Kultovní auta ČSSR
Kultovní auta ČSSR
Zdar chlapi. Zaujímalo by ma, či to niekto zbierate? http://www.kultovniauta.cz/ Dnes otec došiel za mnou, že niečo také je. Pozerám, že vychádzalo to už od augusta minulého roku. Strašne rád by som chcel byť majiteľom tejto celej zbierky
Mám totižto veľkú zaľubu v starých autách a nielen v nich, proste všeobecne v starých veciach. Napríklad dokumentárna séria Zašlapané projekty vysielané na ČT - to som zbožnoval.
-
johny541
King
- Kontaktovať používateľa:
Re: Kultovní auta ČSSR
Ja som hrdým majiteľom Tatry 603 práve z tejto série. V českých budejoviciach je obchod, kde presne tieto modely predávajú aj samostatne a nie sú tuším ani veľmi drahé 
-
RATZINGER666
Darca
nie je to to, co teraz bezi v reklamach v telke?
Ja som zhanal ten casopis no skor tu tatru a nikde v stankoch nebola,.. stoji to 2eur a bud sa hned vypradali alebo do mensich stankov asi neobjednavaju....Da sa to niekde objednat na nete??
-
RATZINGER666
Darca
da sa to objednat cez tu stranku, hore mas "objednani kolekce", zial iba pre CR 
// ale tiez by som mal zaujem o celu seriu, ak nieco zistite, urcite mi napiste
// v reklame kazdopadne hovoria, ze u nas je to prve cislo, takze je mozne, ze na slovensku budu tu seriu predavat tiez celu...
// ale tiez by som mal zaujem o celu seriu, ak nieco zistite, urcite mi napiste
// v reklame kazdopadne hovoria, ze u nas je to prve cislo, takze je mozne, ze na slovensku budu tu seriu predavat tiez celu...
Skor si myslim ze to bolo len uvadzacie cislo,ci je o to zaujem... urcite aj cena pojde hore.. ale oplati sa za take modely...

-
RATZINGER666
Darca
cena hore pojde, ale to nevadi, mna skor zaujima, ci ked zacnem odoberat tieto slovenske cisla, budem mat zbierku kompletnu...
ma to niekto doma? ako su na tom s kvalitou?
ma to niekto doma? ako su na tom s kvalitou?
Kamos ma tu tatru 603 a je to kovovy model,....
-
RATZINGER666
Darca
a detaily a tak? mozno nejaka funkcnost? 
Nejaku extra funkcnost necakaj
tocia sa iba kolieska nic viac...
Tak s týmto sa trafili. Určite chcem takúto zbierku aj ja. Dúfam teda, že to rozbehnu aj tu na SVK. Inak som o tom ešte nepočul a keďže TV vobec nepozeram, tak ani reklamu som doposial nezachytil..
-
RATZINGER666
Darca
to som si mohol mysliet 
no nic, fesaci, hodilo by sa na kultovniauta.cz napisat mail, ci aj na slovensku chystaju celu kolekciu aj tych aut, ktore uz boli v stankoch v cechach...
// frikso: ja doma telku ani nemam, videl som to len v reklame v jednom bare
no nic, fesaci, hodilo by sa na kultovniauta.cz napisat mail, ci aj na slovensku chystaju celu kolekciu aj tych aut, ktore uz boli v stankoch v cechach...
// frikso: ja doma telku ani nemam, videl som to len v reklame v jednom bare
-
johny541
King
Ako som písal, tak tieto modely sa dajú v ČR kúpiť aj bez časopisu. Otec mi tam pracuje a sem tam chodí domov. Môžem zistiť od neho ako to tam je a ak sa budú dať tie všetky autá zohnať za rozumnú cenu, tak možno spravíme deal, keď pošlete cash na účet a ja by som Vám to poslal
Samozrejme z dobrej vôle a u každého by som mal jedno pifko 
-
RATZINGER666
Darca
johny541: zozen to a mas u mna rovno flasku 
Johny no daj vediet,... urcite by som zobral z kazdeho auta po 2ks aj pre kamosa,... a ani nemusis ist na postujohny541 napísal:Ako som písal, tak tieto modely sa dajú v ČR kúpiť aj bez časopisu. Otec mi tam pracuje a sem tam chodí domov. Môžem zistiť od neho ako to tam je a ak sa budú dať tie všetky autá zohnať za rozumnú cenu, tak možno spravíme deal, keď pošlete cash na účet a ja by som Vám to poslalSamozrejme z dobrej vôle a u každého by som mal jedno pifko
-
johny541
King
V utorok/stredu budem múdrejší, potom napíšem. Problém tam bol v tom, že si to všetci brali ako diví a málokedy sa dala vyskladať celá kolekcia. Skúsim prípadne napísať mejla do tej firmy, či by sa nedalo dohodnúť na odbere viacerých kolekcií naraz
Taktiež by som mal záujem o ostatné, keď už mám tu Tatru 
-
RATZINGER666
Darca
na stranke pisu, ze na slovensko to nedovazaju, tak skus najskor zistit, ci sa neplanuje cela kolekcia aj u nas 
// ale asi najskor to bude aj u nas cele, v cechach tiez zacinali tou seststotrojkou
// ale asi najskor to bude aj u nas cele, v cechach tiez zacinali tou seststotrojkou
-
spojka13
Darca
ked už sa bavime o tych modeloch, nema niekto doma model Škody 1202
Tak dneska som obehal vsetky stanky a vsade povedali ze zajtra im dovezu prve cislo, tak som zvedavy 
originál to robia poliaci, a mohli si dať tu námahu, a preložiť to už do slovenčiny
http://www.kultoweauta.pl/
http://www.kultoweauta.pl/