Bohuzial volby nedopadnu tak ako na Hojko.com... co je skoda
Ja vdim mozne vladne koalicie asi takto
SMER-KSS-SNS
SMER-HZDS-SNS
SMER-HZDS-KSS
no proste
No mozno mas pravdu s tim ze urcite este niekoho priberu, ale urcite to nebude KSS, SMER alebo HZDS - od nich sa dostatocne distancuju.jin153 napísal:SDKU-KDH??? nemaju dost percent to by este niekoho museli pribrat ti akurat tak budu sedet v opozicii (bohuzial)
V najlepsom pripade sa smer-u nepodari zastavit vladu a potom sa pri moci (asi) udrzi Miki a koalicia bude SDKU-KDH-ANO-SMK (HZD???)azimut3 napísal:No mozno mas pravdu s tim ze urcite este niekoho priberu, ale urcite to nebude KSS, SMER alebo HZDS - od nich sa dostatocne distancuju.
Lenze vsetko nemusi vzdy vyzerat presne tak ako to vidi verejnost. Ak si si vsimol tak tieto volby boli skor o moralke v stranach(cize o tom, ako vedia ist clenovia jednotlivych stran volit) a nie o ludoch, pretoze ludia sa na volby vy*raly . . .. . . SDKU ma podla mna rovnake sance na uspech ako SMER ci SNS, ale mali by sme sa bat aj SMK(madari su poctivy volici, ako sa ukazalo na volbach do VUC) ......
No ja si osobne myslim, ze ten tvoj kamos ma pravdu. Pracujem pre SDKU(ale nie som v strane a ani nikdy nebudem - nie som de*il) a mal som moznost osobne hovorit s tymi hore. Je pravda, ze pred obcanmi nepovedia celu pravdu, ale pred vlastnymi pracovnikmi nic neutaj(ci uz financie alebo to co bude a co robia). SDKU toho robi dost pre nas stat a aj bude. No ale nechcem ti brat nazor . . .hojko napísal:Strasne sa mi paci ako ludia rozpravaju o tom, ze Dzurinda je dobry, ze spravil pre Slovensko vela, ze sa vyzna a ze to je clovek, ktoreho pojde volit (to su slova mojho kamarata). O Ficovi tvrdi, ze je pravy opak, ze len chce kradnut, ze zatial ma mozno ako-take argumenty ale ked sa dostane do vlady, tak sa aj tak budu ceny zvysovat, vsetko pojde tak ako za Dzurindu.
Mno tazko povedat, ked bude vo vlade, tak potom uvidime. Ale radsej dam hlas Ficovi alebo Slotovi ako by som ho mal dat SDKU.
Podla toho co tu pises tak vies toho dost malo. Slovensko uz vyrovnava deficit. Ziadna krajina to tak rychlo nedokazala ako my. O takych 100 rokov uz nebudeme mat ziadne dlhy voci inim statom a to je NIC? Chudoba? pozri sa na ine krajiny sveta a zistis aky sme bohaty. A co sa este tyka chudoby tak z vacsej casti ju tvori Romska populacia . . .stans napísal:Určite nebudem voliť pravicové strany, ktoré za 8 rokov vlády priviedli Slovensko na pozíciu pomaly najchudobnejšieho štátu v Európe. Veľmi smutné. Na prvom mieste v ich rebríčku hodnôt je je vrchných 10.000 a zbytok národa je im ukradnutý. Curindu v zahraničí potľapkávajú po pleci až z toho dostáva orgazmus, ale akí sú to ľudia? Kapitalisti, židia, nadnárodné spoločnosti, ktorým vyhovuje chudobné Slovensko, vysoká nezamestnanosť - lacná pracovná sila. Už ani nespomínam rozpredanie majetku štátu zahraničnému kapitálu, príčinou občania tohto štátu sa vo vlastnom štáte stávajú otrokmi tohto kapitálu. Budem voliť slovenskú stranu u ktorej budem mať istotu že nevytvorí koalíciu so stranou slovenských občanov maďarskej národnosti. Stačilo. Je mi na grc, keď vidím tých Bug-árov, A.D.Zolo, Ďura-jov atď. a tie škody čo napáchali na ministerstvách a rezortoch.
Myslím že tomu nerozumieš ty... Ani sa nečudujem.azimut3 napísal:Podla toho co tu pises tak vies toho dost malo. Slovensko uz vyrovnava deficit. Ziadna krajina to tak rychlo nedokazala ako my. O takych 100 rokov uz nebudeme mat ziadne dlhy voci inim statom a to je NIC? Chudoba? pozri sa na ine krajiny sveta a zistis aky sme bohaty. A co sa este tyka chudoby tak z vacsej casti ju tvori Romska populacia . . .![]()
![]()