Kupa auta

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

nezabudol, nevymenoval som tam vsetko, lebo by som MicHa dohnal k slzam, keby si to spocital :D Ale priznam sa, ze na svojom som rozvody nemenil, to bude tym, ze mam retaz 8)
Inac ta mazda je dobry vyber, je to vdacne auticko, nezaprie v sebe japonsky povod, male, zive a tocitelne, na maly objem dost velky vykon... spotreba byva pri japoncoch vyborna a zivotnost, spolahlivost a trapitelnost dost vysoka
maj.kl
Star
Star

Príspevok od používateľa maj.kl »

skúsim sa poobzerať aj po zahraničných bazaroch, samozrejme nemecké :D:D ...so sestriným chlapom by sme pod mohli potom dôjsť skoro všade a on si teraz bral asi 3-4mesiace dozadu auto z nemecka, takže pohoda... ináč vyzerá prakticky a ani ten výkon nie je zlý
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

ja mam auto dotiahnute z nemecka, v tejto cenovej kategorii sa Ti to neoplati, kedze za prihlasenie das podla znamosti okolo 400€, mna prihlasenie stalo 517€ a len taky fukot, takze si to rozmysli :wink:
Syfon
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Syfon »

Kibo napísal:1.3 Samurai '97 ma podla tabuliek (a googlu) svetlu vysku 210 mm a Jimny 190 mm :)
To je vyska pod diferakmi, v strede auta je svetla vyska k ramu 30 cm. Dolezite sucasti su sikovne schovane a umiestnene takze ak aj chytis spodok aby si nieco skutocne pokazil musel by to byt velmi tvrdy naraz.

Aughostino - Ked by si k tomu dokupil nejake lepsie gumy v terene nebudes mat problem. Ked sme vyberali Samurai boli sme jeden skusit, mal obute univerzalne AllTerrain gumy a previezli sme sa po bahnitej ceste s kolajami od traktorov, samik sa dral dopredu bez absolutneho zavahania a to sme boli v aute styria.
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

to je sice pekne, ale v pripade, ze by nechcel investovat, alebo by nemal love, tak sice neostane visiet na bruchu, ale to sekne uz na naprave :P Ale aj tak, ked po polnych cestach zvladnu jazdit favority ci feldy, samurai/jimny musia urcite
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

MicHo napísal:skúsim sa poobzerať aj po zahraničných bazaroch, samozrejme nemecké :D:D ...so sestriným chlapom by sme pod mohli potom dôjsť skoro všade a on si teraz bral asi 3-4mesiace dozadu auto z nemecka, takže pohoda... ináč vyzerá prakticky a ani ten výkon nie je zlý
Inak toto auto som spomínal preto, lebo sme ho doniesli asi pred mesiacom. Strýko ho pôvodne chcel predať, urobiť biznis, kúpili sme ho tam za dobrú cenu. Ale nakoniec, si ho nechal, dal ho svojej žene, ale aj napriek tomu, že má nového Passata, občas ho vidím behať na tejto Mazdičke. Vďačné autíčko, trošku zachmúrený výraz, ale neva. Pre teba si myslím ako stvorené.

Kibo - čo si si dotiahol? Ja Focusa, 1.8 sedan, r.v. 00, plná výbava okrem kože, keby som mohol, tak v ňom aj spím :)

Jo, priložím fotku mazdičky o ktorej píšem
Prílohy
IMG_0772.JPG
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

erytro, este v januari som si splnil jeden z detskych snov :D Nissan Primera GT (Top Sport kedze je z Nemecka) :) Bol som s nim aj na zlatych, stal som kusok od hojkovho, to cervene pri tych krikoch, ak si si nahodou vsimol, ked si cakal s Tomasitom ako sa dovalime z bankomatu :)
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

??? Ja som bol na zlatych a cakal na teba kedy dojdes z bankomatu? Pitchi, bud ja vela pijem, alebo ty vela pijes, ale ja si na to nepamatam :P Nepomylil si sa trochu :?:

Jo a ten Nissan, chuťofka :)
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

sorry, to bol kinje :aasmile13:
maj.kl
Star
Star

Príspevok od používateľa maj.kl »

čo poviete na staršiu hondu civic?? cca rok 96+?? poprípade ak viete o inom autíčku do tých 2k €... čo som tak zisťoval tak hondy od roku 95 sú vraj veľmi kvalitné, kazivosť minimálna a diely sa dajú lahko zohnať
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

ak mysliš tu 2dverovu vajičkovu ktora je snom nejedného črstvého vodiča tak ktomu len tolko sám som cel CRX ale tak ako ja ju chcelo aj mnoho iných a aj ju mali a 18 ročný chalan na takom aute jazdi a roby somariny a take auto potom nemusí byt čo najlepšom stave alle tak možeš natrafiť na dobrý kus .......

ja mať 2k euro idem do opel vectra........ale to som ja teraz tu kibo aj ery.....budu asi určite na ten opel kidať ale ja sa na opel nemožem sťažovať
Napísať odpoveď