klamstvoBlastbit napísal: 21 apr 2021, 15:29A ohladom 300 tisic mrtvych v SR by bolo v tom prípade ak by sme nemali opatrenia a tvárili sa že tu žiadna hrozba v podobe covidu nie je.
Koronavirus: SARS-CoV-2 (Covid-19)
Re: Koronavirus: SARS-CoV-2 (Covid-19)
ale nieee.
neprestane mutovat. len doterajsie mutacie neberu tak vela mladych. ja by som si pockal. ved ten virus nie je blby.
v predoslom poste som pisal o preferovani. take ako tam... vo Svedsku. nemusis mat prikazom, ale urobis to dobrovolne. alebo v UK po rozvolneni, ked si das handricku na tvar, ked je okolo teba vela ludi, aj ked nie je zakon, ktory ti to prikazujes.
neprestane mutovat. len doterajsie mutacie neberu tak vela mladych. ja by som si pockal. ved ten virus nie je blby.
v predoslom poste som pisal o preferovani. take ako tam... vo Svedsku. nemusis mat prikazom, ale urobis to dobrovolne. alebo v UK po rozvolneni, ked si das handricku na tvar, ked je okolo teba vela ludi, aj ked nie je zakon, ktory ti to prikazujes.
beardie - Prečo klamstvo? a kto je neohrozená skupina obyvatelov vlastne?
-
Dr_Buritos
Amateur
beardie ockovanie znizuje sirenie koronavirusu https://dennikn.sk/2282853/vakcina-od-p ... avi-vedec/
cielom virusu je nakazit co najviac ludi a co najmenej z nich zabitjackb napísal: 21 apr 2021, 15:31 ale nieee.
britska mutacia pomohla rozsirovaniu, ale nie dopadu, postupne sa z toho stane nadcha
tento pristup bude uspesne zabijat kulturu, a vlastne celu ekonomiku, aj nadalejv predoslom poste som pisal o preferovani. take ako tam... vo Svedsku. nemusis mat prikazom, ale urobis to dobrovolne. alebo v UK po rozvolneni, ked si das handricku na tvar, ked je okolo teba vela ludi, aj ked nie je zakon, ktory ti to prikazujes.
ak je cela mnozina vsetci ludia, tak neohrozeni su ti, ktori nie su v podmnozine stari a chori okrem par jedincov, ktori nevedia, ze su choriBlastbit napísal: 21 apr 2021, 15:32 beardie - Prečo klamstvo? a kto je neohrozená skupina obyvatelov vlastne?
prosim, prestan robit z kazdeho jedneho cloveka potencialnu obet, 60 % ludi ani nevie, ze chorobu prekonalo, 30 % dalsich ma len mierne priznaky, po zaockovani vsetkych sa dostaneme s prvymi dvoma skupinami na 99+ % obyvatelstva, minimalne pre zname mutacie
kde presne si prisiel na to cislo 300000? je vycucane z tvojho prsta alebo niekto iny poskytol svoj?
ano, ale...Dr_Buritos napísal: 21 apr 2021, 16:01 beardie ockovanie znizuje sirenie koronavirusu https://dennikn.sk/2282853/vakcina-od-p ... avi-vedec/
I want to believe. Este pred 24 mesiacmi robil tento virus zle len netopierom a inymi zvieratkam. Takze ja ostanem skepticky.beardie napísal: 21 apr 2021, 16:09 cielom virusu je nakazit co najviac ludi a co najmenej z nich zabit
britska mutacia pomohla rozsirovaniu, ale nie dopadu, postupne sa z toho stane nadcha
a ja som dospel k nazoru, ze tebe sa ten svedsky pristup paci...tento pristup bude uspesne zabijat kulturu, a vlastne celu ekonomiku, aj nadalej
[konspiracia]hej, predtym ako do toho cinania zacali vrtat a omylom sa im dostal mimo labak[/konspiracia]jackb napísal: 21 apr 2021, 16:23 I want to believe. Este pred 24 mesiacmi robil tento virus zle len netopierom a inymi zvieratkam. Takze ja ostanem skepticky.
nie uplne, ale mali najblizsie k vhodnemu pristupua ja som dospel k nazoru, ze tebe sa ten svedsky pristup paci...
Florida ich uz prekonala
-
Dr_Buritos
Amateur
beardie podľa Štatistického úradu SR sú až dve tretiny slovenských domácností zložené z troch generácií, dokazal by si take velke mnozstvo ludi izolovat? Musel by sa o nich starat nejaky personal. Ako vies zabezpecit ze sa nejakym sposobom nezavlecie covid do tychto izolovanych miest? Uz sa pokusali vytvorit taketo izolovane miesto a po par tyzdnoch tam bol covid zavleceny https://sportnet.sme.sk/spravy/samorin- ... sportovci/
tie 2/3 domacnosti sa mi naozaj nezdaju, papierovo to teoreticky moze sediet, ale domnievam sa, ze realne bude to cislo vyrazne nizsie, zlomkom tej hodnoty, hlavne ak to pocitaju podla trvaleho pobytu
//este poznamka: jedna sa o viacgeneracne rodiny s ludmi nad 60 rokov
ako tak nad tym rozmyslam, v mojej socialne bubline neviem o nikom, kto by realne byval v 3-generacnej domacnosti, ale to samozrejme vplyv na vysledky nema
povacsine su to ludia, ktori sa o seba vedia postarat, neocakavam prestrelene mnozstva potrebneho personalu okrem toho, ktory uz v danych zariadeniach pracuje
to zabezpecenie nezavlecenia nie je samozrejme 100%, ide ruku v ruke s inymi opatreniami, nieco na styl DSSiek, ano, obcas sa stane, ze sa to nezachyti
ide skor o iny pohlad na riesenu problematiku, snad rozumies
doteraz sme mali neriadene premorenie s individualnymi vynimkami, ktore viedlo k tragickym vysledkom
//este poznamka: jedna sa o viacgeneracne rodiny s ludmi nad 60 rokov
ako tak nad tym rozmyslam, v mojej socialne bubline neviem o nikom, kto by realne byval v 3-generacnej domacnosti, ale to samozrejme vplyv na vysledky nema
povacsine su to ludia, ktori sa o seba vedia postarat, neocakavam prestrelene mnozstva potrebneho personalu okrem toho, ktory uz v danych zariadeniach pracuje
to zabezpecenie nezavlecenia nie je samozrejme 100%, ide ruku v ruke s inymi opatreniami, nieco na styl DSSiek, ano, obcas sa stane, ze sa to nezachyti
ide skor o iny pohlad na riesenu problematiku, snad rozumies
doteraz sme mali neriadene premorenie s individualnymi vynimkami, ktore viedlo k tragickym vysledkom
beardie - 300 tisic mrtvych v SR..z radov ciganov - vieme ako žijú v akých nehygienických podmienkach,dochodcov- xy z nich má ochorenia,detí-mutácie napadnú aj deti, to ze to pôvodný covid nerobil neznamená že mutácie deti obchádzajú a pracujucich ktorí maju rozne ochorenia ako obezita,cukrovka, atd..
No nech je to aj 150 tisic za 2 roky, by si videl ak by Kotleba vládol, žeby nechal premoriť SR tak, že covid je slabšia chrípka, nenoste ruška nic, v klude si žite ako doteraz..Výsledok od marca 2020 - doteraz.
Samozrejme to je odhadovaný počet za predpokladu ak by neboli žiadne opatrenia, premorenie ktoré by znemožnilo ekonomike fungovať, nemocnice+polné nemocnice.Ten počet by bol počas niekolkých rokov. Ten kto nemá priznaky covidu znamená že nemá covid, to máš ako aj pri chrípke. Ty si zrejme čerpal zo Svedska, tiez som nedávno toto čítal od slovenky ktorá tam robí.
Este k tomu premoreniu, je rozdiel premoriť SR s 5,44 milionmi ludí s rozlohou 49 036 km štvorcových, Svedsko ktoré má cez 10 milionov ludí a rozlohu 450 tisic km štvorcových, Slovinsko s 2 milionmi ludí a s polovičnou rozlohou SR, alebo premoriť Cinu s 1,4 miliardami ludí.
Odporučil by si Cine aby sa nechala premoriť?
No nech je to aj 150 tisic za 2 roky, by si videl ak by Kotleba vládol, žeby nechal premoriť SR tak, že covid je slabšia chrípka, nenoste ruška nic, v klude si žite ako doteraz..Výsledok od marca 2020 - doteraz.
Samozrejme to je odhadovaný počet za predpokladu ak by neboli žiadne opatrenia, premorenie ktoré by znemožnilo ekonomike fungovať, nemocnice+polné nemocnice.Ten počet by bol počas niekolkých rokov. Ten kto nemá priznaky covidu znamená že nemá covid, to máš ako aj pri chrípke. Ty si zrejme čerpal zo Svedska, tiez som nedávno toto čítal od slovenky ktorá tam robí.
Este k tomu premoreniu, je rozdiel premoriť SR s 5,44 milionmi ludí s rozlohou 49 036 km štvorcových, Svedsko ktoré má cez 10 milionov ludí a rozlohu 450 tisic km štvorcových, Slovinsko s 2 milionmi ludí a s polovičnou rozlohou SR, alebo premoriť Cinu s 1,4 miliardami ludí.
Odporučil by si Cine aby sa nechala premoriť?
..ešte doplním premoriť Slovensko so slovenským zdravotníctvom! Ak som už písal x strán dozadu, radšej by som sa premoroval vo Švédsku ako na Slovensku.
Inak neviem si predstaviť zavrieť všetky rizikové skupiny do nejakých izolovaných táborov a ostatní by veselo šantili a premorovali sa s neznámym výsledkom na neznámu dobu.
Inak neviem si predstaviť zavrieť všetky rizikové skupiny do nejakých izolovaných táborov a ostatní by veselo šantili a premorovali sa s neznámym výsledkom na neznámu dobu.
zial, si mimo, priblizne o jeden rad
znova sa pytam, z ktoreho prsta si si to cislo vycucal?
a ako ho siri, ked nekasle a nekycha? lebo pri dychani sa neuvolnuje dostatocne mnozstvo aerosolu, aby nakazil relevantne mnozstva ludiTen kto nemá priznaky covidu znamená že nemá covid
ani nie, hustota obyvatelstva v Stokholme je 4-nasobna voci Bratislave, v Goteborgu je podobna, nevidim vyraznejsie rozdielyEste k tomu premoreniu, je rozdiel premoriť SR s 5,44 milionmi ludí s rozlohou 49 036 km štvorcových, Svedsko ktoré má cez 10 milionov ludí a rozlohu 450 tisic km štvorcových
ak sa snazis argumentovat, pouzi nieco, co ti nevyvrati okoloiduci, mam vyssie naroky
covidom ano, tak ako celemu svetu -> riadeneOdporučil by si Cine aby sa nechala premoriť?
vysledok je dobre znamy
Zdá sa že covid je jediný virus ktorý sa odporuča premorovať v obyvatelstve. Pri žiadnom inom ochorení som to nevidel ani nepočul.
Mne je jedno, každý si musí zodpovedať sám za seba. Moj názor taký, že premorenie, nie je riešenie, nič viac nič menej.
To by sa tu museli vyjadrovat 100 ky ludí a hlasovať do tejto témy aby sa to mohlo rozseknúť či je premorenie dobrý nástroj alebo je lepšie mať kvalitné opatrenia, posilovanie imunity a očkovanie na znižovanie sily vírusu.
Mne je jedno, každý si musí zodpovedať sám za seba. Moj názor taký, že premorenie, nie je riešenie, nič viac nič menej.
To by sa tu museli vyjadrovat 100 ky ludí a hlasovať do tejto témy aby sa to mohlo rozseknúť či je premorenie dobrý nástroj alebo je lepšie mať kvalitné opatrenia, posilovanie imunity a očkovanie na znižovanie sily vírusu.
nerozumies, ze aj ked budu vsetci zaockovani, tak sa bude virus dalej sirit a bude dalej mutovat a jediny sposob ako sa vratit k normalnemu zivotu je dat mu volny priebeh (a chranit ohrozene skupiny)?
Vidím, že jeden o koze druhý o voze. Jasné že aj zaočkovaný ludia možu dostať covid, len vtedy už ten priebeh covidu nemusí byť tak dramatický ako ked nie su zaočkovaný. Samozrejme, že covid už može byť súčasť tohto sveta ako aj mnoho iných ochorení.
Nikto nikdy nevie či bábätko,malé dieťa,dorastenec,dospelý, dochodcovia,cigani z osád bez hygieny,športovci,ludia s ochoreniami atd, aký priebeh budú mať pri covide pokial nie su zaočkovaný. Lenže ty píšeš zrejme o premorení v takom zmysle, že určité opatrenia áno, ale nech sa čo najviac ludí nakazí-infikuje a ochorie covidom, aby telá týchto ludí dostali vlastnú imunitu voči covidu.
Tak sa dosiahne kolektívna spoločenská imunita prirodzenou cestou, lebo telá ludí budu mat vlastné protilátky a doklepnuť to uz len očkovaním.
Lahko sa povie, že premorme SR, ale rozmyšlaj nad tým kolko ludí to vyriadi na nejakú dobu z práce, že to može zahltiť nemocnice, firmy stopnu výrobu a rôzne iné neželané výpadky len preto, že podme experimentovať s premorením.
Skrátka ber to tak, že druhá vlna je vlastne ako keby to premorenie, kedze máme cez 377 tisic ludí co mali covid, ale žeby nám to nejako pomohlo by som ani nepovedal. Klesajucu krivku covidu zrazil menší výskyt ludí na ulici,v priestoroch, ROR.
Lenze cim viac chorých tým viac mutácii, to je ako prilievať olej do ohňa. Ved len za pár týzdnov sa ich objavilo hned niekolko kedže v tých krajinách odkial tie mutácie vznikli sú husto osídlené.
To akože covid má mať dalších 150 mutacii, každá iného dopadu na zdravie, lebo experimentujeme s premorovaním?
Ja som radšej zato ten oheň(covid) uhasiť = logické opatrenia, posilovanie imunity-vitaminy,ovocie,zelenina,spánok,šport, ROR, očkovanie.
Teoreticky ty sa nepokladáš za ohrozenu skupinu? ked vieš že umrel aj športovec na covid, aj nejaké malé deti.
Nikto nikdy nevie či bábätko,malé dieťa,dorastenec,dospelý, dochodcovia,cigani z osád bez hygieny,športovci,ludia s ochoreniami atd, aký priebeh budú mať pri covide pokial nie su zaočkovaný. Lenže ty píšeš zrejme o premorení v takom zmysle, že určité opatrenia áno, ale nech sa čo najviac ludí nakazí-infikuje a ochorie covidom, aby telá týchto ludí dostali vlastnú imunitu voči covidu.
Tak sa dosiahne kolektívna spoločenská imunita prirodzenou cestou, lebo telá ludí budu mat vlastné protilátky a doklepnuť to uz len očkovaním.
Lahko sa povie, že premorme SR, ale rozmyšlaj nad tým kolko ludí to vyriadi na nejakú dobu z práce, že to može zahltiť nemocnice, firmy stopnu výrobu a rôzne iné neželané výpadky len preto, že podme experimentovať s premorením.
Skrátka ber to tak, že druhá vlna je vlastne ako keby to premorenie, kedze máme cez 377 tisic ludí co mali covid, ale žeby nám to nejako pomohlo by som ani nepovedal. Klesajucu krivku covidu zrazil menší výskyt ludí na ulici,v priestoroch, ROR.
Lenze cim viac chorých tým viac mutácii, to je ako prilievať olej do ohňa. Ved len za pár týzdnov sa ich objavilo hned niekolko kedže v tých krajinách odkial tie mutácie vznikli sú husto osídlené.
To akože covid má mať dalších 150 mutacii, každá iného dopadu na zdravie, lebo experimentujeme s premorovaním?
Ja som radšej zato ten oheň(covid) uhasiť = logické opatrenia, posilovanie imunity-vitaminy,ovocie,zelenina,spánok,šport, ROR, očkovanie.
Teoreticky ty sa nepokladáš za ohrozenu skupinu? ked vieš že umrel aj športovec na covid, aj nejaké malé deti.
aj tuto temu niekedy citas alebo si len tak nahodne vyberas slova a snazis sa na ne reagovat?
https://www.aktuality.sk/clanok/884597/ ... zaujemcov/
Este stale je tak tazke uverit ze predsalen nejake premorenie tu je ? Btw ockovani sa tej studie zucastnit nemohli.
Este stale je tak tazke uverit ze predsalen nejake premorenie tu je ? Btw ockovani sa tej studie zucastnit nemohli.
Bohužiaľ tá štúdia už neposkytuje údaje o množstve protilátok v tele - či ich máš dosť a si odolný alebo ich máš na minime a prvý dostupný vírus ťa skolí. Ale tiež sa tam chystám odovzdať svoju vzorku...
Inak 7% zaočkovaných ani po druhej dávke nezačne tvoriť žiadne protilátky...
Inak 7% zaočkovaných ani po druhej dávke nezačne tvoriť žiadne protilátky...
ale kdeze, to si len virus povedal, ze ho to uz nebavi, serie na to a odchadzaropman napísal: 23 apr 2021, 7:57Este stale je tak tazke uverit ze predsalen nejake premorenie tu je ?
Na ako dlho su tie protilatky? Tri mesiace? Polroka? Do smrti vo veku 110 rokov?
Ak maju ludia 14 mesiacov robit vsetko preto, aby virus nemali a nerozniesli ho (i ked Excel udava, ze je to len minmalne pocet, teda nestastna nahoda) a potom ma voci nemu protilatky tak vela ludi, tak to uz nieco znamena. Mozno kaslali na opatrenia, vystavovali nebezpeciu inych... Takze jeden sa bude tesit: dnes mame imunitu voci virusu, no uz sa kasle na to, za aku cenu.
Ak maju ludia 14 mesiacov robit vsetko preto, aby virus nemali a nerozniesli ho (i ked Excel udava, ze je to len minmalne pocet, teda nestastna nahoda) a potom ma voci nemu protilatky tak vela ludi, tak to uz nieco znamena. Mozno kaslali na opatrenia, vystavovali nebezpeciu inych... Takze jeden sa bude tesit: dnes mame imunitu voci virusu, no uz sa kasle na to, za aku cenu.