Kradnutie napadou a uvadzanie ich za svoje
Kradnutie napadou a uvadzanie ich za svoje
Chcel by som sa spytat jak by ste reagovaly na taku moznost mate napad alebo teoriu niekto ju od vas preberie a pak vydava za svoju?

pocul som niekde citat:
"Najväčším prejavom originality je pretvorenie cudzieho napadu, aby to nikto nezbadal"
teda nieco v tom zmysle... aj ked podla mojho nazoru je to uplna blbost...
napr. raz som sedel s jednym splouzakom, no a ked sa ucka nieco spytala, ja som si to vzdy tak potichu povedal pre seba... a on to vykrikol nahlas, jeho pochvalila
naco kopirovat napady druhych, kazdy ma vlastnu hlavu
"Najväčším prejavom originality je pretvorenie cudzieho napadu, aby to nikto nezbadal"
napr. raz som sedel s jednym splouzakom, no a ked sa ucka nieco spytala, ja som si to vzdy tak potichu povedal pre seba... a on to vykrikol nahlas, jeho pochvalila
-
Stenky
Professional
vies, kopirovanie je ovela pohodlnejsie ako vymysliet si vlastne. navyse ked daco vymyslis a ukradnu ti to si nasraty, ked to len ukradnes moze ti to byt tak akurat jedno.....digo napísal:pocul som niekde citat:
napr. raz som sedel s jednym splouzakom, no a ked sa ucka nieco spytala, ja som si to vzdy tak potichu povedal pre seba... a on to vykrikol nahlas, jeho pochvalila![]()
inac s tym skusenosti mam. robit sa s tym moc nedalo...... stat sa to znova, tak dotycny ma z tvare rit.....
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
-
Šu-Do
Redeemer
jedna sa o mna... ::P
a ide o tieto teorie
http://www.hojko.com/post726270.html#726270
toto mi len povedal v skole.. http://www.hojko.com/post725276.html#725276
este nieco na lamkach ohladom driverov ktore som mu fixol ale neisli mu videa a ja som tam napisal ze som kamosovi prerobil drivere a neisli mu tiez videa...
tu nejde o kopirovanie alebo tak.. ja sa nexcem hadat lebo viem ze preco zalozil tuto temu
sme sa o tom bavili... ale ked tu neprispieva a ja su tu heroesom venujem tak som sa to len opytal.. aby som dostal dalsie info ohladom toho.. ked mu to potom v skole poviem tak je rad.. ze jo 

a ide o tieto teorie
http://www.hojko.com/post726270.html#726270
toto mi len povedal v skole.. http://www.hojko.com/post725276.html#725276
este nieco na lamkach ohladom driverov ktore som mu fixol ale neisli mu videa a ja som tam napisal ze som kamosovi prerobil drivere a neisli mu tiez videa...
tu nejde o kopirovanie alebo tak.. ja sa nexcem hadat lebo viem ze preco zalozil tuto temu
ja ju nevydavam za svojuateista napísal:Chcel by som sa spytat jak by ste reagovaly na taku moznost mate napad alebo teoriu niekto ju od vas preberie a pak vydava za svoju?
Toto je podla mna zly priklad, preco si to napr. nevykrikol ty? mohla profka pochvalit teba... a mozno to vedel aj on a nepovedal to preto ze si si to povedal pre seba... neviem, podla mna je toto o niecom uplne inom, on len vyuzil situaciu. keby to nevykrikol, nepochvalila by ani jeho ani teba...digo napísal:pocul som niekde citat:
napr. raz som sedel s jednym splouzakom, no a ked sa ucka nieco spytala, ja som si to vzdy tak potichu povedal pre seba... a on to vykrikol nahlas, jeho pochvalila![]()
-
Runes
Addict
no toto nastve, casto sa to stava ludom napr mne takto spoluziak ukradol vtip na strednej v 1 triede na SVK ucitel povedal vetu (uz neviem ake ucivo to bolo daka gramatika) zeny radi spia ja som si tak potichu zaderil no no veru hlavne somnou a spolusediaci to zaderil nahlas seci sa smiali aj ucitel no dost ma to nahnevalo lebo to bola prva hodina prvy rocnik takze tak. Ale napr aj dneska na prednaske z analyzi typek sa pytal ja som to povedal nepocul ma dobre spion o 3 rady nizsie to zopakoval a on ma ted + body k zapoctu
-
Šu-Do
Redeemer
ale to co tu vy pisete nema v podstate nic spolocne s tym o co tu konkretne ide... tie vase su ine pripady...
to je proste ako ked nieco pocujete v telke alebo vidite na nete... hovori sa tomu zdielanie na nete...
toto je absurdne..
kebyze mu ukradnem nejaku vec co si dam patentovat budis.. ale za toto ? 
to je proste ako ked nieco pocujete v telke alebo vidite na nete... hovori sa tomu zdielanie na nete...
toto je absurdne..
Nuz s tym kradnutim napadov a myslienok, na to pozor. Hlavne teda vysokoskolaci. Pocul som uz o takom pripade, ze za plagiatorstvo diplomovej prace bol student vyluceny zo studia.
Uz ked sa teda niekedy stane, ze niekomu "zoberiete" myslienku, tak ju aspon trochen modifikujte, zamaskujte... nebude to take okate.
Uz ked sa teda niekedy stane, ze niekomu "zoberiete" myslienku, tak ju aspon trochen modifikujte, zamaskujte... nebude to take okate.
-
Šu-Do
Redeemer
hej ludkovia..
bavime sa o niecom... napriklad o tych heroesoch.. ze henten je ten a ten dokaze to.. teorie.. a ja sa to tu opytam... hmmm to je kradnutie ? heh... velmi zle vystihnuta tema (nazov), kebyze mu uj*bem auto alebo nejaku hmotnu vec ale za toto ? to sa neda povazovat za kradnutie
je to smiesne... 

bavime sa o niecom... napriklad o tych heroesoch.. ze henten je ten a ten dokaze to.. teorie.. a ja sa to tu opytam... hmmm to je kradnutie ? heh... velmi zle vystihnuta tema (nazov), kebyze mu uj*bem auto alebo nejaku hmotnu vec ale za toto ? to sa neda povazovat za kradnutie
to je zas oj*bavanie ucitelov..kukiak napísal:vacsina studentov to robi.. referaty.. wikipedia.. a spol.. ved asi vieme ako sa robia projekty do skoly.. zejo![]()
sry, mna zato svedomie teda nehryzie, ze odovzdam pracu, co som vlastne ani nevidel. Nuz, aspon sa priznam
Pozor, to nieje kradnutie napadov... na tych strankach je to preto, lebo to niekto napisal a dal to tam nato, aby si ty z toho mohol cerpat... cize je to s dovolenim autora, ukradnute by to bolo, keby autor o tom nevedel.kukiak napísal:vacsina studentov to robi.. referaty.. wikipedia.. a spol.. ved asi vieme ako sa robia projekty do skoly.. zejo![]()
sry, mna zato svedomie teda nehryzie, ze odovzdam pracu, co som vlastne ani nevidel. Nuz, aspon sa priznam