Ktoru politicku stranu by ste volili? + Povolebna diskusia!

Diskusie na politické témy...

Ktorú politickú stranu by ste volili v nasledujúcich parlamentných voľbách?

ANO
17
3%
HZDS
26
5%
KDH
16
3%
KSS
17
3%
SDKU
140
27%
SF
11
2%
SMER
84
16%
SMK
13
2%
SNS
97
19%
inú - ziadnu
102
20%

Celkom hlasov: 523

ikovan
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ikovan »

hojko napísal:Lebo chce dokoncit zacatu pracu. Aspon to bol jeho dovod, ze to musi dokoncit. Ale skor mu ide o peniaze a ine vyhody, ktore ma ako minister.
Ale je to ubohe..

Nemam nic proti koalicnym politikom na spravnom mieste ale on tam nema co hladat a politik KDH by na citlivom mieste ako je skolstvo nemal co hladat
MS FRANKY
King
King

Príspevok od používateľa MS FRANKY »

hojko napísal:Lebo chce dokoncit zacatu pracu. Aspon to bol jeho dovod, ze to musi dokoncit. Ale skor mu ide o peniaze a ine vyhody, ktore ma ako minister.
Asi to nepochopil! Ked ho ludia nechcú tak prečo tam je. To je to isté ako ked idem na powersite a admin ma vykázal ale kaslem na to. Keby som bol ako Fronc hneď by som písal adminovy list že prečo!
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

MS FRANKY napísal:Asi to nepochopil! Ked ho ludia nechcú tak prečo tam je. To je to isté ako ked idem na powersite a admin ma vykázal ale kaslem na to. Keby som bol ako Fronc hneď by som písal adminovy list že prečo!
Asi mal admin dovod ze ti dal ban. Ale Fronc to vazne pokaslal, mozno nie ani on ako ludia pracujuci v sektore MŠ, no lenze ako minister je za sektor zodpovedny a tak by mal odstupit. Ale predsalen, kto by sa len tak vzal peknej kopky penazi, sluzobnych ciest po svete...??? Ja urkite nie!
ikovan
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Vies lebo zachovat si uroven sa da i uznanim prehry... ba priam uroven sa da tym pozdvyhnut..

Ja som bol povedal po takom tlaku na moju nekvalitnu pracu. Dakujem ospravedlnujem sa ze som nezvaldol post a odstupujem pre verejny zaujem.

Aj s tymi maturitnymi testami. On nemal odvolat zamestnancov ŠPU

On mal sam odstupit
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

ked boli velke protesty proti nemu pocas maturit mal som este iny nazor,ale teraz je jasne ze jeho reforma zlyhala,nedokazal dokopy nic okrem novej maturity,ktora sa ale ukaze v plnej krase az o par rokov a az vtedy sa uvidi ci to bol dobry alebo zly krok...ale celkovo je podla mna neschopny clovek,ktory nedokazal nic vyznamne presadit...zlyhal na plnej ciare-aspon u mna
ikovan
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Vies a to nehovorim ze napr. ekonomika sa na OA uci podla tych istych osnov ktore sa ucili pred 10 - 15 rokmi.. Ziadne moderne eko teorie.. nic
MS FRANKY
King
King

hojko napísal:Asi mal admin dovod ze ti dal ban. Ale Fronc to vazne pokaslal, mozno nie ani on ako ludia pracujuci v sektore MŠ, no lenze ako minister je za sektor zodpovedny a tak by mal odstupit. Ale predsalen, kto by sa len tak vzal peknej kopky penazi, sluzobnych ciest po svete...??? Ja urkite nie!
Keby som videl že ma ludia nenávidia! Tak by som neváhal a odstúpil ale Fronc to je človek bez chrbtovej kosti.
Prílohy
A050322_P03_K050323_V.GIF
pozrite vystihe fronca!
(63.21 KiB) 241 stiahnutí
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

ale myslim ze on ani nieje jediny co nechcel odstupit po vaznom preukazani chyb ktorych sa dopustil...nerozumiem preco je to u nas tak,mala by to byt moralna povinnost politika niest zodpovednost za svoje ciny...to o niecom svedci :(
asi este budeme musiet par rokov (volebnych obdobi) pockat na ozajstnu vladu
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Holubar napísal:ale myslim ze on ani nieje jediny co nechcel odstupit po vaznom preukazani chyb ktorych sa dopustil...nerozumiem preco je to u nas tak,mala by to byt moralna povinnost politika niest zodpovednost za svoje ciny...to o niecom svedci :(
Vsak aj Miky mal davno odstupit kvoli financovaniu strany, no vidis, tiez sa drzi zubami&nechtami a nech mi nehovori, ze chce dokoncit dobre rozbehnutu pracu (ktoru asi nikto nevidi).
ikovan
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Ja viem kedy budeme mat normalnych politikov

Ked korupcna a klientelisticka pervencia bude taka ze nik si tam okrem platu nebude moct nic nahrabat. Potom tam pojdu len ti co tam chcu nieco pozitivne spravit. A to tam musia ist taki politici ktorych potsenim je uznanie verejnosti a nie plat resp. finance
MS FRANKY
King
King

hojko napísal:Vsak aj Miky mal davno odstupit kvoli financovaniu strany, no vidis, tiez sa drzi zubami&nechtami a nech mi nehovori, ze chce dokoncit dobre rozbehnutu pracu (ktoru asi nikto nevidi).
Miky mal skôr odstúpiť kôli škandálu o odpčúvaní!
Obrázok
ikovan
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

hojko napísal:Vsak aj Miky mal davno odstupit kvoli financovaniu strany, no vidis, tiez sa drzi zubami&nechtami a nech mi nehovori, ze chce dokoncit dobre rozbehnutu pracu (ktoru asi nikto nevidi).
Ale vidis v CZE koalicni partneri donutili premiera rezignovat - nebali sa o svoje miestecka..

Ale u nas ho nik k tomu nedonuti lebo ostatni koal. par. sa boja ze uz nebudu valdnut a ministrovat

A v CZE islo o peniaze premierovej zeny ale tu ide o peniaze vladnej strany
ikovan
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

MS FRANKY napísal:
Miky mal skôr odstúpiť kôli škandálu o odpčúvaní!
quote]

To je dobre
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

Holubar napísal:4Les:

Kód: Vybrať všetko

http://www.rasizmus.sk/show.stm?x=141
tam si chod najprv ozrejmit pojmy potom sem pis tie tvoje bludy
sorra ze sa vam miesam do diskusie o politickych stranach a vladach a podobnych nezmysloch ale vsimol som si tu nieco s rasizmom a ako rasovy odbornik lol sa musim spytat preco su utoky na romov tu brate ako rasizmus, (myslim ze som za to dostal aj väzenie), kedze ako vidno zo stranky, pri ktorej vyrobe bolo asi spotrebovane vela marihuany, rasizmus.sk, vypliva, ze romovia su biela rasa. Mozno by ste to mali upravit tak skvele ako to je v nasom trestnom prave, kde sa uvadza ako rasovo motivovany trestny cin aj utok na ine etnikum. Gracia!

btw: zaujimalo by ma kto ma ma v ignore liste, ako to zistim? :)
MS FRANKY
King
King

masterrr napísal: sorra ze sa vam miesam do diskusie o politickych stranach a vladach a podobnych nezmysloch ale vsimol som si tu nieco s rasizmom a ako rasovy odbornik lol sa musim spytat preco su utoky na romov tu brate ako rasizmus, (myslim ze som za to dostal aj väzenie), kedze ako vidno zo stranky, pri ktorej vyrobe bolo asi spotrebovane vela marihuany, rasizmus.sk, vypliva, ze romovia su biela rasa. Mozno by ste to mali upravit tak skvele ako to je v nasom trestnom prave, kde sa uvadza ako rasovo motivovany trestny cin aj utok na ine etnikum. Gracia!

btw: zaujimalo by ma kto ma ma v ignore liste, ako to zistim? :)
Neboj niesi u mňa v ignore liste.
Teraz však back k téme. Rómovia sa delia na slušných a tích, ktorý škriabu z minima. Väčšinou tí čo škriabu z minima kradnú alebo žijú zo dňa na deň.
Ale existujú vínimky. Môj kamarát si nechal na ihrisku brankárske rikavice a na druhý deň tam neboli.
Ešte v ten deň videl jedného cigánana ako s nimi hrabe v koši. Tak šiel za ním či by mu ich nevrátil. A viete čo sa stalo? Ujko mu ich podal a ospravedlnll sa mu že nevedel že sú to jeho rukavice. Takže naozaj existujú aj takí, ktorý sú prinajmenšom slušný. Preto by som ich všetkých nedával do jedného suda! Prednedávnom bolo tu v RV stretnutie neo-nacistov. Ked som deň predtím stretol jedného kamaráta ( tiež róma ) nevizeral velmi nadšene.
A vtedy my ich prišlo lúto nevie prečo ale pochopil som že sa museli on aj ostatný cítili ako Židia v transporte. To by bolo odomňa asi všetko o rómoch. Skúste nad tím porozmýšlať!
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

OT: Ked kliknes na profil, tak vlavo mas zoznam priatelov, u koho si priatelom a dole mas zoznam u koho si v ignore liste.
drakeman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa drakeman »

hojko napísal:OT: Ked kliknes na profil, tak vlavo mas zoznam priatelov, u koho si priatelom a dole mas zoznam u koho si v ignore liste.
co to ma spolocne s volbami :?:
cert
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cert »

Kód: Vybrať všetko

http://www.bleskovky.sk/?cid=73215&sid=10&ref=wanted_titulka
Slota je zhnusený farizejstvom a zradcovstvom F. Mikloška

Cela politika SNS je zalozena na ohovarani a ponizovani mensin, hlavne madarskej a romskej. Tuto stranu vedie alkoholik Slota ale hlavne Slovak.

P.S. Prebehla tu diskusia o 'slovenskosti' teda kto je vacsi Slovak, ak niektorym zalezi len na tom ze jeho oblubenec(politik, strana) je Slovak a o ostatne sa nestaram tak sme v kasi.
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

ak mam byt uprimny tak si myslim ze politika SNS moze byt zalozena na hocicom aj tak je pre Slovensko vyhodnejsia ako politika SMK.Povedz mi v ktorej krajine je vo vlade strana,ktora nehaji zaujmy tej krajiny?hm?nikde...u nas mame unikat,..a dufam ze uz dlho mat nebudeme
cert
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cert »

Holubar napísal:ak mam byt uprimny tak si myslim ze politika SNS moze byt zalozena na hocicom aj tak je pre Slovensko vyhodnejsia ako politika SMK.Povedz mi v ktorej krajine je vo vlade strana,ktora nehaji zaujmy tej krajiny?hm?nikde...u nas mame unikat,..a dufam ze uz dlho mat nebudeme
To ze sa nejaka nacionalisticka strana ohana slovenskostou neznamena, ze pre Slovensko aj nieco urobila.
Napis co protislovenske SMK urobila vo vlade?
Zamknuté