kupa audia

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Memorex
Light Expert
Light Expert

kupa audia

Príspevok od používateľa Memorex »

Zdar chlapci dufam ze neporusujem ziadne pravidla vsak audio je elektrika
Takze potreboval by som poradit nejake tie ovaly, subik a zosik do auta do 10-12k poradte nieco a nejaky ten e-shop by ste mohli hodit
danpark
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa danpark »

sorry za OT , ale človeče , čakáš , že každý sa ti do toho hrnie a prezerá túto tému každých 5 minút ?! neviem čo je to tu za trend , že niečo napíšem a v tvojom prípade ani nie za 3 hodiny je tu nový príspevok typu "to sa fakt nik nenašiel ? pls . Pomôžete" a ja neviem čo ešte , musíš si počkať ,nie každý tu visí non-stop ;-)
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

tak aby sa nepovedalo ze ti nikto neporadi :D zalezi aj od typu auta, od rozmerov kufra, ci ho chces zabit skoro cely, alebo uchovat co najviac, ci chces uzavretu ozvucnicu, tubu, ci si tych 10-12 ochotny investovat len do repra a zosiku alebo v tom ratas kapacitor, kable, poistky... takze ked mozes tak upresni co chces
Memorex
Light Expert
Light Expert

no chcem to cele komplet aj s kablami je to do seat ibiza a kufor zaplnit nechcem uplne cely aby tam zostal nejaky ten priestor aby som tam mohol hodit nejaku tu tasku :)
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

ibiza rocnik? pozriem si objemy a nieco ti navrhnem. ovaly chces klasika do plata? chces to tak dako na pocuvanie alebo aby to aj drasalo usi? si vysadeny na daku znacku alebo je to v principe jedno?
Memorex
Light Expert
Light Expert

rocnik 1997,ano ovaly do plata,a chcem to hlavne aby to malo nejake tie poriadne basy lebo pocuvam trance techno house :) a znacka je mi podstate jedno ale nech to neni nejaky hontinfung ktory sa odpali po 5 minutach
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

kable poistky a pod veci ta vyjdu do 2000sk :) takze sa priprav :)
Memorex
Light Expert
Light Expert

ok sak ja som povedal ze do 12k tak sa hadam za to bude daco kupit a ked nie mam jedeneho t-pcka ktory predava zo svojho auta vecickyza 10k a tam su 2xsubiky v ozvucniciach do kufra, 2x ovaly , zosik, kapik,a komplet kablovanie
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

mam kamarat, co predava nove veci so zarukou lacnejsie a neni to hontifung (brutalny vyraz :D), len sa este spytam, co tam mas za radio, alternator, baterku a motor?
Memorex
Light Expert
Light Expert

radio panasonic CQ-C1323NE,alternator co ja viem ja som moc do motorov neni, baterka sak co ja viem nejaka 12V :D , a motor 1.4i
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

ok, altik asi tym padom 55 Ah, baterka je sice 12 V ale kolko amperova, 44, 55? ide mi o to, aby si aj nastratoval ked budes pocuvat hudbu den predtym, alebo aby ti to vladalo aj svietit zaroven s hudbou :D ja som sa trosku pripravoval, chcem tiez riesit audio, uz mam 55 Ah baterku (namiesto 44) a 75 Ah altik (namiesto 55) aby to stihalo aj dobijat, audio ma totiz strasne odbery, hlavne zosik a basak.

//tak pozeral som narychlo nieco, figurovali tam znacky JBL, Hertz, Dietz, Audison, nebol som na konci zoznamu a cena bola 12.700 ale s poistkami, kablami, zosikom, woofrom (bez bedne) a reprom. este sa s tym pohram, popytam sa kamarat a nieco navrhnem
Napísať odpoveď