Kultovní auta ČSSR
-
HardiKrishna
Light Star
Re: Kultovní auta ČSSR
ACER : inak v Presove maju obchod kde cas od casu maju aj tieto hracky , nezavazne od toho ako vychadzaju cisla v PNSkach , je to blizko namestia . V KE som zatial nikde okrem PNS nevidel . Ak by ste niekto nieco mali dajte vediet
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Grim, mas tu konkurenciu 
-
HardiKrishna
Light Star
? wtf ?RATZINGER666 napísal:Grim, mas tu konkurenciu
-
Fabo
Hardcore addict
avatar, neries. Jak som pisal, pred chvilou sa mi stalo podobne s kibom 
Nj... tie auticka sa daju vsade objednat kupit..... ci uz v KE/PO atd atd....zatial zbieram iba tie ca sa mi pacia a jazdili v ceskoslovenskuHardiKrishna napísal:ACER : inak v Presove maju obchod kde cas od casu maju aj tieto hracky , nezavazne od toho ako vychadzaju cisla v PNSkach , je to blizko namestia . V KE som zatial nikde okrem PNS nevidel . Ak by ste niekto nieco mali dajte vediet
Neviete aky model je aktualne v predaji ??
GAZ M-21 Volga zatial som ho nikde nevidel....
Ahojte, nadšenci.
Prosím Vás, vychádzajú tie čísla v párny alebo nepárny týždeň?
Casopis vychadza kazde 2 tyzdne,...
Dnes vysla Lada Niva.. V ke uz ju neviem zohnat 
BD02 skus pozriet v predajnach FRESH....
-
johny541
King
Respektíve L.A. Press.
-
Scorpion90
King
ja by som strasne rad kupil model klasickej skodovky 105 resp. 120 ak taky vysiel7
No zatial som si nikde nevsimol, ze by tieto modely mali
No zatial som si nikde nevsimol, ze by tieto modely mali
-
johny541
King
120 aj 105 sa predávajú aj v lepších hračkárstvach. Keď som bol v CZ v Alltoys, tak tam ich bolo ako maku, čiže neverím aby neboli aj tu. Stálo to cca 300CZK. Normálne ako sa dá kúpiť Octavia, Fabia...
V mierke 1/43 sa Š 105 nevyrába. ABREX vyrába Š120 - najlacnejšie sa dá objednať z http://www.svet-aut.cz/cenova-bomba-c-5 ... 6s01dvrj66 za 199 českých korún a Š120LS vyrába ALTAYA. Ochudobnená verzia LS-ky vyšla v blistrovom balení v polských kultovkách. U nás vyjde zajtra -25.5. - Trabant 601
//autoeditácia príspevku (26 Máj 2011, 16:42)
Tak Trabant bol až dnes. O 2 týždne nasleduje Volga GAZ M24
//autoeditácia príspevku (26 Máj 2011, 16:42)
Tak Trabant bol až dnes. O 2 týždne nasleduje Volga GAZ M24
Len keby sa tie auticka dali aj kupit... tam kde som kupoval ja (Fresh) tak namiesto Kultovnych aut objednali nejake modely lietadiel,takze uz som to prestal aj ja zbierat

Tie lietadlá nechodia miesto aut, ale vychádzajú tak isto každé 2 týždne(deň po autách) a 27.5. bolo už číslo 19. Mimochodom za cenu 6€ sú super. Kultovky dostávajú do stánkov naďalej, ale ich množstvo sa od čísla 6 -ZAZ968 zaporožec znížilo. Distribútor Kappa press ich dostáva menej. A ak k tomu pripočítame fakt, že ich skupujú "obchodníci", ktorí ich potom ponúkajú cez bazosa za 11-22€, tak je jasné prečo sa k týmto modelom nedostane bežný záujemca, ktorý nemá v stánku známosti. Je chybou vydavateľa - DeAgostini, že na slovensku neumožnil predplatné ako je to v PL, CZ, HU.
Podobný problém so znížením počtov v stánkoch je aj so sériou legendárnych aut, ale tie sa na rozdiel od kultoviek dajú predplatiť a chodia raz mesačne po 2 kusy
Podobný problém so znížením počtov v stánkoch je aj so sériou legendárnych aut, ale tie sa na rozdiel od kultoviek dajú predplatiť a chodia raz mesačne po 2 kusy
Mne v Freshi tak povedala ze namiesto auticok chodia modely..ale to uz je jedno... par cisiel som nezohnal tak uz ani dalej nezbieram auticka....
Z tym bazosom mas pravdu.... najviac ma pobavilo ked prve cislo kazdy pokupoval za 2e a predaval ich za 10e
Z tym bazosom mas pravdu.... najviac ma pobavilo ked prve cislo kazdy pokupoval za 2e a predaval ich za 10e
Ak máš o trabanta záujem, objavil sa na bazosi za prijateťných 9,50€ http://ostatne.bazos.sk/inzerat/8406994 ... vymena.php
Ai ostatné vieš dokúpiť z rôznych e-shopov, ak máš zéujem, dám Ti link
Ai ostatné vieš dokúpiť z rôznych e-shopov, ak máš zéujem, dám Ti link
eeeeeeee ja uz nezbieram...
mam doma 4 kusky