Kto je lepsi???Crosby,Ovechkin alebo Svatos???

O športe...

Kto je lepsi??

Sidney Crosby
38
25%
Alexander Ovechkin
75
48%
Marek Svatoš
42
27%

Celkom hlasov: 155

HardiKrishna
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa HardiKrishna »

vladopt napísal:tá Ovca nie je podľa mňa naj pretože počas sezóny v nhl a dokonca tiež na MS predviedol zopár zákerných zákrokov a začína byť tým známy.
ta ovca je mlada a este sa ma co ucit , ale jednoznacne patri k najlepsim , pretoze na rozdiel od Svatosa a Crosbyho je vo Washingtone sam, kdez to S a C su v tymoch kde je viacero hviezd a nie je problem s pochopenim mylienok geniov
J.O.S.E
King
King

správa

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

Na túto otázku sa musi odpovedať nezávislo. Myslím si, že Svatoš do tejto elitnej skupiny absurdne nepatri zažiaril iba v jednej sezone, ked hral v útoku so Sakicom a Brunettom. v Sezone 2006/2007 sa jasne ukázalo, že nie je mu jedno s kým hrá . Dobrý hráč sa musí presadiť či hrá s dobrými alebo slabšími hračmi

Najlepším hráčom je asi Sidney Crosby - má užasnu techniku, je rýchly, má charizmu a je to vodca na ľade
dwayne
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa dwayne »

myslim ze najlepsi je crosby a myslim ze je velmi progresivny a komplexny hrac na rozdiel od Alexandra ktory je iba do utoku a nevie zniest tvrdu robotu v obrane, neviem co medzi nimi robi svatos :?
VaporV
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa VaporV »

hmm thak Svatos bol dobry minulu sezonmu ale tuto mu nejak neslo... naj bude asi CROSBY....... :D :D
J.O.S.E
King
King

správa

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

Práve som čítal, že Sidney Crosby by sa mal stať najmladším kapitánom v historii NHL/zdroj: nhl.cz/. Toto už o niečom musí svedčiť. Som zvedavý či sa mu niekedy v blizkej budúcnosti podarí prekonať magickú 200-bodovú hranicu v NHL, pretože sa očakava, že by mohol sa bodovo dotiahnúť na Wayna Gretzkého v historických tabuľkaách NHL.

Držím mu palce nech sa mu to podarí!
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa M.a.R.o.s.H »

oveckin---- fyzicky dobre stavany,tvrda presna strela,rychlost 3 hlavne dovody :)
profik
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa profik »

oveckinove prednosti:rychli, fyzicky je na tom vyborne, jeho technika hokejkou je proste nieco uzasne :shock: vie premienat sance a ma perfektnu strelu, uz len lepsi tym okolo seba(hoci v tejto sezone bol v kvalitnej formacii)
crosby:tiez je velmi rychli a technicky dobry a tie jeho prihravky na milimeter presne
ale oveckin je lepsi
Steven666
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Steven666 »

Crosby da best.
Hossa1881
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: správa

Príspevok od používateľa Hossa1881 »

J.O.S.E napísal:Práve som čítal, že Sidney Crosby by sa mal stať najmladším kapitánom v historii NHL/zdroj: nhl.cz/. Toto už o niečom musí svedčiť. Som zvedavý či sa mu niekedy v blizkej budúcnosti podarí prekonať magickú 200-bodovú hranicu v NHL, pretože sa očakava, že by mohol sa bodovo dotiahnúť na Wayna Gretzkého v historických tabuľkaách NHL.

Držím mu palce nech sa mu to podarí!
no neviem v historii, skorej to bolo asi myslene ze ak vyhra sc tak bude najmladsi kapitan co vyhral, mne sa zda ze daigle bol v ottawe kapitanom ako 19 rocny...
najkomplexnejsi je podla mna crosby. Svatos a oveckin su viacej strelci, tlacia sa pred branu ale moc toho netvoria
Saq.utd
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Saq.utd »

no ja stale nerozumiem preco sa tu objavuje meno Svatoš
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Re: správa

Príspevok od používateľa mirak2 »

Hossa1881 napísal:no neviem v historii, skorej to bolo asi myslene ze ak vyhra sc tak bude najmladsi kapitan co vyhral, mne sa zda ze daigle bol v ottawe kapitanom ako 19 rocny...
najkomplexnejsi je podla mna crosby. Svatos a oveckin su viacej strelci, tlacia sa pred branu ale moc toho netvoria
daigle bol dakedy kapitanom? sa mi nezda, sak on zhorel na celej ciare...ovechkin hra trochu zakerne ale o tom je hokej, crosby je trochu placko...je dobre ze ovechkin sa neboji hrat do tela, je komplexnejsi ako crosby...a obaja maju iny styl hry, crosby je skor nahravac a tvorca, ovechkin zase sniper...a ovca ma vacsie predpoklady potiahnut team, ak xce dat gol tak ho proste da a nestara sa ci mu spoluhrac v tom pomoze :lol: nevravim ze crosby to nevie..ale nie je typicky strelec
Silent
Star
Star

Príspevok od používateľa Silent »

pre mna je nej Ovechkin ma vynikajici techniku :wink:
Peky05
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Peky05 »

pre mna je to jednoznacne Ovechkin
Shamway
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shamway »

pre mna Sidney
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

pre mna vychadza vitazne crosby , individualne su na tom da s apovedat jednaku super , ale sidney je ovela tymovejsi hrac ako oveckin , inak myslim ze na miesto svatosa tam mohol byt kludne malkin napriklad.
Peky05
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Peky05 »

kubodinho:tema bola vytvorena v roku 2006 a v tedy este nehral malkin v NHL a svatos je tam preto lebo sa mu v tej sezone strelecky darilo (hovorim o sezone 2005/2006)
P41NK1LL3R
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa P41NK1LL3R »

Pre mňa je to Alexander Ovečkin...
Jeho štýl hry, rýchlosť a technická vyspelosť mi imponuje, podobne ako u ďalších ruských hokejistov (Kovalčuk, Dacjuk, Afinogenov, Malkin)...
Občas síce hrá na hranici fair-play, ale zrejme to patrí k jeho povahe a bojovnosti...
A samozrejme je to hráč, ktorý podobne ako Iľja dokáže dať gól kedykoľvek a z akejkoľvek pozície...
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

Peky05 napísal:kubodinho:tema bola vytvorena v roku 2006 a v tedy este nehral malkin v NHL a svatos je tam preto lebo sa mu v tej sezone strelecky darilo (hovorim o sezone 2005/2006)
tak sorry kamo , :)
Rammer
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Rammer »

Pre mna je to Ovechkin.
Charger
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Charger »

Garry Kasparov je naj