kradez

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Ma pravo nevypovedat. A vsetko co povie moze byt pouzite na sude proti nemu
:lol: :lol:
JV
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JV »

bolo to tak ze on si myslel ze si ho tam niekto zabudol tak si ho zobral a ked sa ho to neskor pytal tak povedal ze nie ved vy bi ste povedali ano ze "hej zobral som ti mobil tu ho maš"jednoducho sa bal
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

boha aj keby tam ten telefon niekto zabudol nema si ho co brat..a ze sa bal? nech sa boji teraz..ma co chcel
tak kktsku vyhovorku som uz dlho necital..dobre bal sa, mal sa do herne vratit a telefon vratit napr. nejakej obsluhe a mal by svaty pokoj..urcite si telefon nechal preto, ze sa bal :evil:
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

JV napísal:bolo to tak ze on si myslel ze si ho tam niekto zabudol tak si ho zobral a ked sa ho to neskor pytal tak povedal ze nie ved vy bi ste povedali ano ze "hej zobral som ti mobil tu ho maš"jednoducho sa bal
Ano, ja som tak raz nasiel CD a ked sa po neho potom dotycny vratil, tak som mu ho dal. Ale to plati pre umysel, ze si tu vec nechces nechat, ale mas zaujem na tom, aby sa dostala k majitelovi.
//btw aj mobil som tak nasiel a vypatral som majitela dokonca sam, naozaj treba len chciet...
///dakujem :)
JV
Light Professional
Light Professional

Ja neviem na co myslel ja by som ho asi nebral btw:GothaR dobry avatar :D
LOLCATS
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa LOLCATS »

Key5ers0ze napísal:presne ako pise gothar...ja ked som mal strnast(bolo to velmi davno a mobil vtedy nemal hocikto :D )bol som v parku a videl som ako chlapikovi vypadol mobil, chlapik siel prec, mobil som zobral a ani na sekundu som nevahal a bezal som za chlapikom mobil mu vratit...v takychto chvilach si treba uvedomit ako by bolo vam ak by ste telefon stratili a "poctivy" nalezca by vam ho nevratil..mame sa este co ucit...
spravil nieco co sa nesmie(a neospravedlni ho ani to, ze ma strnast) a ma za to pykat...
v IE je uplne bezne, ze za mnou pride nejaky zakaznik a da mi do ruk 50€ a povie, ze ich nasiel vonku pred nasou restikou...len tu by sme najradsej aj ukradli aj boli bez trestu a este ako bonus by sme chceli, aby nas ini lutovali/obdivovali(vyber si to svoje) 8)
Mama nasla Hagyariho (to je taky znami pravnik :D ) telefon a proste nejako mu uz z neho zavolala (ci co neviem ako to presne bolo) a stretli sa a ona mu ten telefon vratila a on jej proste pohrdavo povedal ze aj tak uz ho ten mobil zunoval (vtedy to bol dost drahy mobil).....takze taketo veci dost zamrzia :( :roll:

Add k chalanovi: Mal by sa dohodnut s majitelom a povedat mu pravdu ze sa bal a hento a toto...atd...
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

tak ak cakala, ze jej za najdenie zaplati tak to zamrzi urcite...
mal by som v prdeli ako ti ludia zareaguju, islo by mi o to, aby som sa necitil ako zlodej..mne ten pan takisto nejak vrucne nepodakoval(skor bol prekvapeny, sokovany, wodeva..), ale to mi bolo jedno....
ale mne je to celkovo jedno: kradnite si a potom este pridte na forum spytat sa ako z toho vykorculovat :roll:

btw.Hagyari-to je taky znamy primator PO momentalne :wink:
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Zavulon: no to hej, ale aspon ma ona dobry pocit a ako napisal Key5ers0ze - neciti sa ako zlodejka ;)
Key5ers0ze, ten prispevok je zas na dalsiu karmu, tu sa nejako vzacne zhodujeme :)
JV
Light Professional
Light Professional

Key5ers0ze ja som nic neukradol :wink: len som sa pytal aky ho asi čaka trest.Na to že to bola chyba už prišiel sam každy niekedy spravi blbost :wink:
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Ing.Zoidberg »

ked uz pise Key5ers0ze prihodu tak aj ja :) ked som bol mensi( teraz mam 15 ) mohol som mat 10 alebo ja newem 11 fakt si nepametam tak som nasiel mobil nokiu 3510i :) wtedy to nieco bolo =) a to som nasiel na takej lesnej cesticke a predomnou bol taky pan tak som sa ho hned spytal ci ma mobil a on ze ano a newedel ho najst a ja ze tento ?? :) :)
addictor
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa addictor »

no chlapec si uz druhykrat rozmysli, ci nieco potiahne, alebo ne... moja rada..??? prist za dotycnym, vratit mobil, ospravedlnit sa co najpokornejsie ako to len ide a dufat, ze zalobu ztiahne.... ak sa samozejme vie, ze to spravil on...
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Moja mama so setrou tiez nasli telefon, dokonca na ulici na chodniku, niekomu vypadol, tak ho zobrali domov. Doma preslistovali zoznam ci tam nahodou nenajdu nejake domace cislo,,,no a nasli. Tak hned zavolali ze sme nasli vas telefon atd. ze byvame tam a tam a oni povedali ze zajtra si ponho pridu. No a prisli si ponho a nam sa usla flasa vina :)
Napísať odpoveď