacich miest? Alebo sa to dozviem este v priebehu tyzdna?
Takže asi budem zase volať rodičom, nech mi vybavia protekčný test v nemocnici v BA.
na potravinarsky preukaz potrebuješ v prvom rade vyter z prdele, ktorý sa posiela do laboratoria, čo niečo stojí, takže to nie je podobnétaki7 napísal: 18 jan 2021, 19:30 Potravinársky preukaz niečo podobné, platí sa za jeho vydanie i 15 až 20 eur.
-
starysomar
Hardcore addict
"všeobecný lekár je platený za počet pacientov" - to mne môj povedal už dávno:
Lekár ako ja to má najlepšie, ak má čím viac pacientov v stave, no čím prázdnejšiu čakáreň.
Roky si občasne kontrolujem, čo na mňa prepláca zdravotná poisťovňa, tak som sa ho niečo ku tomu pýtal a odpoveď bola to...
Lekár ako ja to má najlepšie, ak má čím viac pacientov v stave, no čím prázdnejšiu čakáreň.
Roky si občasne kontrolujem, čo na mňa prepláca zdravotná poisťovňa, tak som sa ho niečo ku tomu pýtal a odpoveď bola to...
Už sa vyskytli na SK nejaké prípady ochorení na Koronu po zaočkovaní ? 10 a viac dní po zaočkovaní...
Este ani nemohli, vakcina prisla po Vianociach a druha davka sa ma davat po 21 dnoch. Teda tebou stanovena lehota este u nikoho na Slovensku nezacala.
Alebo narazas na to, ze sa niekto mohol nakazit z vakciny po prvej davke?
Alebo narazas na to, ze sa niekto mohol nakazit z vakciny po prvej davke?
Ja som čítal, že vakcína proti covidu z vás urobí homosexuálov. To som zvedavý, čo to spraví so mnou. 
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
A tie neziaduce ucinky a smrti su na vakcinu alebo s vakcinou?