Ma pravo nevypovedat. A vsetko co povie moze byt pouzite na sude proti nemu
kradez
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Ano, ja som tak raz nasiel CD a ked sa po neho potom dotycny vratil, tak som mu ho dal. Ale to plati pre umysel, ze si tu vec nechces nechat, ale mas zaujem na tom, aby sa dostala k majitelovi.JV napísal:bolo to tak ze on si myslel ze si ho tam niekto zabudol tak si ho zobral a ked sa ho to neskor pytal tak povedal ze nie ved vy bi ste povedali ano ze "hej zobral som ti mobil tu ho maš"jednoducho sa bal
//btw aj mobil som tak nasiel a vypatral som majitela dokonca sam, naozaj treba len chciet...
///dakujem
Mama nasla Hagyariho (to je taky znami pravnikKey5ers0ze napísal:presne ako pise gothar...ja ked som mal strnast(bolo to velmi davno a mobil vtedy nemal hocikto)bol som v parku a videl som ako chlapikovi vypadol mobil, chlapik siel prec, mobil som zobral a ani na sekundu som nevahal a bezal som za chlapikom mobil mu vratit...v takychto chvilach si treba uvedomit ako by bolo vam ak by ste telefon stratili a "poctivy" nalezca by vam ho nevratil..mame sa este co ucit...
spravil nieco co sa nesmie(a neospravedlni ho ani to, ze ma strnast) a ma za to pykat...
v IE je uplne bezne, ze za mnou pride nejaky zakaznik a da mi do ruk 50€ a povie, ze ich nasiel vonku pred nasou restikou...len tu by sme najradsej aj ukradli aj boli bez trestu a este ako bonus by sme chceli, aby nas ini lutovali/obdivovali(vyber si to svoje)
Add k chalanovi: Mal by sa dohodnut s majitelom a povedat mu pravdu ze sa bal a hento a toto...atd...
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
tak ak cakala, ze jej za najdenie zaplati tak to zamrzi urcite...
mal by som v prdeli ako ti ludia zareaguju, islo by mi o to, aby som sa necitil ako zlodej..mne ten pan takisto nejak vrucne nepodakoval(skor bol prekvapeny, sokovany, wodeva..), ale to mi bolo jedno....
ale mne je to celkovo jedno: kradnite si a potom este pridte na forum spytat sa ako z toho vykorculovat
btw.Hagyari-to je taky znamy primator PO momentalne
mal by som v prdeli ako ti ludia zareaguju, islo by mi o to, aby som sa necitil ako zlodej..mne ten pan takisto nejak vrucne nepodakoval(skor bol prekvapeny, sokovany, wodeva..), ale to mi bolo jedno....
ale mne je to celkovo jedno: kradnite si a potom este pridte na forum spytat sa ako z toho vykorculovat
btw.Hagyari-to je taky znamy primator PO momentalne
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
ked uz pise Key5ers0ze prihodu tak aj ja
ked som bol mensi( teraz mam 15 ) mohol som mat 10 alebo ja newem 11 fakt si nepametam tak som nasiel mobil nokiu 3510i
wtedy to nieco bolo =) a to som nasiel na takej lesnej cesticke a predomnou bol taky pan tak som sa ho hned spytal ci ma mobil a on ze ano a newedel ho najst a ja ze tento ??

Moja mama so setrou tiez nasli telefon, dokonca na ulici na chodniku, niekomu vypadol, tak ho zobrali domov. Doma preslistovali zoznam ci tam nahodou nenajdu nejake domace cislo,,,no a nasli. Tak hned zavolali ze sme nasli vas telefon atd. ze byvame tam a tam a oni povedali ze zajtra si ponho pridu. No a prisli si ponho a nam sa usla flasa vina