Ktoru politicku stranu by ste volili? + Povolebna diskusia!

Diskusie na politické témy...

Ktorú politickú stranu by ste volili v nasledujúcich parlamentných voľbách?

ANO
17
3%
HZDS
26
5%
KDH
16
3%
KSS
17
3%
SDKU
140
27%
SF
11
2%
SMER
84
16%
SMK
13
2%
SNS
97
19%
inú - ziadnu
102
20%

Celkom hlasov: 523

jin
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

U mna asi SDKU predtym asi DS...ale kedze zanikla :?
Bohuzial volby nedopadnu tak ako na Hojko.com... co je skoda
Ja vdim mozne vladne koalicie asi takto
SMER-KSS-SNS
SMER-HZDS-SNS
SMER-HZDS-KSS
no proste :aasmile19:
azimut3
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa azimut3 »

Zabudol si do moznych koalici dopisat: SDKU+KDH
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

SDKU-KDH??? nemaju dost percent to by este niekoho museli pribrat ti akurat tak budu sedet v opozicii (bohuzial) :(
azimut3
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

jin153 napísal:SDKU-KDH??? nemaju dost percent to by este niekoho museli pribrat ti akurat tak budu sedet v opozicii (bohuzial) :(
No mozno mas pravdu s tim ze urcite este niekoho priberu, ale urcite to nebude KSS, SMER alebo HZDS - od nich sa dostatocne distancuju.

Lenze vsetko nemusi vzdy vyzerat presne tak ako to vidi verejnost. Ak si si vsimol tak tieto volby boli skor o moralke v stranach(cize o tom, ako vedia ist clenovia jednotlivych stran volit) a nie o ludoch, pretoze ludia sa na volby vy*raly . . . :coffee: . . . SDKU ma podla mna rovnake sance na uspech ako SMER ci SNS, ale mali by sme sa bat aj SMK(madari su poctivy volici, ako sa ukazalo na volbach do VUC) ...... :smt034
drakeman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa drakeman »

jednoznacne SNS a ziadnych inych papalasov
azimut3
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

MODRY vedu a dufam, ze vyhraju. Nechcem pisat nic konkretne, ale SNS nema moc velke preferencie. . . :new02:
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

jin153 napísal: SMER-KSS-SNS
SNS s KSS nepojde.
q-parser
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa q-parser »

No v poslednych volbach som sa riadne popalil. Nemam ani len sajny, kto by za to stal, aby som mu dal svoj hlas. V poslednej dobe moc politicku scenu ani nesledujem. Viem koho volit nebudem: ANO, KSS, SMER. Uvidim, kam sa casom dopracujem.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Strasne sa mi paci ako ludia rozpravaju o tom, ze Dzurinda je dobry, ze spravil pre Slovensko vela, ze sa vyzna a ze to je clovek, ktoreho pojde volit (to su slova mojho kamarata). O Ficovi tvrdi, ze je pravy opak, ze len chce kradnut, ze zatial ma mozno ako-take argumenty ale ked sa dostane do vlady, tak sa aj tak budu ceny zvysovat, vsetko pojde tak ako za Dzurindu.

Mno tazko povedat, ked bude vo vlade, tak potom uvidime. Ale radsej dam hlas Ficovi alebo Slotovi ako by som ho mal dat SDKU.
ikovan
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ikovan »

Chlapci co sa tyka cien nechajme ekonomom.. lebo ceny budu rást stále - volá sa to inflácia... a budete sa cudovat ale doporucovana je mierna inflácia kto napomáha ekonomickému rastu ... ale to rozobereme inokedy..

ani ja by som nikdy nedal hlas Mikimu ...a tie reci nech si politici nechaju pre de.ilov

Ale co sa tyka ekonomiky neviem koho volit -- fico chce zrusit rovnu dan (co uz nie je dobre rusit - z hladiska investicii atd)
a ostatny nemaju dajaky extra plan co sa tyka pôsobnosti ministerstva financii.. no neviem uvidime este
stans
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa stans »

Určite nebudem voliť pravicové strany, ktoré za 8 rokov vlády priviedli Slovensko na pozíciu pomaly najchudobnejšieho štátu v Európe. Veľmi smutné. Na prvom mieste v ich rebríčku hodnôt je je vrchných 10.000 a zbytok národa je im ukradnutý. Curindu v zahraničí potľapkávajú po pleci až z toho dostáva orgazmus, ale akí sú to ľudia? Kapitalisti, židia, nadnárodné spoločnosti, ktorým vyhovuje chudobné Slovensko, vysoká nezamestnanosť - lacná pracovná sila. Už ani nespomínam rozpredanie majetku štátu zahraničnému kapitálu, príčinou občania tohto štátu sa vo vlastnom štáte stávajú otrokmi tohto kapitálu. Budem voliť slovenskú stranu u ktorej budem mať istotu že nevytvorí koalíciu so stranou slovenských občanov maďarskej národnosti. Stačilo. Je mi na grc, keď vidím tých Bug-árov, A.D.Zolo, Ďura-jov atď. a tie škody čo napáchali na ministerstvách a rezortoch.
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

azimut3 napísal:No mozno mas pravdu s tim ze urcite este niekoho priberu, ale urcite to nebude KSS, SMER alebo HZDS - od nich sa dostatocne distancuju.

Lenze vsetko nemusi vzdy vyzerat presne tak ako to vidi verejnost. Ak si si vsimol tak tieto volby boli skor o moralke v stranach(cize o tom, ako vedia ist clenovia jednotlivych stran volit) a nie o ludoch, pretoze ludia sa na volby vy*raly . . . :coffee: . . . SDKU ma podla mna rovnake sance na uspech ako SMER ci SNS, ale mali by sme sa bat aj SMK(madari su poctivy volici, ako sa ukazalo na volbach do VUC) ...... :smt034
V najlepsom pripade sa smer-u nepodari zastavit vladu a potom sa pri moci (asi) udrzi Miki a koalicia bude SDKU-KDH-ANO-SMK (HZD???)
Aj tak nic moc :?
azimut3
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

hojko napísal:Strasne sa mi paci ako ludia rozpravaju o tom, ze Dzurinda je dobry, ze spravil pre Slovensko vela, ze sa vyzna a ze to je clovek, ktoreho pojde volit (to su slova mojho kamarata). O Ficovi tvrdi, ze je pravy opak, ze len chce kradnut, ze zatial ma mozno ako-take argumenty ale ked sa dostane do vlady, tak sa aj tak budu ceny zvysovat, vsetko pojde tak ako za Dzurindu.

Mno tazko povedat, ked bude vo vlade, tak potom uvidime. Ale radsej dam hlas Ficovi alebo Slotovi ako by som ho mal dat SDKU.
No ja si osobne myslim, ze ten tvoj kamos ma pravdu. Pracujem pre SDKU(ale nie som v strane a ani nikdy nebudem - nie som de*il) a mal som moznost osobne hovorit s tymi hore. Je pravda, ze pred obcanmi nepovedia celu pravdu, ale pred vlastnymi pracovnikmi nic neutaj(ci uz financie alebo to co bude a co robia). SDKU toho robi dost pre nas stat a aj bude. No ale nechcem ti brat nazor . . .
Aj tak volby nerozhodneme my ako som uz predtim pisal . . . :hmm:
azimut3
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

stans napísal:Určite nebudem voliť pravicové strany, ktoré za 8 rokov vlády priviedli Slovensko na pozíciu pomaly najchudobnejšieho štátu v Európe. Veľmi smutné. Na prvom mieste v ich rebríčku hodnôt je je vrchných 10.000 a zbytok národa je im ukradnutý. Curindu v zahraničí potľapkávajú po pleci až z toho dostáva orgazmus, ale akí sú to ľudia? Kapitalisti, židia, nadnárodné spoločnosti, ktorým vyhovuje chudobné Slovensko, vysoká nezamestnanosť - lacná pracovná sila. Už ani nespomínam rozpredanie majetku štátu zahraničnému kapitálu, príčinou občania tohto štátu sa vo vlastnom štáte stávajú otrokmi tohto kapitálu. Budem voliť slovenskú stranu u ktorej budem mať istotu že nevytvorí koalíciu so stranou slovenských občanov maďarskej národnosti. Stačilo. Je mi na grc, keď vidím tých Bug-árov, A.D.Zolo, Ďura-jov atď. a tie škody čo napáchali na ministerstvách a rezortoch.
Podla toho co tu pises tak vies toho dost malo. Slovensko uz vyrovnava deficit. Ziadna krajina to tak rychlo nedokazala ako my. O takych 100 rokov uz nebudeme mat ziadne dlhy voci inim statom a to je NIC? Chudoba? pozri sa na ine krajiny sveta a zistis aky sme bohaty. A co sa este tyka chudoby tak z vacsej casti ju tvori Romska populacia . . . :wink: :wink: :wink:
azimut3
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

jin153 napísal:V najlepsom pripade sa smer-u nepodari zastavit vladu a potom sa pri moci (asi) udrzi Miki a koalicia bude SDKU-KDH-ANO-SMK (HZD???)
Aj tak nic moc :?
Myslim, ze by to tak mohlo byt, ale s tim ANO si to 2krat rozmyslia tak ako aj s SMK.
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

azimut3 napísal: O takych 100 rokov uz nebudeme mat ziadne dlhy voci inim statom a to je NIC?
Ty si reinkarnovany Nostradamus, ked vies napisat co (ne)bude o 100 rokov? Sa pozri do historie, co znamena 100 rokov :roll:
azimut3
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Tomasito napísal:Ty si reinkarnovany Nostradamus, ked vies napisat co (ne)bude o 100 rokov? Sa pozri do historie, co znamena 100 rokov :roll:
No sak prave. O tom tu pisem. Je sice mozne aj to ze o 100 rokov tu bude dalsie somalsko, alebo vypukne 3.svetova, ale toto sa mi vidi realnejsie :idea: :idea: :idea:
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

azimut3 napísal:Myslim, ze by to tak mohlo byt, ale s tim ANO si to 2krat rozmyslia tak ako aj s SMK.
SMK zoberu hned skor kdhaci budu pindat proti ANO :shock:
doher
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa doher »

HZDS :nono:
stans
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa stans »

azimut3 napísal:Podla toho co tu pises tak vies toho dost malo. Slovensko uz vyrovnava deficit. Ziadna krajina to tak rychlo nedokazala ako my. O takych 100 rokov uz nebudeme mat ziadne dlhy voci inim statom a to je NIC? Chudoba? pozri sa na ine krajiny sveta a zistis aky sme bohaty. A co sa este tyka chudoby tak z vacsej casti ju tvori Romska populacia . . . :wink: :wink: :wink:
Myslím že tomu nerozumieš ty... Ani sa nečudujem.
Zahraničný dlh Slovenska v roku 2004 bol okolo 19 mld USD, čo je zhruba 40% HDP Slovenska.
Zamknuté