Ktory komentator je vas najoblubenejsi?
-
Mateq
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Osobne som Poláka v jeho časoch nezažil, ale raz na (tuším) Markíze komentoval jedno stretnutie, a veru som nechápal prečo sa o ňom toľko hovorí ako o kvalitnom komentátorovi... Hold doba sa posunula a aj štýl komentovania sa veľmi zmenil.den333 napísal:no podla mna to tak aj je...ale aj tak najlepsi boli tí stari komentatori napr. Polák
Komentátori F1 na Markíze boli vždycky odpad, už od čias Štefucu. Čambor sa k tomu dostal zrejme iba preto že bol šéfredaktorom športového spravodajstva v Markíze, čo mu ešte nezaručovalo skill ohľadom F1hojko napísal:Medzi odpad s prehladom mozem zaradit Hajka a Gaspara, ktoreho by som doplnil este expertom na F1 Jirkom Malcharkom & dalsim expertom Petrom Camborom.
Pri motorizme nemôžem z amerických a hlavne anglických komentátorov, na vrchole je famózny Martin Haven (GP2).
Hmm tí Češi.. Kubíček - Čihák- minulý rok to bolo dobré, to bol Kubíček - Bursa, tento rok mi pripadali moc bláznivý, niekedy mooc trápnymaster23 napísal:eurosport som zabudol spomenut, dobry je ten komentator na moto GP, pene to graduju:)
TO Bakalář: je skvelý ohladne informácii a znalostí jazdcov, v tom možno nemá konkurenciu ani v nikom z komentátorov ostatných jazykových verzií. To prerušovanie reklamov nevadí, pretože on tie informácie podáva niekoľko krát za závod. T.j. za celú TDF tá istá historka padne asi 7x
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
nahodou parada!Hmm tí Češi.. Kubíček - Čihák- minulý rok to bolo dobré, to bol Kubíček - Bursa, tento rok mi pripadali moc bláznivý, niekedy mooc trápny
co sa tyka Polaka, tiez sa mi zda komicke, ze sa tu o nom vyjadruju uzivatelia, ktori ho nikdy komentovat nepoculi(mozno raz na markize-ako si spominal)..
-
hojko
Site Admin
Mateq: To, ze Bakalar povie aj 7x tu istu historku mi nevadi, pretoze TdF ma 21 etap, nemozem pozerat vsetky a castokrat ma to uz ani nebavi, velakrat pri tom zaspim, navyse ak ma komentovat cely zavod, ktory trva aj 5-6 hodin, tak je to dost vela roboty stale nieco recnit. Aj tak patri u mna k najlepsim komentatorom, len sa obavam, ze v najblizsich rokoch asi zavesi komentovanie na klinec, pretoze uz ma svoj vek.
s tym nadpriemerom a odpadom suhlasim. merciak je tam jediny normalny, inteligentny, vidiet, ze ovlada recovu kulturu. ked pocujem ako ti ostatni blazni cifruju (otvorme si hokejove srdiecka bla bla bla, zatial co padnu 3 goly), tak mi je az zle. najradsej pozeravam cesky komentar, tam je vidiet, ze tam nepustia nikoho, kto sa sportu nerozumie. takze zhrniem, ze slovensky komentar je onicom, okrem par svetlych vynimiek (vid Merciak). a take legendy ako Polak alebo Zelenaj (toho ked som pocul zo zaznamu v radiu tak som sa skoro posral ako on komentovalhojko napísal:Z tych spominanych povazujem za najlepsieho Viktora Blazeka, ktory skvele komentoval futbal na JOJke a Galaxie Sport. Tiez sa mi celkom pozdava Marcel Merciak, je to urcite nadpriemer. Medzi odpad s prehladom mozem zaradit Hajka a Gaspara, ktoreho by som doplnil este expertom na F1 Jirkom Malcharkom & dalsim expertom Petrom Camborom.
-
Sagittarius
Guru
A kvôli jeho historkám sa jedine oplatí pozerať nejaká nudná rovinatá etapa. A keď som ešte pozeral cyklistiku ešte na nemeckej verzii EuroSportu, tak tiež hovorili dosť zaujímavých historiek.hojko napísal:Mateq: To, ze Bakalar povie aj 7x tu istu historku mi nevadi, pretoze TdF ma 21 etap, nemozem pozerat vsetky a castokrat ma to uz ani nebavi, velakrat pri tom zaspim, navyse ak ma komentovat cely zavod, ktory trva aj 5-6 hodin, tak je to dost vela roboty stale nieco recnit. Aj tak patri u mna k najlepsim komentatorom, len sa obavam, ze v najblizsich rokoch asi zavesi komentovanie na klinec, pretoze uz ma svoj vek.
-
MP4-27
Guru wannabe
"Demitra si este utrie hlavu uterakom a je ucesany."
ja nemozem ,ja nemozem
Matej Hajko pri góle Kapuša na 2:1 (CZE-SVK):"Fantomas je smutný, to nás mrzí." ale jasne...
"Keď je Demitrova formácia na ľade, Križan sa môže ísť sprchovať" jj pravda,skoda ze tych formacii neni viac
ale najlepsia je neviem kto to povedal ale sa mu to podarilo "Slovensko vypustilo raketu menom Marian Gaborik"
niektory komentatory vazne ze poklona a to si musia vzdy vymyslat nove a nove proste cista improvizacia
dobre hosi len tak dalej
Matej Hajko pri góle Kapuša na 2:1 (CZE-SVK):"Fantomas je smutný, to nás mrzí." ale jasne...
"Keď je Demitrova formácia na ľade, Križan sa môže ísť sprchovať" jj pravda,skoda ze tych formacii neni viac
ale najlepsia je neviem kto to povedal ale sa mu to podarilo "Slovensko vypustilo raketu menom Marian Gaborik"
niektory komentatory vazne ze poklona a to si musia vzdy vymyslat nove a nove proste cista improvizacia
-
hojko
Site Admin
Dnes som obdrzal milu minusovu karmu za moj prispevok, nebudem zverejnovat od koho bola, ale bola s tymto popisom: ,,Medzi odpad s prehladom mozem zaradit Hajka a Gaspara... Kebyze tak komuntujes si rad svoju robotu si robia dobre". Ak niekto povazuje Hajka a Gaspara za komentatora, tak to podla mna nema v hlave v poriadku, pretoze to co predvadzaju je maximalny amaterizmus. Ak mi niekto napise, ze by som bol rad, keby som tak komentoval, tak je znacne mimo, pretoze to nie je moja robota a nie som za nu plateny. Ak vsak mam byt plateny za nieco take strasne, ako tito dvaja ludia, tak dakujem pekne.
Re: Ktory komentator je vas najoblubenejsi?
Marcel Merčiak..teraz prežíva ťažké chvíle...
Štatistiky, to je jeho.
https://www.cas.sk/clanok/2570755/trape ... lympiadou/
( FOTBALOVÝ MILIONÁŘ! [Marcel Merčiak S2 - 1. díl] )
Štatistiky, to je jeho.
https://www.cas.sk/clanok/2570755/trape ... lympiadou/
( FOTBALOVÝ MILIONÁŘ! [Marcel Merčiak S2 - 1. díl] )
Re: Ktory komentator je vas najoblubenejsi?
Ty si co za pacienta,vytahovat tu 200 rocne temy?
Robi ti to dobre?
Robi ti to dobre?