ktory hudobny styl akceptujete?

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Hacket
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Hacket »

ma3ix presne ako posledné vety.je fakt zopár pre mňa normálnych raparov.ale ty slovenský ktorý len na všetko nadávajú a nič poriadne neurobia.viď.rytmus na aurelovi
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

hm zase o tom istom a stale o tom istom.. samozrejme ked pocuvate iba komercne blbosti jak miky mora rytmus a co ja vim co este..tych petrzalskych "stokarov" to je odpad..predava sa to kvoli deckam ktore nevedia ani poriadne pisat ani citat a myslia si ze ked to kupia tak su high a ty si sracka..
Hacket
Star
Star

Príspevok od používateľa Hacket »

MurphY napísal:hm zase o tom istom a stale o tom istom.. samozrejme ked pocuvate iba komercne blbosti jak miky mora rytmus a co ja vim co este..tych petrzalskych "stokarov" to je odpad..predava sa to kvoli deckam ktore nevedia ani poriadne pisat ani citat a myslia si ze ked to kupia tak su high a ty si sracka..
No tak to je moja reč.DETI SA ZOBUDTE A POČúVAJTE KVALITNÚ HUDBU a nie zapadákovsku!
Slayter
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Slayter »

Ja akceptujem kazdeho. Neodsudzujem hip hoperov, djov a spol. aj ked som metalista :-D Je kazdeho vec co pocuva :_D
afa
Expert
Expert

Príspevok od používateľa afa »

akceptujem reggae a skor dvoch ludi bob marley a dj kool herc
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

Ja mam tého kus viac.

Dub, chicago hip-house, elcectro funk, experimental hip-hop, two-step garage, nu soul, nu jack swing, funky breaks dirty south, florida breaks, ghetto-tech, miami bass, west-coast rap, crunkkk, jungle, ragga, dnb, IDM dost malo, noizecore, terrorcore, downtempo, chillin', proto synthpop, electro psychadelia :) .
Nancy
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Nancy »

ja akceptujem vsetky styly, nech si kazdy pocuva co chce ... pokial mi to nevnucuje alebo je ochotny akceptovat aj on, ze ja pocuvam metal a rock
Napísať odpoveď