tvoje klamstva nie su o pocitoch, su o dokazoch
napriklad tento post je znoska tvojich klamstiev, staci ist par tvojich postov dozadu
1. moznost reinfekcie je miziva, ale samozrejme len pri splneni zakladnych predpokladov - ak sa vytvoria protilatky a ak protilatky v tele zostavaju; dopad jednotlivych kmenov, sila ochorenia; to bolo viackrat vysvetlene, ty si prekrutil moje slova a uviedol klamstvo, opak nevies dokazatdoktor matematiky citujuci na jar 2021 doktorku ortopedie: neexistuje moznost reinfekcie po prekonani.
doktor matematiky v lete 2021: musime dostranit uplne vsetky opatrenia a kazdeho nakazit, aby neboli reinfekcie.
rovnaky doktor matematiky v zime 2021: na omicron nikto nemoze zomriet. kto tvrdi opat ide proti vede a mali by ho zmazat z internetu.
2. o odstraneni uplne vsetkych opatreni a nakazeni kazdeho znova nepadlo nic, zase si si len prekrutil moj post a odignoroval desiatkykrat zopakovane, ze sa maju chranit len rizikove skupiny a zbytok nerizikovej populacie sa ma postupne premorit, pretoze, ako je z pojmu nerizikova jasne, nie su rizikovi
3. dalsie klamstvo o tom, ze na omikron nemoze nikto zomriet, to netreba ani len vysvetlovat, to je zase len tvoj nezmyselny konstrukt
to o Maroku si skus precitat znova aj s tou tvojou citaciou, kde pises o zbytocnom vyhadzovani penazi na testy dni pred letom, "lebo kym si clovek do lietadla sadne, moze ten virus x-krat chytit"
tomu sa hovori konzistencia nazorov, u teba je polcas rozpadu maximane 4 mesiace
vyhovorky posielaj mamke, mna nezaujimaju, su miliony ludi, ktori cestuju bez problemov, aj s prestupmi, aj bez, len jediny na svete jackbinko nemoze, lebo by uvrhol na svoju rodinu strasnu strasnu chorobu, ktora nie je nikde inde, iba caka okolo neho prave v momente, kedy by sa po 2 rokoch vratil na dedovizen
toto je tvoj absurdny dovod preco neprist pozriet rodinu, je az hanebne, ze si ochotny takto verejne ho prezentovat a tvarit sa ako zachranca sveta
premorenie samorejme mozne je, je mi uprimne jedno, ci to akceptujes, alebo nie; vidime to vsade okolo seba, kedy sa vdaka omikronu premorila vacsina populacie
ze ty nechapes, co pojem premorenie znamena, este neznaci, ze neexistuje
jaj a aby som nezabudol, virus sa uz v populacii tak masivne nesiri preto, lebo je populacia imunna, ale preto, lebo odisiel na dovolenku, zmena pocasia ma taktiez nulovy vplyv, ze ano
ludia zomierat na covid budu, se stim smir, mysliet si, ze aj ked je populacia premorena, tak nikto na covid nezomrie, znova svedci len o tvojej mentalnej sposobilosti vyjadrovat sa k tejto teme
tie prevadzky sa musia zatvarat, lebo par pomylenych ludi ako ty sa rozhodlo, ze pozitivny test na silnu nadchu ma silu apokalypsy
ak je niekto chory, ma zostat doma, pozitivny test taktiez neznamena, ze je clovek chory, zopakovane asi 154x, zase tvoja neschopnost akceptovat to
chces sa chranit? fajn, nos si aj skafander, ale neotravuj cudzich ludi svojimi pomylenymi predstavami
ako funguje zero-covid vidime na priklade Ciny, toto je presne ten svet, ktory chces, nastastie nemas moc podobne totalitne zriadenie presadit, so svojim nazorom na tuto problematiku si sa diskvalifikoval z akejkolvek diskusie
suma sumarum, opat iba prekrucujes, klames a vyhovaras sa
diskusia s tebou je utrpenie nie len pre mna, ale aj pre vsetkych citatelov, ktori sa v tom bahne dobrovolne brodia, po 1,5 roku vysvetlovani taky uz nie je snad nikto
zi si v svojom pomylenom svete aj nadalej, prosim, len neotravuj zbytok slusnej spolocnosti, na jej okraj si sa odsunul sam a dobrovolne, uzivaj si to plnymi duskami
Autoeditácia príspevku po 18 min 50 sek:
este jeden rychly komentar
nie, vsetky moje predpovede nevysli na 100 %, to ani nikto nemohol ocakavat (ani ja nie), ale v skratke tie, ktore vysli a boli podstatne:
- nemoznost zero-covidu (virus zostane kolovat v populacii aj nadalej presne ako bolo predikovane, musime sa s tym naucit zit)
- mutacia k slabsim kmenom (omikron je +- nadcha)
- premorenie populacie po dostatocnom vystaveni sa virusu (nie je co dodat)
- IFR (+- to na tych 0,3 ci 0,4 % sedi napriek apokalyptickym predikciam, silna zavislost od priemerneho veku dozitia v populacii je doslova ukazkova)
- post/long covid (zlomky promile)
- vyhody a kvalita ockovania (prekonanie ma vyrazne lepsie dlhodobe ucinky)
- dopad na spolocnost (tu sa ten vysledok ukaze az o par mesiacov ci rokov, ale porovnanie volnych a uzavretych statov vidime uz teraz)
- medialna hysteria (Putin efektivne covid ukoncil)
- ekonomicke dopady (inflacia najvyssia za poslednych 20 rokov, nie, ze by kriza nehrozila, ale covid ju "nadherne" zosilnil)