No a minuly tyzden som bol v kamuflande dvakrat a dvakrat sa mi stalo, ze mi zauctovali viac, nez som mal nakupene, tak som to musel zaplatit a prebytok mi vratili na informaciach... zaujimave, ze sa to stalo 2x po sebe a predtym roky nic... neviem co si mam o tom mysliet
Ktory super/hypermarket alebo obchod?
-
Mek
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Na intraku jedine kamufland, tam chodia vsetci studaci nakupovat, lebo je najblizsie... a potom obcas carrefour, ked treba aj nieco ine v tom dubni vybavit. Ale tam maju drahsie.
No a minuly tyzden som bol v kamuflande dvakrat a dvakrat sa mi stalo, ze mi zauctovali viac, nez som mal nakupene, tak som to musel zaplatit a prebytok mi vratili na informaciach... zaujimave, ze sa to stalo 2x po sebe a predtym roky nic... neviem co si mam o tom mysliet
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Pred par rokmi kupili Carrefoury Tesco... mali kupit aj u nas na Slovensku, ale protimonopolny urad nepovolil.Bolldar napísal: když jsem jezdil po Evropě tak jedině Carefour..
k teme: najcastejsie v Hypernove, kedze to mam najblizsie k intrakom, najradsej v Tescu, je to fajn prostredie a ceny mi pridu o cosi nizsie nez v Hypernove.
Nemam rad Kaufland a Lidl, maju na hovno vyber, a ked clovek nechce tie ich hnusne vlastne vyrobky, tak ho vyjde nakup este drahsie ako v beznom retazci.
Nemáš sa čoho báť.. keď Ťa zmlátia pod obraz boží, tak na súde to vyhráš Ty.. http://www.korzar.sk/clanok.php3?sub=21.3.2009/75083Klacijawa napísal:raz som tam videl jedného chlapca kt. chytili SBS-kari ta ma to trochu skrotilo.