ta ovca je mlada a este sa ma co ucit , ale jednoznacne patri k najlepsim , pretoze na rozdiel od Svatosa a Crosbyho je vo Washingtone sam, kdez to S a C su v tymoch kde je viacero hviezd a nie je problem s pochopenim mylienok geniovvladopt napísal:tá Ovca nie je podľa mňa naj pretože počas sezóny v nhl a dokonca tiež na MS predviedol zopár zákerných zákrokov a začína byť tým známy.
Kto je lepsi???Crosby,Ovechkin alebo Svatos???
-
HardiKrishna
Light Star
správa
Na túto otázku sa musi odpovedať nezávislo. Myslím si, že Svatoš do tejto elitnej skupiny absurdne nepatri zažiaril iba v jednej sezone, ked hral v útoku so Sakicom a Brunettom. v Sezone 2006/2007 sa jasne ukázalo, že nie je mu jedno s kým hrá . Dobrý hráč sa musí presadiť či hrá s dobrými alebo slabšími hračmi
Najlepším hráčom je asi Sidney Crosby - má užasnu techniku, je rýchly, má charizmu a je to vodca na ľade
Najlepším hráčom je asi Sidney Crosby - má užasnu techniku, je rýchly, má charizmu a je to vodca na ľade
správa
Práve som čítal, že Sidney Crosby by sa mal stať najmladším kapitánom v historii NHL/zdroj: nhl.cz/. Toto už o niečom musí svedčiť. Som zvedavý či sa mu niekedy v blizkej budúcnosti podarí prekonať magickú 200-bodovú hranicu v NHL, pretože sa očakava, že by mohol sa bodovo dotiahnúť na Wayna Gretzkého v historických tabuľkaách NHL.
Držím mu palce nech sa mu to podarí!
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
profik
Light Professional
oveckinove prednosti:rychli, fyzicky je na tom vyborne, jeho technika hokejkou je proste nieco uzasne
vie premienat sance a ma perfektnu strelu, uz len lepsi tym okolo seba(hoci v tejto sezone bol v kvalitnej formacii)
crosby:tiez je velmi rychli a technicky dobry a tie jeho prihravky na milimeter presne
ale oveckin je lepsi
crosby:tiez je velmi rychli a technicky dobry a tie jeho prihravky na milimeter presne
ale oveckin je lepsi
-
Hossa1881
Medium Professional
Re: správa
no neviem v historii, skorej to bolo asi myslene ze ak vyhra sc tak bude najmladsi kapitan co vyhral, mne sa zda ze daigle bol v ottawe kapitanom ako 19 rocny...J.O.S.E napísal:Práve som čítal, že Sidney Crosby by sa mal stať najmladším kapitánom v historii NHL/zdroj: nhl.cz/. Toto už o niečom musí svedčiť. Som zvedavý či sa mu niekedy v blizkej budúcnosti podarí prekonať magickú 200-bodovú hranicu v NHL, pretože sa očakava, že by mohol sa bodovo dotiahnúť na Wayna Gretzkého v historických tabuľkaách NHL.
najkomplexnejsi je podla mna crosby. Svatos a oveckin su viacej strelci, tlacia sa pred branu ale moc toho netvoria
-
mirak2
Hardcore addict
Re: správa
daigle bol dakedy kapitanom? sa mi nezda, sak on zhorel na celej ciare...ovechkin hra trochu zakerne ale o tom je hokej, crosby je trochu placko...je dobre ze ovechkin sa neboji hrat do tela, je komplexnejsi ako crosby...a obaja maju iny styl hry, crosby je skor nahravac a tvorca, ovechkin zase sniper...a ovca ma vacsie predpoklady potiahnut team, ak xce dat gol tak ho proste da a nestara sa ci mu spoluhrac v tom pomozeHossa1881 napísal:no neviem v historii, skorej to bolo asi myslene ze ak vyhra sc tak bude najmladsi kapitan co vyhral, mne sa zda ze daigle bol v ottawe kapitanom ako 19 rocny...
najkomplexnejsi je podla mna crosby. Svatos a oveckin su viacej strelci, tlacia sa pred branu ale moc toho netvoria
-
P41NK1LL3R
Light Professional
Pre mňa je to Alexander Ovečkin...
Jeho štýl hry, rýchlosť a technická vyspelosť mi imponuje, podobne ako u ďalších ruských hokejistov (Kovalčuk, Dacjuk, Afinogenov, Malkin)...
Občas síce hrá na hranici fair-play, ale zrejme to patrí k jeho povahe a bojovnosti...
A samozrejme je to hráč, ktorý podobne ako Iľja dokáže dať gól kedykoľvek a z akejkoľvek pozície...
Jeho štýl hry, rýchlosť a technická vyspelosť mi imponuje, podobne ako u ďalších ruských hokejistov (Kovalčuk, Dacjuk, Afinogenov, Malkin)...
Občas síce hrá na hranici fair-play, ale zrejme to patrí k jeho povahe a bojovnosti...
A samozrejme je to hráč, ktorý podobne ako Iľja dokáže dať gól kedykoľvek a z akejkoľvek pozície...