teda neviem ci je tato tema blbost, ale vy pocuvate isty druh muziky, chcel by som ale vediet, ktory iny "mjuzik stajl" akceptujete, cize vam nevadi. bo ja trebars poznam viac rokerov/punkerov, ktorym hip-hop az tak nevadi.
ziva hudba,vsetko kde su gitary,bicie,basy,klasicke nastroje,orientalne nastroje proste vsetko kde hudobnik musi prejavit aj nejaky skill s nastrojom.sintetiku ja nepovazujem za hudbu
pinacolada napísal:ziva hudba,vsetko kde su gitary,bicie,basy,klasicke nastroje,orientalne nastroje proste vsetko kde hudobnik musi prejavit aj nejaky skill s nastrojom.sintetiku ja nepovazujem za hudbu
pinacolada napísal:ziva hudba,vsetko kde su gitary,bicie,basy,klasicke nastroje,orientalne nastroje proste vsetko kde hudobnik musi prejavit aj nejaky skill s nastrojom.sintetiku ja nepovazujem za hudbu
Nino napísal:Ja akceptujem všetko okrem country,tento druh hudby fakt nemusím
lebo ak je pre teba country stary dedo pri ohni a tam to konci tak este asi neves co je country... vypocuj si takeho gartha brooksa alebo ... cil neviem meno ale editnem
hocico... nemam vyhradeny styl... ako vypocujem si aj techno, DnB ale iba ak sa mi urcita pesnicka paci... ale vacsinou pocuvam hudbu kvoli gitare... a punk nemusim... nelubi sa mi to vobec
btw lubi sa mi strasne jeden styl ale neviem ako sa vola... typ pesniciek ako napr. v NFSU Underground... neviete niekto nazov ?
neppo napísal:hocico... nemam vyhradeny styl... ako vypocujem si aj techno, DnB ale iba ak sa mi urcita pesnicka paci... ale vacsinou pocuvam hudbu kvoli gitare... a punk nemusim... nelubi sa mi to vobec
btw lubi sa mi strasne jeden styl ale neviem ako sa vola... typ pesniciek ako napr. v NFSU Underground... neviete niekto nazov ?
No tak v NFSU byva vsetko od hiphopu po rock a pod...