K futbalu este..nemam rad Borbelyho. AKo mozno je to neviem aky futbalovy odbornik, ale jeho styl rozpravania mi nesedi.. a ked ho vidim v obraze..no hruza..roztrhany kozak, strapate vlasy..
Ktory komentator je vas najoblubenejsi?
-
kukiak
Addict
- Kontaktovať používateľa:
krija presne vystihol Merciaka. Presne velmi casto hovori nazvy timov v ich jazyku alebo nejake nickname-y
, pricom zapne taky afekt.
K futbalu este..nemam rad Borbelyho. AKo mozno je to neviem aky futbalovy odbornik, ale jeho styl rozpravania mi nesedi.. a ked ho vidim v obraze..no hruza..roztrhany kozak, strapate vlasy..
-
bizzy
Medium Star
podla mojho nazoru su nasi komentatori dost #low.
Bolo vidno na MS aka neprofesionalita celkoveho vysielania.
Najlepsi komentator co som kedy pocul je z madarskej TV - RTL Klub
Laci Palik
ten co dava pocas F1 to sa neda vydrzat.
Minule sa stavil s druhym ze kto vyhra. Vsadil na Massu co aj vyhral.
Tak druhy musel zaspievat nejaky vers co on vymyslel co bol dost podradny. Zobral mu mikrofon ked nechcel spievat.
Akoze mozno si myslite ze by to tam nemalo patrit, ale podla mna to vsetko k tomu patrit ma. Okrem toho sa vyzna a dost informacii podava posluchacom.
Palik > all SVK comentators
Skusim sem doplnit potom nieco pocas dalsej VC.
Bolo vidno na MS aka neprofesionalita celkoveho vysielania.
Najlepsi komentator co som kedy pocul je z madarskej TV - RTL Klub
Laci Palik
ten co dava pocas F1 to sa neda vydrzat.
Minule sa stavil s druhym ze kto vyhra. Vsadil na Massu co aj vyhral.
Tak druhy musel zaspievat nejaky vers co on vymyslel co bol dost podradny. Zobral mu mikrofon ked nechcel spievat.
Akoze mozno si myslite ze by to tam nemalo patrit, ale podla mna to vsetko k tomu patrit ma. Okrem toho sa vyzna a dost informacii podava posluchacom.
Palik > all SVK comentators
Skusim sem doplnit potom nieco pocas dalsej VC.
správa
Môj najobľúbenejší komentátor sa v tejto ankete nenachádza.
Jednoznačne najlepší komentátor je Slavo Jurko, ktorý komentuje zápasy v NHL.
Je úžasný a iný v porovnaní s inými komentátormi, pretože do svojho remesla kladie aj humor a neuspáva divákov resp. poslucháčov
Jednoznačné najhorším komentátorom je Marcel Merčiak - je príliš formálny a nevie sa odviazať. Na mna pôsobi ako prílišný puntičkar, ktorý komentuje podľa nejakej vopred stanovenej osnovy.
Navyše sa mi vôbec nepáčil na MS 2007- kde niekoľko krát urobil z kanadského bránkára Dwayna Rolosona --- Andrewa.
To by si mohla STV porozmýšľať pri dalšom angažovaní tohto komentátora, ktorý totalne uspáva a je nezaujímavý. Jednoznačne by som ho vymenil za Slava Jurka.
Jednoznačne najlepší komentátor je Slavo Jurko, ktorý komentuje zápasy v NHL.
Je úžasný a iný v porovnaní s inými komentátormi, pretože do svojho remesla kladie aj humor a neuspáva divákov resp. poslucháčov
Jednoznačné najhorším komentátorom je Marcel Merčiak - je príliš formálny a nevie sa odviazať. Na mna pôsobi ako prílišný puntičkar, ktorý komentuje podľa nejakej vopred stanovenej osnovy.
Navyše sa mi vôbec nepáčil na MS 2007- kde niekoľko krát urobil z kanadského bránkára Dwayna Rolosona --- Andrewa.
To by si mohla STV porozmýšľať pri dalšom angažovaní tohto komentátora, ktorý totalne uspáva a je nezaujímavý. Jednoznačne by som ho vymenil za Slava Jurka.
suhlasim s Qu!r!@5h-om,Stefanik nemal chybu hlavne tu http://www.ceknito.sk/video/7479
-
hojko
Site Admin
l0f4s3: Yop, mozem suhlasit, clovek sa dozvie velmi zaujimave veci. Pamatam si ked pred asi dvomi rokmi pri Tour de France zacal komentator pocitat prevody, energiu a dospel k nazoru, ze pokial Armstrong toci lahsi prevod ako dalsi jazdci, tak za etapu bude musiet zjest asi dve energeticke tycinky naviac. Taka dalsia perlicka bola, ked pocital vydrz dychu alebo prietok krvy cez srdce a dosiel k cislu takemu, ze by sa nim dala zaplnit cela cisterna, ktora vozi benzin a naftu na cerpacie stanice. Velka skoda vsak je, ze casto tieto zaujimave informacie byvaju prerusovane reklamou a stane sa, ze sa uz k danej teme nevrati, napriklad dnes pri teme dopingu nabehla reklama a po reklame sa uz venoval inej teme.
Presne tak, toto je jeden z najkvalitnejších komentátorov.wiktor01 napísal:suhlasim s Qu!r!@5h-om,Stefanik nemal chybu hlavne tu http://www.ceknito.sk/video/7479
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
ako sa volal komentator, ktory komentoval takymto sposobom:"Ano a toto je nas Petko, jeho otecko pracuje ako stavbar v Ceskej republike a jeho mamicka pracuje v odevnych zavodoch v Trencine, sestricka Janka studuje na gymnaziu v Trencine a jeho dedko bol dlhorocnym funkcionarom v Hornom-Dolnom..."alebo pocas zapasu o postup na ME21 medzi SK a Ruskom zacal vypravat"sloevenske mamicky, slovenske mamicky, peknych synov mate....."a nevsimol si, ze sme dali gol
ten bol rozkosny..
pre mna je jednotkou jednoznacne Viktor Blazek a Slavo Jurko a takisto cesky komentatori na Galaxii..ostatni ani nestoja za rec.
najhorsi komentatori su v Irsku, konkretne pan Dunphy, ktory sa rozumie vsetkemu od mikada po sankovanie
pre mna je jednotkou jednoznacne Viktor Blazek a Slavo Jurko a takisto cesky komentatori na Galaxii..ostatni ani nestoja za rec.
najhorsi komentatori su v Irsku, konkretne pan Dunphy, ktory sa rozumie vsetkemu od mikada po sankovanie
No poslednu dobu sa mi vo futbale najviac pozdava Slavo Jurko. Ma naozaj prehlad okolo toho a vie povedat aj rozne zaujimavosti.
S futbalovich sa mi lubil este uz nekomentujuci miroslav Michalek
Hokej som uz dlho nesledoval, naposledy posledne MS. Ale odtial sa mi najviac lubil Stanislav Stefanik, aj ked tie MS tusim nekomentoval. Ale urcite nezabudnutelny je jeho komentar po vyhratom semifanale so svedmi z MS 2002. Myslim ze ho tu nemusim pripominat, tusim aj niekto to poslal vo video vtipoch.
S futbalovich sa mi lubil este uz nekomentujuci miroslav Michalek
Hokej som uz dlho nesledoval, naposledy posledne MS. Ale odtial sa mi najviac lubil Stanislav Stefanik, aj ked tie MS tusim nekomentoval. Ale urcite nezabudnutelny je jeho komentar po vyhratom semifanale so svedmi z MS 2002. Myslim ze ho tu nemusim pripominat, tusim aj niekto to poslal vo video vtipoch.