Kradnutie napadou a uvadzanie ich za svoje

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
ateista
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Kradnutie napadou a uvadzanie ich za svoje

Príspevok od používateľa ateista »

Chcel by som sa spytat jak by ste reagovaly na taku moznost mate napad alebo teoriu niekto ju od vas preberie a pak vydava za svoju?
:?
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

určite by ma to nasralo :evil:
snažil by som sa to s ním nejak vyriešiť..mno nvm ako...ešte sa mi to asi nestalo..čo tebe hej?
ateista
Light Professional
Light Professional

hej mam takeho spoluziaka tu na hojkovy je vraj king tak ma to prekvapilo ze mi 2 moje teorie zobral zajtra ho asi nakopem :P
Opak
Addict
Addict

vy*ebaný hejter vravíš??
ale nie :D
-aj mi povieš aké teórie ti učóroval?
digo
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa digo »

pocul som niekde citat:
"Najväčším prejavom originality je pretvorenie cudzieho napadu, aby to nikto nezbadal"
teda nieco v tom zmysle... aj ked podla mojho nazoru je to uplna blbost...
napr. raz som sedel s jednym splouzakom, no a ked sa ucka nieco spytala, ja som si to vzdy tak potichu povedal pre seba... a on to vykrikol nahlas, jeho pochvalila :evil:
naco kopirovat napady druhych, kazdy ma vlastnu hlavu :roll:
Stenky
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Stenky »

digo napísal:pocul som niekde citat:
"Najväčším prejavom originality je pretvorenie cudzieho napadu, aby to nikto nezbadal"
napr. raz som sedel s jednym splouzakom, no a ked sa ucka nieco spytala, ja som si to vzdy tak potichu povedal pre seba... a on to vykrikol nahlas, jeho pochvalila :evil:
vies, kopirovanie je ovela pohodlnejsie ako vymysliet si vlastne. navyse ked daco vymyslis a ukradnu ti to si nasraty, ked to len ukradnes moze ti to byt tak akurat jedno.....

inac s tym skusenosti mam. robit sa s tym moc nedalo...... stat sa to znova, tak dotycny ma z tvare rit..... :D
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

určite by ma to nahnevalo, no na druhej strane až si si chcel nechať nápad pre seba, nemal si ho nikomu hovoriť kým ho nezrealizuješ.
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

jedna sa o mna... ::P
a ide o tieto teorie
http://www.hojko.com/post726270.html#726270
toto mi len povedal v skole.. http://www.hojko.com/post725276.html#725276
este nieco na lamkach ohladom driverov ktore som mu fixol ale neisli mu videa a ja som tam napisal ze som kamosovi prerobil drivere a neisli mu tiez videa... :roll:
tu nejde o kopirovanie alebo tak.. ja sa nexcem hadat lebo viem ze preco zalozil tuto temu :D sme sa o tom bavili... ale ked tu neprispieva a ja su tu heroesom venujem tak som sa to len opytal.. aby som dostal dalsie info ohladom toho.. ked mu to potom v skole poviem tak je rad.. ze jo :wink:
ateista napísal:Chcel by som sa spytat jak by ste reagovaly na taku moznost mate napad alebo teoriu niekto ju od vas preberie a pak vydava za svoju?
:?
ja ju nevydavam za svoju :)
Smarton
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Smarton »

digo napísal:pocul som niekde citat:
Toto je podla mna zly priklad, preco si to napr. nevykrikol ty? mohla profka pochvalit teba... a mozno to vedel aj on a nepovedal to preto ze si si to povedal pre seba... neviem, podla mna je toto o niecom uplne inom, on len vyuzil situaciu. keby to nevykrikol, nepochvalila by ani jeho ani teba... :wink:
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

no toto nastve, casto sa to stava ludom napr mne takto spoluziak ukradol vtip na strednej v 1 triede na SVK ucitel povedal vetu (uz neviem ake ucivo to bolo daka gramatika) zeny radi spia ja som si tak potichu zaderil no no veru hlavne somnou a spolusediaci to zaderil nahlas seci sa smiali aj ucitel no dost ma to nahnevalo lebo to bola prva hodina prvy rocnik takze tak. Ale napr aj dneska na prednaske z analyzi typek sa pytal ja som to povedal nepocul ma dobre spion o 3 rady nizsie to zopakoval a on ma ted + body k zapoctu
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

ale to co tu vy pisete nema v podstate nic spolocne s tym o co tu konkretne ide... tie vase su ine pripady...
to je proste ako ked nieco pocujete v telke alebo vidite na nete... hovori sa tomu zdielanie na nete...
toto je absurdne.. :D kebyze mu ukradnem nejaku vec co si dam patentovat budis.. ale za toto ? :roll:
Opak
Addict
Addict

no a našli sme už aj vynníka :P
..ateista veď sa už naňho tolko nehnevaj :D
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Opak napísal:no a našli sme už aj vynníka :P
..ateista veď sa už naňho tolko nehnevaj :D
on sa nehneva... on je taky srandista :wink: a co dalej nebudem hovorit.. ale nic zle.. len trosku trhnute
Opak
Addict
Addict

ja a asi aj ostatný sme mysleli na nejaké ukradnuté teórie,vynálezy aalebo pod..a vy tu takto :D
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Opak napísal:ja a asi aj ostatný sme mysleli na nejaké ukradnuté teórie,vynálezy aalebo pod..a vy tu takto :D
nie MY.. :) :wink:
ateista
Light Professional
Light Professional

tato tema bola zalozena nie na konkretnu vec ale vseobecne aky mate vy na to nazor :oops:
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

vacsina studentov to robi.. referaty.. wikipedia.. a spol.. ved asi vieme ako sa robia projekty do skoly.. zejo :wink:

sry, mna zato svedomie teda nehryzie, ze odovzdam pracu, co som vlastne ani nevidel. Nuz, aspon sa priznam :D
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Nuz s tym kradnutim napadov a myslienok, na to pozor. Hlavne teda vysokoskolaci. Pocul som uz o takom pripade, ze za plagiatorstvo diplomovej prace bol student vyluceny zo studia.
Uz ked sa teda niekedy stane, ze niekomu "zoberiete" myslienku, tak ju aspon trochen modifikujte, zamaskujte... nebude to take okate. :)
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

hej ludkovia..
bavime sa o niecom... napriklad o tych heroesoch.. ze henten je ten a ten dokaze to.. teorie.. a ja sa to tu opytam... hmmm to je kradnutie ? heh... velmi zle vystihnuta tema (nazov), kebyze mu uj*bem auto alebo nejaku hmotnu vec ale za toto ? to sa neda povazovat za kradnutie :D je to smiesne... :P
kukiak napísal:vacsina studentov to robi.. referaty.. wikipedia.. a spol.. ved asi vieme ako sa robia projekty do skoly.. zejo :wink:

sry, mna zato svedomie teda nehryzie, ze odovzdam pracu, co som vlastne ani nevidel. Nuz, aspon sa priznam :D
to je zas oj*bavanie ucitelov.. :wink:
Smarton
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Smarton »

kukiak napísal:vacsina studentov to robi.. referaty.. wikipedia.. a spol.. ved asi vieme ako sa robia projekty do skoly.. zejo :wink:

Pozor, to nieje kradnutie napadov... na tych strankach je to preto, lebo to niekto napisal a dal to tam nato, aby si ty z toho mohol cerpat... cize je to s dovolenim autora, ukradnute by to bolo, keby autor o tom nevedel.
Napísať odpoveď