KTO JE NA COM ZAVISLY A VAZNE
-
Nymphested
Zablokovaný
Ty si myslis, ze tie restauracie si kupuju bryndzu na vahu, ako v SR niekde v obchodeTomasito napísal:Jasne si napisal, ze v USA sa bryndza nepredava, tak sa teraz nevyhovaraj ako male decko, ze si nepisal o restauraciach
Nikto tu predsa nepise o beznom predaji, kedze bryndza pre americanov nie je bezny produkt. Napr. vino znacky Chateau de Pez na Slovensku taktiez nedostanes kupit bezne v potravinach, ak vobec dostanes... Opakujem, rec nie je o beznom predaji.cert napísal:To mas tak, zohnat sa da vsetko ale bezne sa to nepredava.
Bol by som rad ak by sme sa nezacali hadat o evidentnych veciach. Les napisal v USA sa bryndza nepredava. Znamena to ze v normalnych supermarketoch a obchodikoch nezozenies bryndzu. Je ale mozne ze bryndzu mozno dostanes v nejakych gurmanskych obchodoch ktore tvoria nanajvys 5% obchodov v USA. A tak je logicke povedat ze v USA bryndzu nedostat.Tomasito napísal:Nikto tu predsa nepise o beznom predaji, kedze bryndza pre americanov nie je bezny produkt. Napr. vino znacky Chateau de Pez na Slovensku taktiez nedostanes kupit bezne v potravinach, ak vobec dostanes... Opakujem, rec nie je o beznom predaji.
To je co za logiku prosim ta?! Ked v USA dostanes kupit bryndzu v cca 5% obchodov, tak je podla teba logicke povedat, ze v USA bryndzu nedostat?! Keby si ju v USA dostal kupit uz len v 1% obchodov (napr. "international food store“), pre priemerne inteligentneho cloveka to znamena, ze v USA ju dostat. Bol by som rad, keby si si nabuduce svoje prispevky po sebe aj cital.cert napísal:Bol by som rad ak by sme sa nezacali hadat o evidentnych veciach. Les napisal v USA sa bryndza nepredava. Znamena to ze v normalnych supermarketoch a obchodikoch nezozenies bryndzu. Je ale mozne ze bryndzu mozno dostanes v nejakych gurmanskych obchodoch ktore tvoria nanajvys 5% obchodov v USA. A tak je logicke povedat ze v USA bryndzu nedostat.
-
Lord PROXI
King
- Kontaktovať používateľa:
-
r3sp3ct
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
http://www.hojko.com/ & Internet ako taký, WiNAMP, Call of Duty, Grand Theft Auto ==> tieto 2 hry som prešiel už asi 30x a stále ma bavia, zámerne nepíšem, ktoré časti
, a pekné čajočky 
mno pravda
uskutocnujem tu verejne priznanie som zavislý od PC a netu ale to iba trocha,viac som od aut a soferovania...
a co som zistil nedavno..ty co hovoria zé na ganjy nejde byt zavisly su ko**** a neni to pravda ja som zavislý a musim s tým seknut.
a co som zistil nedavno..ty co hovoria zé na ganjy nejde byt zavisly su ko**** a neni to pravda ja som zavislý a musim s tým seknut.
Dobre davam ti za pravdu, bryndza sa da kupit v Amerike, ale len v niektorych slovenskych restauraciach- staci ti to?Tomasito napísal:To je co za logiku prosim ta?! Ked v USA dostanes kupit bryndzu v cca 5% obchodov, tak je podla teba logicke povedat, ze v USA bryndzu nedostat?! Keby si ju v USA dostal kupit uz len v 1% obchodov (napr. "international food store“), pre priemerne inteligentneho cloveka to znamena, ze v USA ju dostat. Bol by som rad, keby si si nabuduce svoje prispevky po sebe aj cital.
A este chcem znova zdoraznit, ze JA som nepisal o predaji bryndze v restauraciach, ale ako Cert spravne poukazal- v obchodoch a to BEZNE.