KTO JE NA COM ZAVISLY A VAZNE

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Nymphested
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Nymphested »

bass gitara, moj vokal, kapela, net, hudba, wodka, absinth... a mozno este nieco :D
Les
King
King

Príspevok od používateľa Les »

cert napísal:To mas tak, zohnat sa da vsetko ale bezne sa to nepredava.
Presne tak som to myslel.
Vidim, ze tu budem musiet zacinat pisat vsetko absolutne "polopate" aby tomu porozumeli vsetci :)

Takze este raz- nikde v OBCHODE som nevidel v USA, ze by predavali bryndzu.
Les
King
King

Tomasito napísal:Jasne si napisal, ze v USA sa bryndza nepredava, tak sa teraz nevyhovaraj ako male decko, ze si nepisal o restauraciach :roll:
Ty si myslis, ze tie restauracie si kupuju bryndzu na vahu, ako v SR niekde v obchode :?: Velmi sa mylis, jednoducho v tych restauraciach (slovenskych) niekto VIE z coho a ako sa vyraba bryndza. Este ani na Manhattane na 1st. Avenue kde je vela Slovakov bryndzu nepredavaju.
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

Les to ak si bryndzu nevidel v samoobsluhe co mate sidlisku ze sa tam nepredava neznamena ze naozaj sa neda zohnat.Mozno neni taka ziadana ako hamburgery ale urcite sa tam da zohnat :D .
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

cert napísal:To mas tak, zohnat sa da vsetko ale bezne sa to nepredava.
Nikto tu predsa nepise o beznom predaji, kedze bryndza pre americanov nie je bezny produkt. Napr. vino znacky Chateau de Pez na Slovensku taktiez nedostanes kupit bezne v potravinach, ak vobec dostanes... Opakujem, rec nie je o beznom predaji.
cert
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cert »

Tomasito napísal:Nikto tu predsa nepise o beznom predaji, kedze bryndza pre americanov nie je bezny produkt. Napr. vino znacky Chateau de Pez na Slovensku taktiez nedostanes kupit bezne v potravinach, ak vobec dostanes... Opakujem, rec nie je o beznom predaji.
Bol by som rad ak by sme sa nezacali hadat o evidentnych veciach. Les napisal v USA sa bryndza nepredava. Znamena to ze v normalnych supermarketoch a obchodikoch nezozenies bryndzu. Je ale mozne ze bryndzu mozno dostanes v nejakych gurmanskych obchodoch ktore tvoria nanajvys 5% obchodov v USA. A tak je logicke povedat ze v USA bryndzu nedostat.
Eldar
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eldar »

sa mi zda alebo ste trocha odbocili od temy sa tu hadajte jak mali ja som zavilsi na pc
Tomasito
VIP
VIP

cert napísal:Bol by som rad ak by sme sa nezacali hadat o evidentnych veciach. Les napisal v USA sa bryndza nepredava. Znamena to ze v normalnych supermarketoch a obchodikoch nezozenies bryndzu. Je ale mozne ze bryndzu mozno dostanes v nejakych gurmanskych obchodoch ktore tvoria nanajvys 5% obchodov v USA. A tak je logicke povedat ze v USA bryndzu nedostat.
To je co za logiku prosim ta?! Ked v USA dostanes kupit bryndzu v cca 5% obchodov, tak je podla teba logicke povedat, ze v USA bryndzu nedostat?! Keby si ju v USA dostal kupit uz len v 1% obchodov (napr. "international food store“), pre priemerne inteligentneho cloveka to znamena, ze v USA ju dostat. Bol by som rad, keby si si nabuduce svoje prispevky po sebe aj cital.
robeno
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa robeno »

vsetko oklo pc.... a klavne bike :oops:
Molo
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Molo »

vsetko okolo PC, tj. net, hry, hudba, filmy... :D
Spawn
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Spawn »

Internet a ICQ :-)
Lord PROXI
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lord PROXI »

Jednoznačne PC (gamesky,photoshop, a tak)cukríky(to mám vždy plný šuflík na stolíku rôznymy druhmy)a kvalitní čierny čaj,tak to je moje :D :D :D
r3sp3ct
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa r3sp3ct »

http://www.hojko.com/ & Internet ako taký, WiNAMP, Call of Duty, Grand Theft Auto ==> tieto 2 hry som prešiel už asi 30x a stále ma bavia, zámerne nepíšem, ktoré časti 8) , a pekné čajočky :wink:
saj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa saj »

ttak.nooo NET
ceco
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa ceco »

no priznam si to -- po psychickej stranke extaza - fyzicka stranka cigarety ale uz sa toho zbavujem ..ale moja najvacsia zavislost su party !!! a techno :D
kobalt
VIP
VIP

Príspevok od používateľa kobalt »

Hlavne internet a cigarety
MaRceLeK
Amateur
Amateur

mno pravda

Príspevok od používateľa MaRceLeK »

uskutocnujem tu verejne priznanie som zavislý od PC a netu ale to iba trocha,viac som od aut a soferovania...
a co som zistil nedavno..ty co hovoria zé na ganjy nejde byt zavisly su ko**** a neni to pravda ja som zavislý a musim s tým seknut.
Tomasito
VIP
VIP

ceco napísal:no priznam si to -- po psychickej stranke extaza - fyzicka stranka cigarety ale uz sa toho zbavujem ..ale moja najvacsia zavislost su party !!! a techno :D
Ty blaaho, sekat do seba na Slovensku kupenu ekinu je pekne mäso... nic proti tvojej "psychickej" zavislosti samozrejme :aasmile11:
Les
King
King

Tomasito napísal:To je co za logiku prosim ta?! Ked v USA dostanes kupit bryndzu v cca 5% obchodov, tak je podla teba logicke povedat, ze v USA bryndzu nedostat?! Keby si ju v USA dostal kupit uz len v 1% obchodov (napr. "international food store“), pre priemerne inteligentneho cloveka to znamena, ze v USA ju dostat. Bol by som rad, keby si si nabuduce svoje prispevky po sebe aj cital.
Dobre davam ti za pravdu, bryndza sa da kupit v Amerike, ale len v niektorych slovenskych restauraciach- staci ti to?
A este chcem znova zdoraznit, ze JA som nepisal o predaji bryndze v restauraciach, ale ako Cert spravne poukazal- v obchodoch a to BEZNE.
Janky
Star
Star

Príspevok od používateľa Janky »

Nexajte ho chudáka uz :!:
Ja som závislý na ľadovom hokeji.Hral by som ho od rána do večera.Mám štastie,že žijem v Poprade.U nás je snehu a ľadu vždy dosť. 8)
Napísať odpoveď