Ktorý noťas(značka) už nikdy viac a prečo ?

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...

Ktory notebook ste mali (máte) a boli ste viac nespokojný ako spokojný ? (myslím poruchovosť)

ASUS
10
18%
ACER
21
38%
MSI
5
9%
Fujitsu
5
9%
HP
7
13%
DELL
0
Žiadne hlasovania
Lenovo
2
4%
Samsung
1
2%
Iny šuflikanti
4
7%

Celkom hlasov: 55

skener
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Ktorý noťas(značka) už nikdy viac a prečo ?

Príspevok od používateľa skener »

LUDIA HLASUJTE NEHAMBITE SA

Poprosim pri hlasovani len z vlastnej skusenosti nie co niekto dristal.

A mozete sa aj vyjadrit ze naprkald:

HP nie lebo ty cvoci ma nutia do visty a drbu mi to tam napevno a nemozem sa toho zbavit a da mi to prace a nervov :evil: kým zistim ako tam dat XP a furt je to doje*** a za tie peniaze to mohlo ozaj fungovat aj dlhsie ako rok bezporuchy.

Tolko k veci som zvedavý na anketu ze ci sa ukaze len z vlastných skusenosti ludi na fore ze ci ozaj drahsie znacky su na tom s poruchovostou o dost lepsie alebo si mozu ruku podat s ostatnými :) alebo možno ine zaveri zaujimave sa budu dat vyodit ja si zatial myslim a potvrdili mi to aj nemenovanom serioznom obchode ze to je uplne jedno co si clovek kupi vsetko to ide na kvanta ta vyroba a fakt je to len o statsi kto natarfi na kus zvaný nezmar a kto kupi zrovna posledný z linky ktorý sa bude srat este sa len vybali s krabice. :)
Gepid
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Gepid »

Acer bol dosť chabý (aj je).
Pomalý, proste šrot :)
danpark
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa danpark »

ja som raz mal taktiež Acer, to bolo 3-4 roky dozadu, proste obyčajný book, vtedy za 25 tisíc, ale kvalita na nule, drivere nesedeli poriadne niektoré a keď som to aj dal dokopy tak občas nešla zvukovka, ale tak malo to DVD DL napalku tažeee to vtedy namávalo moc veľa notebookov tak som sa asi nemal moc čo sťažovať
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

No doma mám 5 - ročný Acer. Neviem, či sa nejako spomalil, ale zdá sa mi, že keď bol mladší, tak fachčil rýchlejšie s oficiálnym softwarom. Teraz nie je možné tam nahodiť ani firewall, aby nebolo cítiť očividné spomalenie celého systému. Ale hardwarový problém som s ním nemal. Akurát je trochu veko už "vylágrované", stále funguje. Avšak už by som si ho nekupoval.

Zato zatiaľ som s Lenovom veľmi pokojný. Konštrukciou sa nedá proti tomu Aceru porovnať. Je to proste úplne iné pevnejšie šasi :)
Sapo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sapo »

Ja som mal Acer a den dva zacala blbnut obrazovka, ostala cierna z bielimi pasikmi a nedalo sa nic spravit. Pomohol len reset. V predajni nam ho vymenili za ten isty typ a to iste. Nakoniec sme si doplatili liter a zobrali sme namiesto Aceru MSI. Ten Acer bol novinka a mal posraty bios... Ale nemozem povedat ze by som uz acer nikdy nechcel to nie.
K MSI tento co mam ide uplne v pohode, ako ma mam ho vyse pol roka a zatim ok. Kamarat ma dalsie MSI volaku GX seriu a uz bol dva krat na reklamacke. Raz nieco s ventilatorom ze mu hucal alebo co a druhy krat sa volaco s grafikou a po case sa ntb uz ani nezapol.
Hlasovat nebudem, ale ked chces dobry notebook tak Lenovo alebo Dell, Apple, Sony VAIO, Sice si priplatis ale je to kvalitka. (samozrejme ze sa tiez sem tam stane ze ntb je zly ale to je len ojedinela vada ako zo vsetkym)
bb5unlock
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bb5unlock »

mal som acer a po case sa cely rosypal (otvaranie bolo uplne volne), odisiel vetrak na procesore
pouzival som asus a na tom mi odisli konektory na audio

odvtedy kupujem len HP (bussines radu) radu a som spokojny, este som

mal IBM a pri tom nie je o com (nie su to sice notebooky na hranie, ale proste kvalita sa pozna)

osobne by som este isiel aj do DELLu (ale do nejakych vyssich modelov)
poi
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa poi »

ja mam Fujitsu siemens uz skoro dva roky to bude a stale je v pohode, kvalitka :)
Paťko
King
King

Príspevok od používateľa Paťko »

ja mam notebooknamieru a som s nim maximalne spokojny, kupil osm ho pre troma rokmy a stale na nom idu najnovsie hry
FR33RIDER
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa FR33RIDER »

HP 530: Total shit

Po pol roku uplne scuchana farba plastu na okrajoch aj touchpade, kvalita plastov je mizerna, po asi 10tom zasunuti sietoveho kablu sa rozdrbal konektor, cely book sa prehrieva ako svina a to je na podlozke... nikdy viac...
Mmartin
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Mmartin »

FR33RIDER napísal:HP 530: Total shit

Po pol roku uplne scuchana farba plastu na okrajoch aj touchpade, kvalita plastov je mizerna, po asi 10tom zasunuti sietoveho kablu sa rozdrbal konektor, cely book sa prehrieva ako svina a to je na podlozke... nikdy viac...
Moja reč! HP sú podľa mňa total nanič...
Daedalus
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Daedalus »

do hlasovania by som rozhodne zaradil Sony, Toshiba a taktiez Apple booky. na trhu maju obe znacky pocetne zastupenie
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Z mojich zdrojov zatial hlasujem za Asus ako hlavne. Potom HP a MSI..
Tieto tri mi dako vacsina spomina.
Moje skusenosti mam len s Toshibou, ktoru mam rok a nemal som najmensi problem s nicim..Takze tu vrelo odporucam..
lol4
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa lol4 »

Osobne tiež odporúčam buď Toshiba alebo Fujitsu Siemens :wink: Mám firemný Acer a len sa utvrdzujem, aké sú to potrat notebooky.. Asus to isté.. Čo mám známych, tak každému jednému sa na Asuse niečo doebkalo..
DjDavid
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa DjDavid »

lol4 napísal:Osobne tiež odporúčam buď Toshiba alebo Fujitsu Siemens :wink: Mám firemný Acer a len sa utvrdzujem, aké sú to potrat notebooky.. Asus to isté.. Čo mám známych, tak každému jednému sa na Asuse niečo doebkalo..
no teda ako k tomu asusu ja ho mam sice este len rok ale zazil uz vsetko asi jedine co som mal problem bola klavesnica ale ta bola obliata takze a to nebola chyba vyrobcu takze fakt bezproblemovi osobne by som asus odporucal v porovnani s acerom, msi alebo HP neni o com cena a kvalita jednoznacne odporucam asus
Dj-XxX
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Dj-XxX »

No ja som za lenovo. Mam T61 a no prbolemo. Kupoval som ho prvy den ked ho dostali do ITSK a vtedy ma stal 62 000,- Uz dva krat som ho "znicil" a sstale zije. Prvy krat som ho oblial mliekom ale nic sa mu nestalu. Akurat bolo trefa vycistik klavenicu. a druhy krat my padol zo stolaa tiez nic ani plast puknuty. Drzi pevne a ma kvalitne sasi
DjDavid
Light Expert
Light Expert

Dj-XxX napísal:No ja som za lenovo. Mam T61 a no prbolemo. Kupoval som ho prvy den ked ho dostali do ITSK a vtedy ma stal 62 000,- Uz dva krat som ho "znicil" a sstale zije. Prvy krat som ho oblial mliekom ale nic sa mu nestalu. Akurat bolo trefa vycistik klavenicu. a druhy krat my padol zo stolaa tiez nic ani plast puknuty. Drzi pevne a ma kvalitne sasi
no na lenovo som pocul ze maju nejak utesnene klavesnice a ze ked tam nieco nalejes to vytecie niakym odvodovim kanalikom je to prawda?
Dj-XxX
Light Professional
Light Professional

Ano vytieklo to cez take dierky zo spodu ale trebo potom odmontovat (velmi jednoducho) tlacitka a poutierat zbytky
DjDavid
Light Expert
Light Expert

no lenovo by som si hned kupil keby bolo par eur navise ale tak ja newem ja mam asus a fakt fachci jak si prajem ale som pocul o delloch zevraj ked moc ides len na baterku tak sa nici dost ze je lepsie mat ten book zapojeny v sieti pokial sa da
Dj-XxX
Light Professional
Light Professional

No ja som baterku este nemenil a vydrz 4,6hodin poctivych
DjDavid
Light Expert
Light Expert

tak to mas super ja na najnizsiom vykone tak 3 hodky ale zas ten moj stal polovicu takze je to v poho si myslim za tu cenu oproti tomu co mam skusenosti s HP 500 ten tak maximalne hodku a to aj ked bola baterka nova
Napísať odpoveď