masterrr napísal:
sorra ze sa vam miesam do diskusie o politickych stranach a vladach a podobnych nezmysloch ale vsimol som si tu nieco s rasizmom a ako rasovy odbornik lol sa musim spytat preco su utoky na romov tu brate ako rasizmus, (myslim ze som za to dostal aj väzenie), kedze ako vidno zo stranky, pri ktorej vyrobe bolo asi spotrebovane vela marihuany, rasizmus.sk, vypliva, ze romovia su biela rasa. Mozno by ste to mali upravit tak skvele ako to je v nasom trestnom prave, kde sa uvadza ako rasovo motivovany trestny cin aj utok na ine etnikum. Gracia!
btw: zaujimalo by ma kto ma ma v ignore liste, ako to zistim?

Neboj niesi u mňa v ignore liste.
Teraz však back k téme. Rómovia sa delia na slušných a tích, ktorý škriabu z minima. Väčšinou tí čo škriabu z minima kradnú alebo žijú zo dňa na deň.
Ale existujú vínimky. Môj kamarát si nechal na ihrisku brankárske rikavice a na druhý deň tam neboli.
Ešte v ten deň videl jedného cigánana ako s nimi hrabe v koši. Tak šiel za ním či by mu ich nevrátil. A viete čo sa stalo? Ujko mu ich podal a ospravedlnll sa mu že nevedel že sú to jeho rukavice. Takže naozaj existujú aj takí, ktorý sú prinajmenšom slušný. Preto by som ich všetkých nedával do jedného suda! Prednedávnom bolo tu v RV stretnutie neo-nacistov. Ked som deň predtím stretol jedného kamaráta ( tiež róma ) nevizeral velmi nadšene.
A vtedy my ich prišlo lúto nevie prečo ale pochopil som že sa museli on aj ostatný cítili ako Židia v transporte. To by bolo odomňa asi všetko o rómoch. Skúste nad tím porozmýšlať!