kupa audia
kupa audia
Zdar chlapci dufam ze neporusujem ziadne pravidla vsak audio je elektrika
Takze potreboval by som poradit nejake tie ovaly, subik a zosik do auta do 10-12k poradte nieco a nejaky ten e-shop by ste mohli hodit
Takze potreboval by som poradit nejake tie ovaly, subik a zosik do auta do 10-12k poradte nieco a nejaky ten e-shop by ste mohli hodit
-
danpark
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
sorry za OT , ale človeče , čakáš , že každý sa ti do toho hrnie a prezerá túto tému každých 5 minút ?! neviem čo je to tu za trend , že niečo napíšem a v tvojom prípade ani nie za 3 hodiny je tu nový príspevok typu "to sa fakt nik nenašiel ? pls . Pomôžete" a ja neviem čo ešte , musíš si počkať ,nie každý tu visí non-stop 
-
Kibo
Hardcore addict
tak aby sa nepovedalo ze ti nikto neporadi
zalezi aj od typu auta, od rozmerov kufra, ci ho chces zabit skoro cely, alebo uchovat co najviac, ci chces uzavretu ozvucnicu, tubu, ci si tych 10-12 ochotny investovat len do repra a zosiku alebo v tom ratas kapacitor, kable, poistky... takze ked mozes tak upresni co chces
-
Kibo
Hardcore addict
ok, altik asi tym padom 55 Ah, baterka je sice 12 V ale kolko amperova, 44, 55? ide mi o to, aby si aj nastratoval ked budes pocuvat hudbu den predtym, alebo aby ti to vladalo aj svietit zaroven s hudbou
ja som sa trosku pripravoval, chcem tiez riesit audio, uz mam 55 Ah baterku (namiesto 44) a 75 Ah altik (namiesto 55) aby to stihalo aj dobijat, audio ma totiz strasne odbery, hlavne zosik a basak.
//tak pozeral som narychlo nieco, figurovali tam znacky JBL, Hertz, Dietz, Audison, nebol som na konci zoznamu a cena bola 12.700 ale s poistkami, kablami, zosikom, woofrom (bez bedne) a reprom. este sa s tym pohram, popytam sa kamarat a nieco navrhnem
//tak pozeral som narychlo nieco, figurovali tam znacky JBL, Hertz, Dietz, Audison, nebol som na konci zoznamu a cena bola 12.700 ale s poistkami, kablami, zosikom, woofrom (bez bedne) a reprom. este sa s tym pohram, popytam sa kamarat a nieco navrhnem