Inac ta mazda je dobry vyber, je to vdacne auticko, nezaprie v sebe japonsky povod, male, zive a tocitelne, na maly objem dost velky vykon... spotreba byva pri japoncoch vyborna a zivotnost, spolahlivost a trapitelnost dost vysoka
Kupa auta
-
Kibo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
nezabudol, nevymenoval som tam vsetko, lebo by som MicHa dohnal k slzam, keby si to spocital
Ale priznam sa, ze na svojom som rozvody nemenil, to bude tym, ze mam retaz 
Inac ta mazda je dobry vyber, je to vdacne auticko, nezaprie v sebe japonsky povod, male, zive a tocitelne, na maly objem dost velky vykon... spotreba byva pri japoncoch vyborna a zivotnost, spolahlivost a trapitelnost dost vysoka
To je vyska pod diferakmi, v strede auta je svetla vyska k ramu 30 cm. Dolezite sucasti su sikovne schovane a umiestnene takze ak aj chytis spodok aby si nieco skutocne pokazil musel by to byt velmi tvrdy naraz.Kibo napísal:1.3 Samurai '97 ma podla tabuliek (a googlu) svetlu vysku 210 mm a Jimny 190 mm
Aughostino - Ked by si k tomu dokupil nejake lepsie gumy v terene nebudes mat problem. Ked sme vyberali Samurai boli sme jeden skusit, mal obute univerzalne AllTerrain gumy a previezli sme sa po bahnitej ceste s kolajami od traktorov, samik sa dral dopredu bez absolutneho zavahania a to sme boli v aute styria.
-
erytrocyt
VIP
Inak toto auto som spomínal preto, lebo sme ho doniesli asi pred mesiacom. Strýko ho pôvodne chcel predať, urobiť biznis, kúpili sme ho tam za dobrú cenu. Ale nakoniec, si ho nechal, dal ho svojej žene, ale aj napriek tomu, že má nového Passata, občas ho vidím behať na tejto Mazdičke. Vďačné autíčko, trošku zachmúrený výraz, ale neva. Pre teba si myslím ako stvorené.MicHo napísal:skúsim sa poobzerať aj po zahraničných bazaroch, samozrejme nemecké:D ...so sestriným chlapom by sme pod mohli potom dôjsť skoro všade a on si teraz bral asi 3-4mesiace dozadu auto z nemecka, takže pohoda... ináč vyzerá prakticky a ani ten výkon nie je zlý
Kibo - čo si si dotiahol? Ja Focusa, 1.8 sedan, r.v. 00, plná výbava okrem kože, keby som mohol, tak v ňom aj spím
Jo, priložím fotku mazdičky o ktorej píšem
-
Kibo
Hardcore addict
erytro, este v januari som si splnil jeden z detskych snov
Nissan Primera GT (Top Sport kedze je z Nemecka)
Bol som s nim aj na zlatych, stal som kusok od hojkovho, to cervene pri tych krikoch, ak si si nahodou vsimol, ked si cakal s Tomasitom ako sa dovalime z bankomatu 
ak mysliš tu 2dverovu vajičkovu ktora je snom nejedného črstvého vodiča tak ktomu len tolko sám som cel CRX ale tak ako ja ju chcelo aj mnoho iných a aj ju mali a 18 ročný chalan na takom aute jazdi a roby somariny a take auto potom nemusí byt čo najlepšom stave alle tak možeš natrafiť na dobrý kus .......
ja mať 2k euro idem do opel vectra........ale to som ja teraz tu kibo aj ery.....budu asi určite na ten opel kidať ale ja sa na opel nemožem sťažovať
ja mať 2k euro idem do opel vectra........ale to som ja teraz tu kibo aj ery.....budu asi určite na ten opel kidať ale ja sa na opel nemožem sťažovať